"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Saturday, October 30, 2010

Uskonnoista ja uuden henkisyyden tulemisesta

Monet uskonnot kuten kristinusko perustuvat siihen, että Jumala (tai enkelit ilmestyessään) KÄSKEVÄT ihmistä tekemään jotain. Uskotaan, että Jumalalla on vaatimuksia ja käskyjä. Kokemus Sessiessasta tai hänen vastauksistaan on taas ihan päinvastainen. En ole tunnistanut Sessiessan viesteistä vielä yhtäkään käskyä! Vastaukset ja viestit ovat niin täynnä rakkautta, että on joskus jopa vaikea ottaa sitä vastaan kun meidät on kasvatettu ja opetettu toisenlaiseen rakkauteen, vajavaiseen rakkauteen johon kuuluu myös tuomitsevuus. Täydellistä hyväksyntää ja rakkautta ei niin vaan olekaan helppoa ottaa vastaan. Siihen pitää totutella ja kasvaa ja samalla vapauttaa vanhat uskomukset siitä mitä rakkaus oikeastaan on ja mitä Jumala on.

Olen tullut siihen johtopäätökseen, että suurimmat kristinuskon väärinkäsitykset liittyvät
jumalluonteeseen. Siihen, että Jumala olisi tuomitseva, että hänellä olisi käskyjä ja vaatimuksia ja niitä sitten rikkomalla ihminen olisi syntinen. Tästä aiheutuu suurta kärsimystä ihmiskunnalle kokonaisuudessaan kun me ylläpidämme vääränlaista käsitystä Jumalasta. Emme koskaan saavuta rauhaa maapallolla kun ylläpidämme käsitystä tuomitsevasta Jumalasta, joka sitten oikeuttaa meidät ihmisinä tuomitsemaan toisia ihmisiä. Tämä asia näkyy minusta nyt selvästi tässä homokeskustelussa mikä Suomessa on tällä hetkellä pinnalla. Kristinusko kun perustuu siihen, että Jumala tuomitsee homot ja se tietenkin oikeuttaa itse uskovat tuomitsemaan homot. Niin kauan kun kristinusko tai muutkin uskonnot pitävät yllä uskomustaan tuomitsevasta Jumalasta asiat eivät edisty....vapautta, rauhaa eikä tasa-arvoa saavuteta yhteiskunnassa eikä maailman laajuinen rauha tule toteutumaan.

Keskusteluja Jumalan kanssa ja Huomisen Jumala -kirjat puhuvat näistä asioista ja ovat todella mieltä avartavia ja antavat uudenlaisen kuvan siitä mitä todellinen Jumala on. Suosittelen lämpimästi teitä lukijoita tutustumaan kyseessä oleviin kirjoihin. Niiden sanoma on aivan samankaltaista kun täällä kanavoitujen Sessiessan viestien. Olen varma, että ihmiset alkavat olla valmiita todella tutkimaan tätä uutta käsitystä Jumalasta. Raamattukin opettaa rakastavasta Jumalasta mutta samaan hengenvetoon puhuu tuomitsemisesta. Siinä minusta on selvä epäloogisuuden kohta ja siksi henkilökohtaisesti en koskaan ole voinut hyväksyä Kristinuskon opetusta sellaisenaan. Olen aina tuntenut sisimmässäni, että Jumala on rakkaus johon ei kuulu tuomitsevuus.

Koen että monet ihmiset eivät todella ole kuunnelleet omaa sydämen ääntään vaan perustavat uskonsa pelkästään siihen mitä tietoa heille syötetään ulkoapäin oli se sitten Raamattu, Koraani tai joku muu pyhä kirja. Tunnen, että seuraava vaihe ihmiskunnalla on vapautua tästä tuomitsevasta Jumalasta ja se tulee muuttamaan HYVIN PALJON meidän elämää täällä maapallolla ihan siihen asti, että tulemme saavuttamaan pysyvän rauhan ja sodat loppuvat. Se on upea kehitys eteenpäin!!! Olemme mielestämme tulleet nyt siihen pisteeseen, että mikään muu ei enää ole mahdollista kuin saavuttaa rauha tämän uuden henkisyyden ja uuden ymmärryksen kautta joka on kasvamassa ympäri maailmaa. Mitä useampi ihminen saavuttaisi tämän ymmärryksen rakastavasta Jumalasta sitä nopeammin muutokset parempaan suuntaan pääsisivät vauhtiin. Ihmiskunta on jo pitkään halunnut ja janonnut kokea rauhaa ja ymmärrystä ihmisten välillä. Nyt on sen aika toteutua.
Suurin muutos on siinä, että ymmärrämme olevamme yhtä kaiken kanssa. Emme ole erillisiä toisistamme kuten emme ole erillisiä Jumalasta emmekä äiti Maastakaan. Kaikki on yhtä. Se mitä teemme toisillemme tai äiti maalle teemme sen itsellemme. Tee toisille niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän oli Jeesuksenkin opetuksia. Tähän ajatteluun tulee pitkälle perustumaan uusi henkisyys...se ei ole uskonto vaan se kumpuaa siitä henkisestä osasta joka meissä kaikissa on. Se on osa Jumalaa (voit kutsua sitä millä nimellä hyvänsä vaikka Universumiksi tai korkeammaksi minäksi, jos et usko Jumalan olemassa oloon) ja se on osa kaikkea mitä ympärillämme on. Se osa meissä kaikissa on samaa ja samasta lähteestä peräisin. Me olemme yhtä ja yhteydessä kaikkeen.

