"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Tuesday, October 5, 2010

Ajatuksia sielunsopimuksesta

Lueskelin tuolta eräältä keskustelupalstalta ihmisten ajatuksia sielunsopimuksesta. Tätä samaa asiaa olen itsekin pohtinut viime päivinä.

Tavallaan uskon, että meillä on jonkinlainen sielunsopimus tehty ennen syntymäämme ja olemme itse olleet sitä laatimassa ja sen hyväksymässä. Ajattelisin, että siihen on kirjoitettu meidän suurimmat "tavoitteet", jota voisi elämän tehtäväksi myös kutsua. Jotenkin se liittyy myös meidän lahjoihimme, jotka ovat erilaisia eri ihmisillä.

Tällä hetkellä ajattelen, että kun sielunsopimus on täyttynyt, ihminen kuolee. Ihminen on silloin saanut ja antanut kaiken sen mitä on tullut tänne maapallolle saamaan ja antamaan.

Mutta voiko käydä niin, että sielunsopimus ei täyty ennen kuolemaa jossain erityistilanteissa? Äkillinen kuolema esim. toisen tai itsensä kautta? Tulemmeko sitten takaisin saman sopimuksen kanssa, joska edellinen elämä jäi kesken?

Kysymykseni siis on

Onko ihmisellä sielun sopimusta? Jos on niin kuinka se toimii?


1 comment:

  1. 'Sielun sopimus on myytti. Sielu hoitaa tehtäväänsä, kunnes on oppinut, mitä oppimassa on. Eli totuutta elämästä, kuolemasta ja rakkaudesta. Sielu on yhtä, ydin, tärkein, rakkauden syyssija. Sielu on ikuinen. Pahuus ihmisten silmissä on yhtä lailla oppitunti sielulle. Siksi sinäkin joskus koet olevasi 'paha'. Huomaat kuinka rakkaus ja valo on pahuutta mukavampi olotila, olet oppinut jotain. Pahuus ihmisten keskuudessa poistuu, kun sielut ymmärtävät rakkauden voiman. Sinun sielusi on rakkauden tiellä oppimassa ja tuntemassa.

    Sessiessa, tiedon tuoja, aina apunanne <3 <3 <3'

    ReplyDelete