"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Wednesday, November 3, 2010

Pahuuden kautta pystyt erottamaan hyvyyden

3.11.2010

Onko Jeesus sinun herrasi? (<- kysymys Sessiessalle) Ei, Jeesus ei ole minun herrani. Hän ei ole kenenkään herra. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö hän olisi suuri tärkeä persoona, suuri energia ja Jumalan lapsi. Jeesus oli aikansa profeetta, paransi sairaita ja kertoi ihmisille Jumalasta. Kuten joskus mainitsinkin, hän on Jumalan "ainoa poika", koska hänellä oli aikanaan hyvin erityinen tehtävä. Vastaan tässä samalla kysymykseen Jeesuksen ylösnousemuksesta. Ylösnousemus on myytti, enkeli kyllä oli läsnä. Jeesukselle tapahtui sama kuin kenelle tahansa, kun ruumis ja sielu eivät enää tarvitse toisiaan. Sielu, eli elämän energia palaa yhteyteen. Olemaan osa sitä suurta yhteistä yhteyttä, jonka osa on myös eläessään, mutta erilaisena. Voit puhua siitä ylösnousemuksena, jos tahdot, mutta siinä ei ole kysymys mistään taivaaseenastumisesta, jossa hyvät saavat vapautuksen ja pahat tuomitaan. Pyhä Pietari ei vahdi porttia, vaikka niin uskotaankin. Saatana ei odota sinua syntistä hiilihanko tanassa. Edelleen, valinnanvapaus, valitse tekosi jo ihmiselämän aikana ja ole niistä itsellesi vastuussa. Eli ei, Jeesus ei ole herrani, hän on rakkauden energiaa ja viisautta kuten sinäkin.

Onko pahuus ihmisen oma valinta?


Hyvä kysymys. Pahuus on hyvyyden kumppani, hyvyys koetaan tekona, joka on erilainen kuin paha. Kaksi vaakakuppia, kumman otat? Pahuuden kautta pystyt erottamaan hyvyyden ja päättämään onko se sinun valintasi. Pahuuden voit valita, mutta se on oppitie. Hyvyys tuntuu paremmalta, mutta sitä on mahdoton erottaa ilman pahuutta. Siksi molemmat ovat.


Onko pahaa haluavia henkiä ympärillämme?

Hyvyys vetää puoleensa hyvyyttä ja pahuus vastaavasti pahuutta. Vaatii voimaa päästä pahuuden tuntemuksesta hyvyyteen, joka kuitenkin antaa parempia tuntemuksia toteutuessaan. Joskus olet niin syvällä pahuuden tunteessa, että hyvyyttä on enää vaikea tunnistaa. Pahat henget ovat hyvyyden kolikon toinen puoli. Ne ovat siksi, että muodostuisi ero. Eli henki on "hyvä", mutta koet sen pahuutena sen vuoksi että valintasi on "paha". Hyvyydellä et kerää pahoja henkiä. Ja koska ajatukseesi nousee heti tietysti kauhuleffojen luoma kuva kummituksesta, korjaan sen. Eli energiasta tässäkin on kyse, negatiivisesta energiasta. Ei mistään haudan takaa nousevasta kummajaisesta, joka tahtoo syödä sielusi. Hymyilen! Henget eivät siis halua pahaa, mutta voivat olla pahaa/negatiivista energiaa, jonka vallitessa et pysty henkiseen kasvuun, etkä siis pysty luomaan tätä maanpäällistä taivastasi. Toivottavasti tämä selvensi asiaa.
Jeesus sanoo Hei! Ystäväsi, Sessiessa

15 comments:

  1. Kiitos Hannelle ja Sessiessalle taas kerran! ♥ Näissä Sessiessan vastauksissa todella on loogisuutta ja järkeenkäypää viisautta. Ei kyse ole enää mistään uskomisesta vaan jos todella miettii näitä kaikkia Sessiessan vastauksia niin niistä voi koota aivan loogisen kuvan mistä tässä on kyse.

    Eikös olekin jännä miten idänuskonnot juuri näkevät Jeesuksen profeettana ja opettajana kuten kaikki muutkin suuret hengelliset hahmot kuten Buddhan? Jännä miten totuus voikin olla jossain aivan muualla kuin itse omassa uskonnossa. Ollessaan voimakkaassa uskossa ei pysty näkemään omaa virheellistä ajatteluaan. Totuuksia löytyy joka paikasta kun vain oikeasti on avoin etsimään niitä.

