"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Saturday, October 2, 2010

Ihmiselle taivas on Taivas vasta kun hän oivaltaa oman henkisyytensä

22.6.2010



Miten erotan onko manifestoiminen toiminut vai tapahtuuko asiat vain omalla painollaan toiveista huolimatta?

Manifestiointi on tehokas tapa luoda omaa "taivasta". Kun toivot ja olet valmis uskomaan, saat mitä tarvitset. Manifestiointi eroaa tavallisesta toivomisesta siten, että tiedostat tarpeen olemassaolon. Tarpeita on todellisia sekä kuviteltuja. Manifestioi ja erota todelliset tarpeet ja muut toivomukset.

Saat kyllä aina tarvitsemasi. Voit manifestioida myös muille, kun näet heidän tarpeensa. Joillekin kertyy rikkauksia ja jotkut ovat tyytyväisempiä ilman, vaikka eivät sitä tiedäkään. Kaikille raha ja omistaminen ei tuo onnea, vaan epätyytyväisyyttä.


Onko minun pikkumiehellä jo oma enkeli? Kuka hän on?

Jumala valitsee sinun pikkumiehesi enkelin. Hänen valintansa ei ole vielä valmis. Yleensä enkelit itse valitsevat, mutta nyt toimitaan näin. Kysy uudestaan hänen syntymänsä jälkeen.


Piirustuksen kääntöpuolella:

Kun aikaa on vielä hetki, ajattelin jakaa samalla tämän tiedon. Kun seuraavaksi kokoonnutte, muistakaa ottaa toisianne käsistä kiinni ja kokea yhteinen energia. Se antaa teille voimaa ja yhteyttä matkallanne. Ottakaa tämä tavaksi aina aluksi ja lopuksi, muuten voitte keskittyä niihin asioihin, joista sillä hetkellä olette kiinnostuneet. Kokekaa tämä yhteinen yhteys, rakkaus ja harmonia.


Miksi sanot, että eläimet ovat vapaita sieluja? Eikö ihminen sitten ole?

Eläimen sielu on vapaa siksi, koska se osaa jo tien Jumalan luo. Eläimen ei tarvitse kokea erossa Jumalasta olemista tunneperäisesti. Ihmiselle taivas on Taivas vasta kun hän oivaltaa oman henkisyytensä. Siinä mielessä siis eläimet ovat vapaita sieluja, niiden ei tarvitse enää etsiä. Ihmisen viisaus on erilaista, se saattaa hänet tekemään valintoja ja päättämään itse. Se ei toki nosta ihmisiä eläinten yläpuolelle Jumalan silmissä, te olette vain erilaisia ja toimitte poikkeavalla tavalla.

Sessiessa rakastaa

Jumalan siunausta


No comments:

Post a Comment