"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Saturday, October 9, 2010

Enkelit ovat valo-olentoja

22.6.2010



Voinko välittää henkilökohtaisia viestejä muiden enkeleiltä?

Kyllä, voit välittää henkilökohtaisia viestejä. Aluksi kannattaa aloitta jonkun tutun henkilön enkelillä, heihin sinun on helpointa saada yhteys. Kun opit lisää, voit keskustella vieraidenkin henkilöiden henkioppaiden kanssa. Kuten nyt opit ensin viestimään minun kanssani ja sen jälkeen Julietten. Olet yhä matkalla, etenet askel askeleelta.


Miten enkelien hierarkia toimii, onko heillä eri tehtäviä? Minkälaisia?

Enkeleiden hierarkia toimii siten, että voimmakkaimmat, lähinnä Jumalaa olevat enkelit saavat suurempia tehtäviä. Sama enkeli voi avustaa useampaakin henkilöä. Kuitenkin meillä on aina aikaa jokaiselle.

Enkeleillä on monia tehtäviä, he varjelevat, suojelevat, auttavat, opastavat. Päämäärä on rakkaus ja onni, tie Jumalan luo. Henkisen kasvun takaaminen ja auttaminen. Jotkut enkelit pystyvät muuttamaan tapahtumia, estämään onnettomuuksia ja epäonnea. Eivät tosin aina, mutta yrittävät. Jotkut enkelit ovat yhteysenkeleitä ja tiedonvälittäjiä. Jotkut ohjaavat ja valvovat. Enkeleistä tuntuu pahalta, jos ohjattava kokee olevansa onneton ja hukassa. Siksi he toivovat, että ihmiset opettelisivat kuuntelemaan ja ottamaan vastaan apua. Sinulla on kahdeksan enkeliä hoitamassa eri tehtäviä, se on aika tyypillinen määrä.


Miltä enkelit näyttävät?

Enkelit ovat valo-olentoja, näet heidät kirkkautena, kuten taivaan tähdet. Enkelit voivat olla miehiä tai naisia. Heillä ei ole siipiä, vain valo joka säteilee. Heidät voi nähdä maassa tai ilmassa tai missä vaan. He ovat ihmisten kokoisia tai isompia. Nähdessäsi heidät, koet suuren rakkauden läsnäolon.

Mukavaa kun tapaatte taas lauantaina. Mukavia yhteisiä hetkiä ja rakkautta.

Sessiessa rakastaa

No comments:

Post a Comment