    Ei taivasta saavuteta vain uskomalla Jeesukseen tai Jumalaan pelastajana. Ihmisten itse pitää pelastaa itsensä tästä sotkusta mikä ollaan tänne luotu omien tekojemme kautta. Nyt on aika korjata ne virheet ja ymmärtää oma osuutemme taivaan rakentamisessa. Taivas on tarkoitus rakentaa tänne eikä odotella ja haikailla taivaasta kuoleman jälkeen. Totuus taitaa olla se, että palaamme joka kerta tänne uudelleen niin kauan kun tämä taivas on tänne rakennettu ellemme sitten ehdi tuhota itseämme sitä ennen. Englanniksi sanotaan: "You are the ones you have been waiting for" eli me itse olemme se vastaus ja se mitä olemme koko ajan odottaneet. On aika todella ymmärtää tämä....toivottavasti ei kuitenkaan liian myöhäistä. Toivoa kuitenkin on...suuri potentiaali ja mahdollisuus elää meissä itsessämme tälle suurelle hyppäykselle ja kasvulle!!! Ollaan toistemme tukena! Olemmehan yhtä!

    ReplyDelete
  2. Huomasin muuten tosta piirustuksesta, että siinä on alhaalla piirettynä enkeli ja siitä enkelistä sitten "säteilee" noita asioita mitä tohon kuvan reunoille on kirjoitettu kuten rakkautta, opastusta/varjelusta ja parannusta. Tulee sellainen tunne, että siinä kerrotaan enkelien tehtävistä...

    ReplyDelete
  3. Tämä oli tosiaankin ihana viesti! Sitä on jotenkin kauhean tiukasti kiinni niissä omissa "lapsuuden uskon" kaavoissa. Onneksi meillä on Sessiessa, joka jaksaa uudestaan ja uudestaan vääntää nämä itsestäänselvyydet rautalangasta :). Ja onneksi meillä on Hanne, joka jaksaa välittää näitä ihania viestejä. Kiitos teille molemmille!

    ReplyDelete
  4. Kiinnoistais kuulla enemmänkin Jeesuksen erityisestä tehtävästä. Tuliko Jeesus pelastamaan ihmiset synnistä ja kuolemasta vai mikä erityinen tehtävä Jeesuksella tarkalleen ottaen oli ja saavutettiinko toivottu lopputulos?

    Sanoiko Jeesus sanat: "Minä olen ylösnousemus ja elämä. Joka uskoo minuun, saa elää, vaikka kuoleekin, eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole."? Jos sanoi mitä ihmettä näillä sanoilla tarkoitetaan?

    ReplyDelete
  5. Niin ja piti vielä moikata takas Jeesukselle! Kovasti odottelen täällä syvempää henk.kohtaista yhteyttä että voisin saada vastaukset itse esim. yllä esitettyihin kysymyksiin. :D:D:D

    ReplyDelete
  6. Hoshanii said...

    Taivas uutiset.
    http://www.blogger.com/home

    Kannattaa käydä lukemassa.

    ReplyDelete
  7. Olet pahan hengen vallassa ja paha henki puhuu sinun kauttasi.

    Raamatussa on selvääkin selvemmin sanottu etteivät enkelit anna lahjoja kenellekään, vaan lahjat ja viestit tulevat aina, ei Jeesukseltakaan, vaan Jumalalta.

    Vaikka enkelit veivät viestejä profeetoille, enkelit eivät koskaan vieneet niitä omissa nimissään vaan kertoivat viestin tulevan Jumalalta.

    Sinä väität että enkeli puhuu sinun kauttasi, mutta se on vale. Sinun kauttasi puhuu demoni ja tuo demoni on vain "susi lampaan vaatteessa" joka on valehdellut sinulle jo kauan. Sinä olet vain ihminen ja ihminen ei kykene erottamaan pahaa henkeä muusta kuin siitä että tunnustaako hän Jumalan ja Jeesuksen olemassaolon ja sen sinä kielsit koska olet niin syvällä valheessa jota et ymmärrä.

