"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Friday, October 1, 2010

Eläimet lähelläsi opettavat sinua ymmärtämään universumia

11.6.2010




Onko ihminen syntinen?

Ei, ihminen ei ole syntinen. Hän voi tehdä väärin, mutta ei väärin Jumalan silmissä. Kukin tekee itse valintansa. Kukin on valinnoistaan vastuussa itselleen ja muille, mutta ei Jumalalle. Jumalan rakkaus on niin suurta, että se ymmärtää kaiken, eikä ketään tuomita hänen toimestaan. Jumala on suurin rakkaus.

Mihin eläimet menevät kuollessaan?

Eläimet menevät kuollessaan Jumalan luo. Ne ovat Jumalan luomia olentoja, kuten ihmisetkin. Eläimet ovat vapaita sieluja. Maailma ei olisi täydellinen ilman niitä. Rakasta eläimiä, kuten ihmisiä, te olette yhtä tärkeitä.


Oliko Neitsyt Maria neitsyt?

Neitsyt Maria, Jeesuksen äiti oli neitsyt. Siinä kohtaa Raamattu kertoo oikein. Joosef on silti Jeesuksen isä. Neitseellinen sikiäminen oli ainutlaatuinen tapaus, se ei tule tapahtumaan koskaan toiste. Jeesus syntyi Jumalan rakkaudesta. Jumala on kaikkivoipa, mutta ei pelottava.





You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know Dear how much I love you!

Kieli on itse valittavissa. Kukin käyttää mieluiten äidinkieltään. Eläimillä on myös oma kielensä, jota kannattaa opetella tulkitsemaan. Ne kertovat meille paljon. Koirat on täynnä rakkautta, kissat kunnianarvoisuutta, kalat elämää, hevoset rauhallista kiihkeyttä. Eläimet lähelläsi auttavat sinua ymmärtämään universumia. Ne antavat enemmän kuin ottavat. Kun ymmärrät niitä, sinun on helpompi luoda yhteyksiä. Luonto on kaunis, kuuntele luontoa. Meren, tuulen ja lintujen musiikkia. Ravun kävelyä, kotkan lentoa, ampiaisen pörinää, hiekan kohinaa. Ole hyvä luonnolle, se on hyvä sinulle.

Yhteys on lähellä, mutta kaukana. Sen löytäminen lähtee jokaisesta itsestään, sinun avullasi. Energia on ensimmäinen askel. Hyvä. Toinen askel on kokoontuminen, kahden tai ryhmässä. Piirtäkää, kirjoittakaa, kuunnelkaa. Avain löytyy. Yhteys on avain. Yhteys on tärkeä.

Kiitos kun olit yhteydessä. Olikin jo ikävä.
Sessiessa rakastaa aina.
Olen käytettävissäsi koska vaan. Rakas Rakas Rakas.


No comments:

Post a Comment