"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Tuesday, October 19, 2010

A beautiful message...

...from Kiesha Crowther "Little Grandmother".

http://www.youtube.com/watch?v=FFPu26BJreY

Tässä linkit koko haastatteluun (8 osainen). Ihanaa energiaa ja sanomaa! Olin tosi liikuttunut näitä kuunnellessani ja tuli tunne, että Sessiessan viestit ei todellakaan ole ainuita, jotka liittyvät uuden tietoisuuden ja energioiden kasvuun sekä vuoteen 2012. Videossa esiintyvän Kiesha Crowtherin - toiselta nimeltään "Little Grandmother"- elämäntehtävä on todella valtavan hieno!


Tästä vielä Kieshan omille sivuille, jos jota kuta kiinnostaa tutustua häneen enemmän.

Lisään vielä tähän loppuun mielenkiintoisen videopätkän, jossa Kiesha puhuu spiraaleista.

2 comments:

  1. Ehkä hyvä kuitenkin huomioida se, että väitettyä alkuperäiskansojen tukea viestilleen hänellä ei näytä olevan, kuinka hieno viesti sinänsä sitten onkin. :) Pidin siitä itsekin paljon aluksi, kunnes tajusin, että henkilö itse ei ole mitä sanoo olevansa... Nyt koitan löytää samantapaista sisältöä omaan elämääni kuuntelematta minkään lajin saarnaajia. Myötätunto ja rakkaus on ilmaista eikä kaipaa ketään liittämään siihen ylimääräistä sisältöä. :)

    ReplyDelete
  2. Ruotsin valtakunnallinen radio muuten teki jutun kyseisestä henkilöstä. Aiemminhan Kiesha oli siellä haastateltavana "shamaanina", mutta nyt tehtiin toinen haastattelu, jossa paljastettiin osa huijausta. Ei siis todellakaan kannata uskoa niihin "alkuperäiskansa" väitteisiin, Don Alejandro Cirilo de Perez tai "wandering wolf", Maya vanhin, ja hänen tiiminsä kiistää myös tukevansa tätä naista millään tavalla kuin myös monet intiaaniheimot ja muuta alkuperäiskansat. Joten suosittelisin vähintään olla antamatta rahaa tälle huijaukselle, vaikka sisältöä elämään viestistä löytyisikin. Sama viesti kun on niin monelta taholta saatavissa muutenkin.

    ReplyDelete