    Henget osaavat näytellä hyvää, mutta loppujen lopuksi tuo paha henki tulee syömään sinun sielusi ja vie sinut kadotukseen. Sinä olet jo niin syvällä siinä, kun väität ettei henget ole pahoja vaan että ihmisen valinta on paha. Otat siis tuolt hengeltä vastuun sellaiselle joka on täysin edesvastuuton. Tuo henki manipuloi sinua ja teitä kaikkia jotka tuota perkelettä kuuntelette! Te kumarratte häntä ja yritätte levittää hänen sanaansa koska te ette ymmärrä tekojanne ja sitä mitä ne ovat. Siksi teidän valintanne ei ole paha koska olette täysin tietämättömiä ja teillä ei sen vuoksi ole vastuuta, vaan tuon demoni ja hänen valheensa ovat pahoja!

    Jo koko otsikkosi kertoo että olet pahuuden pauloissa kun ajat ihmisiä pahuuteen, jotta he näkisivät "hyvyyden." Se ei pidä paikkaansa ja demonisi valehtelee sinulle. Ihmisellä ei ole mitään tarvetta olla tai elää pahuuden kautta jotta näkisi hyvän. Muutenkin valehtelet kun sanot ettei ole olemassa pahoja henkiä, "kummituksia" mutta sitten kuitenkin väität kanavoivasi enkelten viestiä!

    "Miia" sanoi että viesteissäsi olisi loogisuutta. Ei ole, koska levität demonin valhetta.

    "Kommunikoida voi esimerkiksi luonnon henkien, enkeleiden, Äiti Maan, korkeamman itsensä ja eläinten kanssa"

    Väität demonia pelkäksi energiaksi, aivan kuten väittäisit autoa pelkäksi bensiiniksi!

    "Eli energiasta tässäkin on kyse, negatiivisesta energiasta. Ei mistään haudan takaa nousevasta kummajaisesta, joka tahtoo syödä sielusi."

    Tuo ei ole loogista!

    ReplyDelete
  8. Kiitos viestistäsi anonymous! Viestisi pysähdytti, ensimmäinen negatiivissävyinen tässä blogissa! Kaikki ajatukset ovat oikeita, sinulla on ehdottomasti oikeus mielipiteeseesi. Minua viestisti auttoi askeleen eteenpäin matkallani, koska tajusin, että nämä viestit ovat kaikkea muuta kuin demonisia. Tottakai sitä itsekin olen miettinyt, koska minut on kasvatettu kristinuskon piirissä, vaikkakaan en ole uskonasioista ollut erityisen kiinnostunut. Se tunne jota näistä Sessiessan viesteistä saan, on ihan vastakkainen kuin se tunne jota koin viestiäsi lukiessa. Juurikin, negatiivisuuden kautta pystyin erottamaan positiivisuuden. Ihanaa! Tarvitsin tuon viestin juuri nyt!

    ReplyDelete
  9. Ihanaa Hanne! ♥ ♥ ♥ Vahvistusta omalle tiellesi! ♥ ♥ ♥

    ReplyDelete
  10. Tuntemattomalle kirjoittajalle vielä vähän tarkennusta asioihin, koska hän ei selvästikään ole lukenut kaikkia Sessiessan viestejä.

    "Vaikka enkelit veivät viestejä profeetoille, enkelit eivät koskaan vieneet niitä omissa nimissään vaan kertoivat viestin tulevan Jumalalta."

    Sessiessa kertoo olevansa enkeli, valon tuoja, Jumalan palvelija ja tiedon tuoja. Minusta noissa määritelmissä on selvästi sanottu mistä viestit tulevat. Tulkitsisin sinun viestiäsi niin, että sinä tulkitset maailmaasi Raamatusta käsin, et täysin omasta sydämestäsi (joka muuten on täydellinen rakkaus ei mikään synnillisyyden pesäke), joten et pysty näkemään näitä Sessiessan viestejä rakkaudellisina. Rakkaus tunnistaa aina rakkauden. Hyvyys vetää puoleensa hyvyyttä. Kun on sydän avoinna ilman pelkoja tunnistaa rakkauden helpostikin ja rakkaus myös manifestioituu rakkaudellisiksi asioiksi.
    Olet Raamatun oppien pauloissa. Enkä tarkoita tätä millään pahalla. Se on sinun oppitiesi (kuten hyvin monien muidenkin), jotta oppisit sen mistä tässä ollaan koko ajan puhuttu niinkuin mekin olemme oppimassa omalla tiellämme. On vain hyvä muistaa, että mikään uskonto ei ole toista oikeampi tai parempi. Kaikissa puhutaan samasta asiasta eri sanoin kuten Sessiessa meitä muistuttaa.

