"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Monday, November 15, 2010

Ajatuksia rukoilemisesta ja kaksisuuntaisesta yhteydestä


Eräs lukija kysyi että rukoillaanko ennen kanavointia. Hyvä kysymys ja varmasti sitä moni muukin miettii. Jäin itsekin miettimään tuota kysymystä ja se herätti mielessäni muutamia ajatuksia siitä mitä itseasiassa perinteinen rukoileminen on ja miten se eroaa kaksisuuntaisesta yhteydestä, jota voidaan myös kanavoinniksi kutsua.

Oma käsitykseni tällä hetkellä on, että kaksisuuntainen yhteys oli sitten Jumalaan tai enkeleihin ei tarvitse perinteistä rukoilutyyppistä tapahtumaa toteutuakseen. Yhteys siis toimii ilman perinteistä rukoiluakin. Perinteinen rukoiluhan on hyvinkin pitkälle yksisuuntaista, jossa emme edes odota suoraa vastausta vaan rukoillessa pyydämme jotakin ja jäämme sitten odottelemaan josko Jumala jonakin päivänä soisi meille sen mitä olemme pyytäneet. Ja usein vielä saatamme kuvitella, että emme edes oikeasti ole sen avun arvoisia mitä pyydämme rukouksessamme. Rukoilu on siten hyvin pitkälle vain pyytämistä tai jopa sen toteamista ääneen tai hiljaa mielessään, että emme ole oikeasti Jumalan avun arvoisia. Kuvittelemme, että Jumala auttaa meitä sen mukaan näkeekö hän meidät apunsa arvoisina. Näistä lähtökohdista katsottuna olemme hyvin erillisiä Jumalasta ja Jumalan todellisesta rakkaudesta ja näistä nimenomaisista syistä jäämme myös ilman vastausta ja apua. Pyydämme, mutta emme usko olevamme avun tai pyyntömme arvoisia ja emme siten usko todella saavamme suoraa vastausta tai apua pyyntöömme. Tällä tavoin itse estämme syvemmän yhteyden syntymisen. Perinteinen rukoileminen on siis ajatuksen lähettämistä Lähteeseen ja yhteyden pitoa Jumalaan omalla yksisuuntaisella tasollansa, mutta syvempi yhteydenpito, joka on rukoilemisesta seuraava askel laajempaan yhteyteen onkin kaksisuuntaista. Jokaisella on mahdollisuus tähän laajempaan ja syvempään yhteyteen halutessaan. Jokaisella on mahdollisuus kokea tämä syvempi yhteys.

Kaksisuuntaiseen yhteyteen pääsee kun itse sitä tahtoo ja on avoin yhteyden syntymiselle. Enkeliyhteys voidaan siis nähdä tietynlaisena rukoilemisena, joka on enemminkin kuin keskustelemista parhaan ystävänsä kanssa ja sitähän enkelit nimenomaan ovat....parhaita ystäviämme! Siinä ei ole mukana pelkoa vaan keskustelua käydään tasavertaisista lähtökohdista ja rakkaudesta. Olemme kaikki yhtä Jumalan ja enkelien kanssa ja kuka tahansa halukas voi aloittaa keskustelemisen enkelinsä kanssa.

Jokainen luo oman yhteytensä Jumalaan, Lähteeseen, Universumiin (tai mitä nimeä haluakaan käyttää) omien uskomustensa kautta. On hyvä siten tiedostaa omat lähtökohdat ja uskomukset, joita kantaa mukanaan. On hyvä tiedostaa miten paljon on antanut ja antaa pelolle valtaa luodessaan yhteyttään Jumalaan. Moni ihminen saattaa kaivata syvempää yhteyttä ja ymmärrystä Jumalaan, mutta ei kuitenkaan ymmärrä sitä, että omat pelot estävät tämän haluamansa syvemmän yhteyden syntymisen, jolloin yhteys jää hyvin pitkälle yksisuuntaiseksi ja vajavaiseksi. Meidät on opetettu tähän yksisuuntaiseen yhteydenpitoon ja monissa paikoissa sitä pidetään jopa ainoana sallittuna tapana olla yhteydessä Jumalaan.

Kun ymmärtää, että mitään pelättävää ei ole ja että enkelit ovat meitä varten ja meitä täällä auttamassa ja ohjaamassa rakkaudesta käsin (ei käskien vaan lempeästi ohjaten) ja että he mielellään jopa vastaavat meidän esittämiimme kysymyksiin, voimme täysin unohtaa omat pelkomme ja lähteä luomaan yhteyttä enkeleihin ja siten myös Jumalaan uudelta pohjalta. Jumala on täydellinen rakkaus, joka tahtoo meidän parastamme ja on siksi meille enkelitkin antanut avuksemme tälle maalliselle matkallemme.

Voit lukea yhteyden luomisesta Sessiessan viesteistä. Kopion tähän osan viimeisimmästä kanavoinnista, jossa nimenomaan käsitellään tätä kaksisuuntaista yhteyden luomista ja miten se syntyy ja mitä siihen tarvitaan.

"Sinä pohdit, lähetät ajatuksia universumiin/Jumalaan/yhteiseen yhteyteen, tai miksi nyt tahdotkaan kaiken elämän ja rakkauden lähdettä kutsua. Kuten huomaat, rakkaus on yhteyden välillä. Silloin yhteys on aito ja saat takaisin sen välittämän viestin rakkautena. Kuten huomaat, enkelit ovat vierelläsi, mutta yhteys on omasi. Muista tämä. Viestinvälittäjäenkelit auttavat, yhteys muodostuu rakkauden ja tahdon pohjalta. Jos haluat oman kahdensuuntaisen keskusteluyhteyden, keskity siihen, että haluat yhteyden muodostuvan. Avoin mieli on avain, ole valmis kokemaan omalla tavallasi. Keskity, anna ajatuksen virran kuljettaa. Esitä kysymyksiä, saat vastauksia. Et välttämättä kirjoituksena tai puheena, myös muina merkkeinä joita sinulle osoitetaan. Ole vain vastaanottavainen ja kiinnitä huomiota. Me olemme sinua varten! Kysymykset ovat vastauksia varten. Jumala on rakkaus, kaiken alku, tärkeistä tärkein."

Lisäksi Sessiessa ohjeistaa meitä kaksisuuntaisen yhteyden avaamisessa myös näin:
(koko kanavointi täällä)

"Tunne, tunnista omat ajatuksesi. Yhteys lähtee tuntemuksesta. Ajattele, tunne, koe itsesi. kysy, koe yhteys.
Yhteys on keskustelua enkelisi kanssa. Yhteys on tiedonjanoa. Keskity kokemaan, anna ajatusten virrata rauhassa. Koe omalla tyylilläsi. Avaa itsesi."

1 comment:

  1. "Prayer is when you talk to God;
    meditation is when you listen to God."
    - Unknown

    ReplyDelete