"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Tuesday, October 12, 2010

Energia voimistuu, kun sitä käytetään

8.10.2010

Miten voin voimistaa energiaa parantamaan?

Energia voimistuu, kun sitä käytetään. Energia on muuttanut sinua ja sen avulla voidaan tehdä ihmeitä ja parantaa. Parantuminen ei aina tapahdu niin kuin henkilö olettaa. Voit auttaa prosessia siten, että otat tavaksi iltaisin keskittyä meditoimaan ja voimistamaan energiaasi. Sen ei tarvitse olla monta minuuttia, mutta jatkuvaa ja toistuvaa. Energia on apunasi, aina valmiina. Energia tulee lähteestä, voiman ytimestä, Jumalasta ja sitä on käytössä rajattomasti. Et varmasti edes tiedä kaikkia sen tarjoamia mahdollisuuksia vielä, mutta opit!! Mitä enemmän käytät, sitä enemmän opit. Matkalla on vielä monta jännittävää pysäkkiä!


Onko eläimillä enkeleitä?

Eläimillä ei ole enkeleitä, nehän ovat vapaita sieluja. Eläin pelkää kuolemaa ja kipua, mutta sen sisäinen sielu tuntee jo olevansa Luojan luona. Eläimet kommunikoivat ylemmän tason enkelien kanssa. Se tulee niiltä luonnostaan. Ne eivät häpeä, eivätkä koe olevansa tarpeettomia. Edelleen, eläimet ovat ihan yhtä tärkeitä tehtävässään kuin ihmiset. Tapaat tuntemasi eläinsielut myöhemmin. Rakkaat otukset, joita olet kohdannut ja joiden sielua ja läheisyyttä kaipaat.


Mitä tarkoittaa sielun sopimus?

Sielun sopimus on myytti. Sielu hoitaa tehtäväänsä, kunnes on oppinut, mitä oppimassa on. Eli totuutta elämästä, kuolemasta ja rakkaudesta. Sielu on yhtä, ydin, tärkein, rakkauden tyyssija. Sielu on ikuinen. Pahuus ihmisten silmissä on yhtä lailla oppitunti sielulle. Siksi sinäkin joskus koet olevasi "paha". Huomaat kuinka rakkaus ja valo on pahuutta voimakkaampi olotila, olet oppinut jotakin. Pahuus ihmisten keskuudessa poistuu, kun sielut ymmärtävät rakkauden voiman. Sinun sielusi on rakkauden tiellä oppimassa ja tuntemassa.

Sessiessa, tiedon tuoja, aina apunanne



No comments:

Post a Comment