    Olet juuri siellä missä sinun tuleekin olla ja niin on myös meidän laita täällä, jotka tunnemme vetoa näihin Sessiessan viesteihin. Me etsimme rakkautta, vapautta ja totuutta. Me tunnistamme Sessiessan viestit positiiviksi ja rakkaudellisiksi. Me emme ole perustumassa maailmankuvaamme Raamatun raameihin ja sieltä kumpuaviin pelkoihin. Tai varmasti niin aikaisemmin teimmekin jossain määrin, mutta olemme vapautumassa niistä viimeisistäkin peloista askel kerrallaan...toivottavasti. Se vaatii uudenlaista ajatusta Jumalasta, rakkaudesta ja siitä keitä me todella olemme ja miksi me täällä olemme.

    Tiesitkö muuten, että ajatuksesi ja tunteesi luovat todellisuutesi? Ja että kaikki on energiaa jopa omat ajatuksesi ja tunteesi? On vain negatiivista ja positiivista energiaa. Omat ajatuksesi demoneista ovat negatiivista energiaa ja sitä ajattelumallia kantamalla luot negatiivisia kokemuksia omaan todellisuuteesi. Ymmärrätkö että elämä perustuu tälle positiivisen ja negatiivisen energian periaatteelle (hyvyys vs. pahuus) jossa negatiivinen (esim. pelkojen, vihan ja tuomitsevuuden tunteet) vetää puoleensa negatiivisuutta ja positiivisuus (esim. rakkauden, ymmärtäväisyyden, hyväksynnän ja ilon tunteet) vetävät puoleensa positiivisuutta?

    Se mihin sinä olet perustanut maailmankuvasi vetää puoleensa samankaltaista energiaa ja kokemuksia. Voit lähteä myös tutkimaan omia ajatuksiasi syvemmällä tasolla ja huomata kuinka moni niistä on pelkoon perustuva (ja kun ymmärrät että se ei ole rakkaudesta eikä se ole jumallisuudesta lähtöisin) voit vapautua niistä ja muuttaa ne rakkaudellisiksi. Tietoisuus on tärkeintä. Se on henkistä kasvua, johon myös uudenlainen henkisyys tulee perustumaan.

    ReplyDelete
  11. Itsepähän annatte itsellenne valehdella ja iäisyydessä on teillä aikaa miettiä monia kertoja että miksi teitte niin tyhmästi.

    Ette käsitä koska teille kaikki on niin "ihanaa" että pahat henget osaavat valehdella teille. Te ette ymmärrä heidän maailmasta mitään ja kuvittelette että te olette muka jonkinlaisen uuden ajan airut jotka luotte jotakin uutta. Teitä siis ajaa eteenpäin itsekkyys ja itsekeskeisyys, mikä kumpuaa kirjoituksistannekin. Ette te halua oikeasti olla miljardien samantasoisten ihmisten kanssa, vaan te haluatte olla jonkinlaisia johtajia, että voisitte myöhemmin sitten ylpeästi mainostaa kuinka te teitte tämän ensiksi, eli korottaa itsenne muiden yläpuolelle.

    Nöyryyttä teillä ei ole tipan vertaa ja ihmekös tuo koska teitä ohjaa ja manipuloi paha henki. Demoni käyttää teitä hyväkseen ja siksi teillä ei ole muka syntiä tai vääriä tekoja. Toisinsanoen saatte kuitattua kaikki muihin ihmisiin kohdistuvat pahat teot, tai sääntörikkömukset "synnittömyydellä" joka oikein Raamatussakin teidän mukaanne "todistettiin". Aika jännä asia sinänsä että te ette arvosta sen tekstejä, vaan suorastaan halveksitte sitä, mutta sitten otatte sieltä esimerkin todisteeksi kuinka te olette muka oikeassa.

