"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Tuesday, October 26, 2010

N, this is for you!

26.10.2010

Syntyykö ihminen uudelleen?

Ihminen periaatteessa syntyy, mutta ei synny uudelleen. Sielu on se energia, joka on ikuinen. Sielu on oppimismatkalla keräämässä tietoa ja kokemuksia. Kun sielu on tavoittanut päämäärän, se on valmis. Kun se on valmis, sillä on vapaus valita ohjaako muita vai ei. Jos se ei tahdo, se jää olemaan kauniina valona ja energiana. Ei kuitenkaan häviä koskaan.


Mitä oli ennen alkuräjähdystä?

Alkuräjähdysteoria kuvastaa kaiken alkua. Kuten monet näistä kuvistakin, energia laajenee ulospäin. Ennen alkuräjähdystä ei ollut materiaa, vain energiaa. Energia sai aikaan materian, siitä alkuräjähdys tai toisaalta luomiskertomus. Eihän se seitsemän viikonpäivää kestänyt, vaan seitsemän aikaa. Ajan pituus on merkityksetön, koska on vain aikaa.


Avaruuden laajeneminen, tuleeko raja joskus vastaan?

Avaruuden laajeneminen ei lopu. Materiaa on aina tarpeeksi. Energia ei ole materian vastakohta, vaan sen vierustoveri. Avaruus on ääretön, rajaton, valtava. Olet pieni, mutta energiasi tekee sinusta suunnattoman. Avaruus on sitä mitä näet, mutta myös teoria taivaasta ja iankaikkisuudesta. Avaruus on ikuinen. Sekä ajallisesti, että määrällisesti.


Kiitos hyvistä kysymyksistä! Ihanaa kun pystyn auttamaan ja antamaan vastauksia. Olen onnellinen!

Rakastan sinua äärettömästi ja ikuisesti. Olet maailmankaikkeuteni napa!

With eternal love, Sessiessa

No comments:

Post a Comment