Olisiko Sessiessalla tähän jotain lisättävää? Olisi ihana kuulla hänen viestinsä tästä asiasta. Olemme jo saaneet muutamia vastauksia häneltä liittyen ihmisen syntisyyteen ja siihen että käskyjä ei ole. Lisäksi Sessiessa on kertonut että ihmisyys on valintoja ja Jumala on ylivaltaista välittämistä.

4 comments:

  1. Hyvä teksti!!
    Paljon mietittävää :D
    Onko pahuus ihmisen vapaa valinta? jos Jumala on pelkkää rakkautta, ja helvettiä ei ole, vai onko? Onko pahaa haluavia henkiä ympärillämme?
    Susanna <3

    ReplyDelete
  2. Sillä on ollut tarkoituksensa että on ollut vastakkaisuudet jotka tappelevat keskenään. On ollut alku ja loppu, kylmä ja kuuma. Nämä ovat kaksinaisuuden harhoja, koska muuten ei kaksinaisuus olisi ollut mahdollista eikä ihmisen kasvaa täyteen titoisuuteen fyysisessä kehossaan. Mitkään kaksinaisuuden kokemuksista ei ole ollut hyvä eikä paha on vain ollut kokemuksia jotta Jumala voi kokea itsensä. Nyt tämä kaksinaisuuden meidän yhdessä sopiva ja toteutettu on tiensä päässä ja suodaan Henkinen nousu täyteen tietoisuuteen Ihmisille jotka sen haluavat, mutta kenelläkään ei ole mitään hätää ja kuinka voisikaan olla, kun jokainen on osana kuin Valonkipinänä yhtä kaiken kanssa, koska se on niin yksinkertaista, kun ei ole kuin Yksi joka on ikuinen, täydellinen eikä koskaan tuomitse ihmistä tekipä ihminen mitä tahansa. Se on meidän oppiläksyt muistaa mikä me olemme ja emme muuksi voi muuttua vaikka egomme niin haluaisi. Rakas kanssaluoja me olemme Jumalan osia ja aina myös Jumalia. Älä usko uskomuksiin, vaan luota että olet ollut ja tulet aina olemaan turvassa, et ole koskaan yksin ja sinua rakastetaan joka hetki asettamatta ehtoja Rakkaudelle.
    Älä tuomitse anna anteeksia omille uskomuksillesi ja avaa ovi josta pääset Kotiin Pyhä ihminen sitä sinä olet.

    ReplyDelete
  3. Kiitos tuntematon kirjoittaja kommentistasi! Kaunista sanomaa!

    ReplyDelete
  4. Itse ajattelen tällä hetkellä näin, että koska ihmisyys on valintoja niin ihminen valitsee omat tekonsa sen perusteella mihin hän pyrkii ja mitkä ovat hänen uskomuksensa asioista. Ihmisen toiminta siis perustuu ajatuksiin ja uskomuksiin jotka voivat olla tiedostettuja tai tiedostamattomia. Mitä enemmän tiedostaa omaa itseään, omia uskomuksiaan, ajatuksiaan ja kuuntelee omaa sisäistä ääntään on sitä helpompi muuttaa asioita haluttuun suuntaan.

    Toisaalta ei ole olemassa oikeata tai väärää on vain kokemuksia kuten edellinenkin kirjoittaja mainitsee. Väärä ja oikea on täysin ihmisen itsensä määrittelemään. Jumala ei sitä määritä. Jumalalle kaikki on vain erilaisia kokemuksia. Kokemuksen ja tunteidensa kautta ihminen valitsee seuraavan kokemuksen jonka hän haluaa kokea. Jos kokemus ei anna toivottua tulosta niin ihminen valitsee toisin... toisenlaisen kokemuksen. Toisaalta tämä vaatii ajatusten ja uskomusten muuttamista. Kokemus elämästä mielestäni pohjautuu ajatuksiin ja uskomuksiin. Olemme oman elämämme luojia. Luomme maailmaamme joka hetki ajatuksilla, tunteilla ja uskomuksilla, joita kannamme mukanamme. Jos haluat muuttaa jotain, muuta ajatustasi.

    Palaten kysymyksiisi Susanna niin jos ajatellaan, että Jumala on rakkaus niin onko helvettiä. Helvetti toki voidaan käsittää monella tapaa onko sitten kyse kristinuskon helvetistä, jonne ihmisiä tuomittaisiin (johon en itse usko), mutta helvettiä ehkä voisi kärjistetysti kuvailla tilaksi, jossa ihminen ei ole tietoinen omasta henkisyydestään. Monet ehkä ajatteleekin että elämä on yhtä helvettiä ja tämä minusta kuvastaa juuri sitä, että ihminen ei ole tietoinen siitä todellisesta sisimmästään ja yhteidestään eikä osaa kuunnella omaa sisäistä ääntään. Tämä taas johtuu siitä, että meidät on kautta aikojen opettu kuuntelemaan ulkoisia auktoriteetteja ja ulkopuolisia mielipiteitä asioista. Emme osaa emmekä edes luota omiin kokemuksiimme tai tunteisiimme asioista. Tämä lopulta johtaa epätyydyttävään tilanteeseen. josta ilo ja rakkaus elämään ovat poissa.

    Tuosta onko pahaa haluavia henkiä ympärillämme minulla ei oikein ole siitä vielä varsinaista mielipidettä. Itselläni kun niistä ei ole kokemusta. Sen kuitenkin ymmärtäisin, että jos ihminen uskomuksillaan ja ajatuksillaan kantaa ajatuksia pahoista henkistä ja muustakin negatiivisuudesta tämä energia tuo ihmisen todellisuuteen kokemuksia, joita ehkä ihminen voi kutsua pahoiksi hengiksi. Se energia jota kannat vetää puoleensa samankaltaista energiaa. Ehkä Sessiessa osaisi valaista meitä tässä asiassa tarkemmin.

    ReplyDelete