    Kun nähtävästi olette Raamattunne lukeneet, niin tiedätte myös että siellä on selkeästi ilmaistu se asia minkä jo aikaisemmin sanoin, että enkelit eivät tuo lahjoja tai viestejä omissa nimissään, eivätkä opeta ketään. He ovat samanlaisia kuriireja ja "työläisiä" kuin ihmisetkin, mutta he toimivat vain henkimaailmassa Jumalan ja ihmiskunnan välissä. Teidän "essinessanne" on teidän jumalanne jota palvotte ja jonka sanoja kumarratte, samalla halveksien Jumalaa. Sekö on teidän mielestä "hyvä henki". En laita kysymysmerkkiä koska tiedän jo teidän pahuudella manipuloitunne mielenne vastauksen.

    Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken pahaa henkeä poistumaan teistä ja rukoilen teidän puolestanne että tekin ymmärtäisitte ja osaisitte taistella vastaan tuota valehtelijahenkeä ja pyytää apua ja johdatusta suoraan Jumalalta, eikä enkeleiltä.

    Te puhutte uudenlaisesta henkisyydestä. Minä tiedän mitä se on, mutta te ette voi sitä edes käsittää. Te puhutte että kaikki on niin "ihanaa" ja että olette hyvän puolella ja että teette muka hyviä tekoja, mutta te olette suurin paha mikä ihmiskuntaa on kohdannut, koska teistä tulee perkeleen palvelijoita maanpäällä. Mutta sitten kun te sen ymmärrätte, silloin teidän on myöhäistä kääntyä perkelettä vastaan.

    Eikö teitä koskaan ole mietityttänyt sekään kuinka koko kristikunta on selkeästi osoittanut että te olette väärässä ja kuinka teitä johdetaan valehtelijahengen johdolla harhaan. Ei tietenkään koska valehtelijahenkenne haluaa kehua teitä ja valehdella teille kuinka kaikki on niin "ihanaa" kunhan vain seuraatte häntä. Muistakaa se mitä kirjoitin alussa itsekeskeisyydestä ja itsekkyydestä. Paras keino manipuloida itsekeskeistä ja itsekästä ihmistä on kehua ja luvata rikkauksia ja jonkinlaista ylemmyyttä verrattuna muihin. Kaikki arvostavat vuorikiipeilijöitä koska kukaan muu ei uskaltaisi, mutta kuitenkin vuorikiipeilijöistäkin muistetaan vain ne ensimmäiset jotka valloittivat tietyn vuoren. Teitä kehutaan valehtelijahengen toimesta ja te kuvittelette että teistä tulee nuo ensimmäiset "valloittajat".

    Kristityt ovat olleet iäisyyden suoraan Jumalan kanssa tekemisissä, siis Jumalan jonka enkeli tuo "nessiessa" väittää muka olevansa. Kuvitteletteko tosiaan että miljardien ihmisten ohi, jotka ovat koko ajan elävässä yhteydessä Jumalaan, nyt teille jumalattomille olisi muka ilmoitettu uusi henkisyys joka olisi Jumalasta ja Hyvästä? Ette ole lukeneet lainkaan Raamattunne loppuosaa, joka ei lupaa hyvää kenellekään, kiitos juuri valehtelijahenkien saapumisen käyttämään hyväksi juuri teidänlaisianne ihmisiä.

    Voi teitä ja teidän kärsimyksiänne!

    ReplyDelete
  12. Tähän ei oikeastanaa enää ole muuta lisättävää kuin että onpas mielenkiintoista miten uskova näkee nämä Raamattu asiat. Jos kerran sattuu löytämään jonkun kohdan joka tukee omaa näkemystä asiasta niin heti teilataan sekin, että on Raamattua tutkinut. Mutta jos sitä ei tutki niin kuin uskossa itse oleva niin sekin on demonista. Milloinkohan tämä demoneilla, saatanalla ja perkeleellä peloittelu voisi loppua? Onko tämä oikein meitä kohtaan?

    Jospa kysyttäisiin asiaa suoraan Jumalalta? Ja jospa saataisiin vastaus kuten Nealenkin sai omille vastauksilleen niin ei sekään varmasti riittäisi uskovalle vaan senkin täytyisi olla demonista, saatanasta ja perkeleestä.

