"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Monday, November 22, 2010

Välillä pysähdyt hengähtämään hetkeksi, tai vaikka elämäksi.

22.11.2010
Miten pitkään henkisen kasvun matka yleensä kestää?

Henkinen matka on kuin tie, siinä ympärillä tapahtuu monenlaista. Valitset sen reitin, jota tahdot kulkea. Aina ei voi olla ylämäkeä, välillä tiesi kulkee alaspäin. Välillä pysähdyt hengähtämään hetkeksi, tai vaikka elämäksi. Jatkat matkaa, kun koet siihen tarvetta.


Minkälaisia vaiheita siinä on?

Ensimmäinen etappi tiellä henkisyyteen on pelkojen poistaminen. Sen tiesitkin. Sen aikana tapahtuu etsintä- ja kyseenalaistamiskausi. Tässä vaiheessa voit pysyä pitkäänkin. Pelot ovat tiukassa, kuten myös monet uskomukset. Kun pääset peloista ja olet vakuuttunut halustasi henkiseen kasvuun, olet valmis enkeliyhteyteen. Tämä auttaa, koska sinulla on varmasti herännyt monenlaista kysyttävää. Ihmettely ei koskaan lopu, ottakaamme oppia ihanista, uteliaista lapsista! He tutkivat ympäristöä ilman ennakkoluuloja. Ihmettelyn rinnalle tulee pian rauha, varmuus siitä että on menossa siihen suuntaan, kun on itselle hyvä. Varmistuksen jälkeen seuraa rakkauden oppimisen vaihe. Opettelet rakastamaan uudella tavalla. Opettelet rakkautta ilman rajoja, samalla huomaat ympäristön ikävät tapahtumat, mitä ihmiset tekevät, toisia satuttaakseen, uudella lailla. Tässä taas puntaroit kaiken uudestaan, mietit miten voit rakastaa "pahaa".

Kun tämän vaiheen ylität, olet jo pitkällä. Pidä taukoa aina välillä, tiedosta nämä vaiheet ja palaa välillä takaisin, jos siltä tuntuu. Jokainen kulkee matkaa omaa tahtiansa muista riippumatta. Tosiaan, matka voi kestää useita, hyvinkin monia ihmiselämiä. Välillä olet tahtonut nähdä ja kokea kolikon kääntöpuolen, olet kokenut pahan itsessäsi. Tahdothan oppia kaiken. Mutta hyvyys ja rakkaus tuntuvat paremmilta.


Mitä sen jälkeen tapahtuu?

Kun olet valmis, huomaat että kaikki on rakkautta. Se on silloin viimeinen ihmiselämäsi, olet valmis olemaan pelkkää rakkautta. Kun olet pelkkää rakkautta, sinun on hyvä olla ja tahdot jakaa sitä muillekin. Osaat vastata vihaan rakkaudella ilman pelkoa ja takaa-ajatuksia. Oletpa sitten maan päällä tai et, rakkaus on läsnä ja olet onnellinen, tiedät että kaikki on juuri niin kuin pitääkin olla. Sinulla on sisäinen rauha ja se henkii myös ulospäin rauhana ja rakkautena.


Ystäväni, olet minulle tärkeä! Rakastan ja välitän!

Sessiessa

6 comments:

  1. Olen sanaton. Kaikki loksahtelee paikoilleen. Selkeämpi kuva alkaa muodostumaan.

    Rakkaus,
    Valo,
    syvin olemuksemme.
    Kiitos kun olet!

    ReplyDelete
  2. Joo, tuntuu tuo rajaton rakkaus vaan hyvin vaikealta, kun koko ajan lukee ihan hirveitä juttuja lehdestä. Juuri oli löytynyt 4 vko koiranpentu roskiksesta, jolta joku oli leikannut korvat pois. Niin järkkyä, että en pysty ymmärtämään. Onneksi pentu on kait toipumassa ja pääsee pian uuteen kotiin.

    ReplyDelete
  3. Niinpa niin... Hyvin alussa on tama polku. Onneksi ei ole kiiretta ja on lupa edeta omaan tahtiin :).

    ReplyDelete
  4. En ole lukenut lehtiä tai katsonut uutisia pitkään aikaan. En tunne, että niiden energia tukisi tietäni.

    Matkalla ollaan. Uusia kokemuksia tulee.

    ReplyDelete
  5. On kuin kristallin kirkas Valon pumpuli ympärillämme laajentuen ilman rajoja. Ottaen elämän syliinsä ja hyräilee korvaasi " Elämä on kuin silkkiä vaan kun sylihinsä sait sen kerrallaan".Muista muista lapsi pieni ken oikeasti oletkaan. Olet tehty Rakkaudesta, Ilosta, ja naurulla on sinut kuorrutettu.Älä siis murehdi, kun se ei ole sitä mitä olet. Rauhaa ja Valoa jokaiseen sydämmeen.
    Saagapolku

    ReplyDelete
  6. Kiitos Saagapolku. Kauniisti kirjoitettu ja muistamisesta tulee vaan helpompaa ja helpompaa matkamme varrella....

    ReplyDelete