"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Friday, October 1, 2010

Jumala on suurin rakkaus, suurempi kuin osaat edes kuvitella

14.6.2010



Mitä jos mä en tahdo tai osaa olla tässä tehtävässä?

Sinä olet täydellinen tähän tehtävään. Sinut on valittu, mutta ei pakoteta. Toimi tuntemustesi mukaisesti. Saat kaiken tuen mitä tarvitset. Elämäsi tärkein tehtävä lasten lisäksi on tämä. Jumala ja enkelit ovat tukenasi. Tavoitat ja kosketat monia ihmisiä. Nimesi jää elämään. Autat ihmisiä kriisien yli. Osaat kyllä. Monet voivat kommunikoida meidän kanssamme, mutta olet ainutlaatuinen, usko itseesi.


Osaanko minä kirjoittaa muilla kielillä?

Kieli on sinun työkalusi ja pystyt sen valitsemaan osaamasi perusteella. Joku innostuu kyllä kääntämään tekstit muille kielille.


Miten tämä voi olla kaikille taivas, kun niin monet kärsivät tavalla tai toisella?

Taivas on Jumalan valtakunta. Siksi taivas on tässä. Maailma on Jumalan luoma, siksi tämä on taivas. Kukin voi tehdä taivaasta omanlaisensa. Muista että rakkaus on suurin rikkaus. Kipua ja kärsimystä on, mutta se tekee meistä sen joka olemme. Jumala ei rankaise ketään kärsimyksillä. Hän tahtoo kaikkien parasta. Ihmisten vapaa tahto välillä aiheuttaa kärsimyksiä muille ihmisille ja eläimille. Siksi meidän pitää omalla esimerkillä pyrkiä näyttämään tietä. Oppiminen ei tapahdu yhdessä sukupolvessa. Ihmisten pitää oppia virheistään. Seuraa maailman tapahtumia ja pyri vaikuttamaan. Siten muokkaat taivasta eli maailmaa jossa elät. 2012 energia tulee auttamaan ja antamaan alkusysäyksen. Se auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin. Mutta sukupolvia tulee vielä monta ennen kuin kaikki ovat valmiita ottamaan muutoksen vastaan. Olet etujoukoissa. Nämä kanavoinnit selvittävät teille asioita etukäteen. On helpompi ymmärtää. Kun aika koittaa, tiedätte sen. Päämäärä on yhteinen, onni ja rakkaus. Ei ole pelättävää, vaikka tämä onkin erilaista kun koskaan on tapahtunut. Ihmiskunta on valmis muutokseen. Jumala on suurin rakkaus, suurempi kuin osaat edes kuvitella. Juuri sinä olet hänelle tärkeä sellaisena kuin olet.

Hän näkee sielusi ja tuskasi ja ajatuksesi ja on läsnä. Aina ja ikuisesti rakastaen. Ei tuomiten. Ketään ei tuomita. Kaikkia rakastetaan yhtä lailla. Sinulla on tukenasi taivaalliset taustajoukot ja rakkaus. Enkelit auttavat sinua matkallasi. Näytä nämä kirjoitukset ja kuvat muille, niin kuin olet tehnytkin. Muut arvostavat niitä, usko tai älä, vaikka et aina heti sitä tietoa saisikaan. Olet tärkeä tiedonjakokanava, yleisösi kasvaa. Älä pelästy kritiikistä, eiväthän nämä sanat ole sinun keksintöäsi. Sinun ei tarvitse perustella, mutta kysy aina kun tahdot tarkennusta johonkin. Sinun ei pidäkään tietää vastauksia kaikkeen, saat kaiken tarvitsemasi tiedon. Kysy, kysy, kysy!

Tässä onkin pureskeltavaa hetkeksi. Ollaan taas yhteydessä. Saat kaiken tarvitsemasi avun meiltä enkeleiltä sekä läheisiltäsi. Synnytys lähestyy, uusi rakkauslapsi tulee tähän maailmaan. Pieni pellavapäinen poika, siskonsa ja perheensä rakas.

Sessiessa rakastaa!


No comments:

Post a Comment