"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Sunday, October 31, 2010

Voima on siinä, että rakastaakin, vaikka olisi kaikki syyt vihata

30.10.2010

Oi Jumalani, rakkaimpani! Jumaluus on rakkaus, ei väliä, millä nimellä tahdot häntä kutsua. Ihmiset ovat sotaisia, heidän auktoriteettinsä eivät ole nykyään vielä rakkauteen perustuvia. Uskotko, vai etkö, on oma valintasi. Jumala rakastaa sitäkin piirrettäsi. Kaikki ihmiset ovat keskenään saman arvosia Jumalan silmissä. Voidakseen vastaanottaa uuden aikakauden ja uuden rakkauden, ihmisten on voitava antaa anteeksi ja rakastaa. Voima on siinä, että rakastaakin, vaikka olisi kaikki syyt vihata. Vaikea kuvata tässä sitä tunnetta, jota tunnen. Sanoja ei ole tarpeeksi tähän rakkauden määrään. Asian ydin on se, että mikään uskonto ei ole toista oikeampi tai parempi. Kaikissa puhutaan samasta asiasta eri sanoin.

Maailman rauha on tässä sanomassa. Uusi aika koittaa, kun ihmiset ovat siihen valmiita. Sodat loppuvat, kun ei ole aihetta sotia. Ruoka jakaantuu tasan kaikkien kesken. Maapallo on se mikä se on ollut aikojen alussa, terve ja hyvinvoiva. Kukaan ei tahdo satuttaa toista. Kuulostaa utopialta, mutta ihmisessä on se potentiaali. Ihminen on sodat aloittanut, hänellä on myös valta ne lopettaa tajuttuaan, että kaikki ovat yhtä. Maailmankaikkeus on yhtä. Eläimet ovat yhtä. Jumala on yhtä. Sitä tarkoitan kun puhun yhteisestä yhteydestä.

Ihmisen valinnanvapaus on kaiken lähtökohta. Unohda mitä muka tapahtui Eevan valittua "väärin". Vääriä valintoja ei voi olla, kun toimitaan rakkauden motiivilla. Jumala ei tuomitse, tahdon sitä korostaa, ihmistenkään ei tulisi tuomita. Mieti onko kuolema oikea rangaistus kuolemasta. Ihmiset satuttavat toisiaan. Voiko kukaan lukea lehdestä silmät kuivina maailman katastrofeista tai lapseen kohdistuvasta vääryydestä? Minäkin tunnen surua, kun on menty näin pitkälle eräiden yksilöiden kohdalla, kun rakkaus on unohdettu. Sure surusi näiden asioiden kohdalla. Valitse itse rakkaus. Kun useimmat niin tekevät, rakkaus pääsee voitolle. Rakasta häntäkin, jota ketään ei rakasta. Anna anteeksi, pääse yli, jatka matkaasi, rakasta. Kun aika on valmis, kaikki voivat laskea aseensa pelkäämättä. Kun kaikki ymmärtävät olevansa yhtä, miksi olisi tarvetta satuttaa? Vaikeinta tulee olemaan anteeksiantaminen. Aloita pienistä asioista, kuten suvaitsevaisuudesta liikenteessä. Siirry suurempii asioihin, kuten murhaajiin. Tätä on vaikea ymmärtää, tiedän. Mutta ainakin siemen on nyt kylvetty, joten mieti asiaa, laita se hautumaan. Kun olet matkallasi ymmärrykseen tarpeeksi pitkällä, se tuntuu sinusta ilmiselvältä ja ihmettelet mikset tajunnut sitä aikaisemmin. Usko pois!

Rakkaus on ilmassa, ihmiset heräävät.

Toistan itseäni, mutta en voi sille mitään, rakastan, rakastan, rakastan!

Sessiessa

4 comments:

  1. Kiitos tästä viestistä Sessiessa ja Hanne! Ihana viesti!

    Nyt on hyvä jatkaa omaa polkua ja keskittyä rakkauden tunteisiin. Jopa siellä liikenteessä!

    ReplyDelete
  2. Tervehdys, me kaikki olemme Luojan luomia,
    Jumaln kuvaksi meidät luotiin.

    ReplyDelete
  3. You Are a Miracle

    Now I come to tell you again that this is what is true: Love is unconditional. Life is unending. God is without need. And you are a miracle. The miracle of God, made human.

    This is what you have wanted to know all along. It is what you have always known in your heart, and what your mind has denied. It is what your soul has whispered to you time and time again, only to be silenced by your body, and the bodies around you.

    Communion With God
    Neale Donald Walsch
    Page 125

    ReplyDelete
  4. Nyt jäi joku vähemmälle, mutta oli pakko lukea ihan ajatuksen kanssa. Olipas ihana viesti.

    ReplyDelete