"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Thursday, November 11, 2010

Ole vahva ja rohkea!

11.11.2010
Hei rakkaani, viestien välittäjä! Tunnen sinun tuskasi ja kasvukipusi. Hyvin pärjäilet! Tämä kaikki on osa henkistä kasvuprosessia. Kun tarpeeksi monta kertaa käyt nämä henkisen kasvun asiat läpi mielessäsi, olet ottanut askeleen eteenpäin. Omien uskomusten ja tämän yhteyden arvostelu on sinulle rankkaa, mutta tärkeää. Koko prosessi on osa matkaa. Viestin välittäminen on aitoa, taustallaan rakkaus. Ole vahva ja rohkea! Tunnet sydämessäsi mikä on oikein, valitse ja toimi sen mukaan. Tahdon koko sydämestäni tukea sinua ja toivon että jaksat jatkaa tallustamistasi tällä henkisen muistamisen tiellä.

Kuvasin tuossa sinulle henkisyyden prosessia. Sinä pohdit, lähetät ajatuksia universumiin/Jumalaan/yhteiseen yhteyteen, tai miksi nyt tahdotkaan kaiken elämän ja rakkauden lähdettä kutsua. Kuten huomaat, rakkaus on yhteyden välillä. Silloin yhteys on aito ja saat takaisin sen välittämän viestin rakkautena. Kuten huomaat, enkelit ovat vierelläsi, mutta yhteys on omasi. Muista tämä. Viestinvälittäjäenkelit auttavat, yhteys muodostuu rakkauden ja tahdon pohjalta. Jos haluat oman kahdensuuntaisen keskusteluyhteyden, keskity siihen, että haluat yhteyden muodostuvan. Avoin mieli on avain, ole valmis kokemaan omalla tavallasi. Keskity, anna ajatuksen virran kuljettaa. Esitä kysymyksiä, saat vastauksia. Et välttämättä kirjoituksena tai puheena, myös muina merkkeinä joita sinulle osoitetaan. Ole vain vastaanottavainen ja kiinnitä huomiota. Me olemme sinua varten! Kysymykset ovat vastauksia varten. Jumala on rakkaus, kaiken alku, tärkeistä tärkein.

Tahdon olla läsnä ja tarjota tukeni. Otathan sen vastaan? Pohdi ja ajattele, kyseenalaista ja kysy!! Löydä oma totuutesi.

Rakastan sinua aina ja ikuisesti läpi ajan! Sessiessa

1 comment:

  1. Kaunis viesti ja piirustus tähän hetkeen!

    Voimaa ja vahvuutta tiellesi Hanne! ♥

    ReplyDelete