    Mihin sitten enää voi kääntyä? Tiedän....kristinuskoon ja uskoa niihin demoneihin, perkeleeseen ja saatanaan. Että onpa kiva tulevaisuus tiedossa!

    ReplyDelete
  13. siis kysymyksilleen piti tuossa yhdessä kohdassa kirjoittaa :)

    ReplyDelete
  14. Tässä vähän hauduteltuani tätä viimeistä tuntematttoman kommenttia aloin näkemään tätä asiaa tälläisestä uudesta näkökulmasta.

    Ajatuksiin nousi hyvin voimakkaasti, että tämäkö on sitä nykyajan ristiretkeilyä...ajat eivät loppujen lopuksi ole muuttuneet sitten oikeiden ristiretkien, muoto on vain muuttunut hiukan inhimillisemmäksi kun tappamaan ei sentään enää lähdetä. Muistaako kukaan lukeneensa tai kuulleensa miten ja milla tyylillä kristinuskoa vietiin eteenpäin niin sanotuille pakanoille? Jollain samantyylisellä energialla tässä taas "leikitään" ja syötetään muille ihmisille pelkoa. Kun aluksi et hyvällä hyväksy olevasi syntinen ja tekosi perkeleestä niin seuraavaksi alkaa sitten pelottelu. Se on vähän niiku, että ota tai ota ja itke. Valitse itse niistä? Miten paljon vapautta tuohon voidaan liittää? Miten paljon vapautta voidaan liittää pelkoon? Tunnistan tästä jonkun vanhan kaavan, jota on toistettu vuosisatojen aikana. Tiedä sitten olenko joskus ollut menneessä elämässä se pakana vai se itse ristiretkeläinen tai rovilla poltettu noita...tiedä häntä.... ehkä kaikkia, mutta jokin vanha energia kumpuaa nyt sisältäni.

    Kysyy taas valtavaa voimaa kohdata tämä hyökkäys, mutta mikä ei tapa se vahvistaa :) Rakkaus voittaa aina! Niin nytkin :)

    Ja eikös sitä ole sellainen sanonta, että omat ajatukset toisista vain peilaavat omaa sisintään. Jos tällä ajatuksella lähtee tutkimaan tämän tuntemattoman kirjoituksia niin jokainen voi tuntea millaisten energioiden kanssa tuolla toisessa päässä liikutaan. On aika helppo tunnistaa se kärsimyksen määrä (käyttääkseni hänen itsensä valitsemaa sanaa) jossa siellä liikutaan.

    Nyt kysytään voimaa ja rohkeutta kuunnella oman sydämen ääntä....mitä se sanoo tästä kaikesta? Kumoatko omat kokemuksesi ja tunteesi asioista ja heität sen roskakoppaan ja lähdet seuraamaan tätä tuntemattoman tuomaa viestiä Jumalasta. Kumpi on oikeampi tie? Tätähän hän haluaa meidän itsekin kyseenalaistettavan...hän haluaa, että kyseenalaistamme oman sydämemme (ja parhaassa tapauksessa sammuttamme sen valon ja rakkauden, joka sinne on kasvanut jokaisen omalla polullaan) eikä meidän siihen tulisi lainkaan luottaa syistä joita hän meille on hän on tullut saarnaamaan. Aamen.

    ReplyDelete
  15. Hei anonymous, kiitoksia taas näkökannastasi! Keskustelu on aina hyvä asia ja mielipiteet suuntaan ja toiseen ovat henkisen kasvun edellytys. Sitä me olemme jatkuvasti tehneet ja teemme, kaikki ei vaan näy täällä. Olet nyt saanut tilan esittää näkemyksesi. Kuitenkin tahdon, että kommentit tässä blogissa kirjoitetaan siten, että ne voitaisiin vaikka kasvotusten sanoa. Nimettömänä on helppo tuomita tuntematon ihminen ja huudella mitä sylki suuhun tuo. Kritisoi toki, mutta nimittely ja muut vastaavat hassutukset jääkööt hiekkalaatikolle, tämä ei ole paikka niille. Kaikella rakkaudella! Näillä mennään eteenpäin.

    ReplyDelete