"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Monday, October 25, 2010

Telepatia on myös yksi piilossa odottava aisti

25.10.2010

Kommunikaatio, kahdensuuntainen yhteinen yhteys


On hieman vaikea vastata, kun et ihan tarkkaan tiennyt mitä tahdot kysyä. Sinua ihmetyttää se, mikä ei ole ihmisaistein koettavissa, jos ymmärsin oikein. Ihmisen tietoisuus on täynnä mahdollisuuksia. Se mitä koet, on vain pieni osa totuutta. Ihmisten aistit ovat ihmiselle riittävät. Ne aistit joita ei "tarvita" ihmisen elämässä ilman henkisyyttä, ovat olemassa, mutta varastossa. Aisti, jota tarvitset kommunikointiin hengellisten olentojen kanssa, on nimeltään empa-aisti. Se heräilee muissakin. Muita aisteja on mm. avaruudellisen näkemisen aisti, joka auttaa hahmottamaan muita olemisen kerroksia. Telepatia on myös yksi piilossa odottava aisti. Toisinaan näet vilaukselta sen antamia mahdollisuuksia, kun vaikka henkilö, jonka numeroa etsit kännykästä soittaa sinulle samalla hetkellä.

Telepatia on myös yhteyttä meihin enkeleihin ja Jumalaan. Sinun ei tarvitse rukoilla/manifestoida/kommunikoida ääneen, riittää että teet sen ajatuksillasi. Toki ääneen ja yhdessä rukoilemisessakaan ei ole mitään väärää. Kukin tahtonsa ja tuntemustensa mukaisesti. Enkelisi on vain ajattelumatkan päässä. Samoin rakas Jumalasi. Ajattele meitä usein, pidä meidät mielessä. Se auttaa sinua yhteyden luomisessa, jolloin molemminsuuntainen kommunikaatio helpottuu. Kuten muutkin taidot, harjoittelemalla kehityt taitavammaksi. Kaikissa ihmisissä on esim. sisäänrakennettuna taito oppia uimaan, mutta jos sitä ei opettelemalla oteta käyttöön, ihminen ei sitä opi. Ja harjoitus tekee myös uimamestarin, kuten mestarin kommunikoinnissa ja telepatiassa.

Ystäväni, rakkaimpani, koen että olet alkanut muistaa. Nauti matkasta ja tunteesta, jonka muistaminen tuo.

Voimaa, valoa ja rakkautta! Teille kaikille lukijoille ja tukijoille! Osallistukaa!

Rakkauden enkeli ja suuri ystäväsi, Sessiessa

2 comments:

  1. Tässä oli jotenkin hauska alku Hanne kun et tiennyt mitä edes kysyisit :) Mutta vastaus oli joka tapauksessa oikein ihana ja kaiken lisäksi taas niin kovin ajankohtainen.
    Tästä telepatiasta oli nimittäin Siman kanssa juuri juttua joogatunnin jälkeen ja juuri ennen kuin luin tän kanavoinnin. Että meni kyllä ihan telepaattiaksi tääkin päivä! :P

    Mä ainakin halua kehittää tota empa-aistiani lisää. Toivottavasti siihen tulee mahdollisuus ylihuomenna!

    ReplyDelete
  2. No jopas tosiaan sattui ;). Tai siis eihan tama mitaan sattumaa ole. Me kaivattiin just tata, niin me saatiin se! Ei muuta kuin nyt vaan naita piilossa olevia aisteja treenaamaan.

    ReplyDelete