"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Tuesday, October 12, 2010

On parempi antaa ihmiselle vapaus kuunnella tai olla kuuntelematta

10.10.2010

Hei rakas, tahdoit tänään tietää eroavaisuuksista kanavointien viesteissä sekä siitä, mikä tieto on luotettavaa ja vaikuttaako viestien vastaanottaja viestin sisältöön ja sanoman sävyyn. Kerron myös ketkä toimivat sanelijoina.


Osa kanavoinneista on saanut ikävän sävyn jossa povataan maailmanloppua ja tuhoa ihmiskunnalle. Ne ennustukset eivät ole totuus. Ne ennustukset ei kerro tulevaa, sanoma pelottelee. Pelolla ihmistä on helppo hallita. Jotkut enkelit ja sanansaattajat uskovat yhä siihen. Pelolla he saavat ihmiset kuuntelemaan ja olemaan tietoisia. Onhan se toki mukava saada hyviä uutisia, kun on odottanut huonoja, eikö ?! Monien muiden viestintuojien mielestä on parempi antaa ihmisille vapaus kuunnella tai olla kuuntelematta. Minä valitsin sen tien, koska se tuntuu oikealta. Kuten ihmisiä, meitä enkeleitäkään ei sido pakko toimia, meillä on valinnanvapaus. Viestijäenkelin persoona saattaa vaikuttaa viestiin, olemmehan kaikki erilaisia ja meillä on vahvuutemme. Viestin vastaanottajan mieli voi pyrkiä vaikuttamaan viestiin, jos hän on eri mieltä. Sinäkin prosessoit ja kyseenalaistat tai hyväksyt mielessäsi tulevaa sanomaa koko ajan. Totta, eikö? Monet uskovat tiedon valtavirtaan, josta kanavoinnit poimitaan sen mukaan mikä on viestin tuojan preferenssi. Tämä on osaltaan totta. Sanoma on tosi sillä hetkellä, mutta tulokseen vaikuttavat asiat, jotka ovat riippumattomia tulkitsijasta tai viestin välittäjästä. Luonto toimii niin kuin sille on luonteenomaista. En voi pysäyttää aaltoja vaikka kanavoinnin toteutuminen vaatisikin sen voidakseen tulla todeksi. Ennustajina toimivat erityiset viestintuojaenkelit. Heitä on lukuisia odottamassa, että kanavat avautuisivat.

Tässä taas hieman apuja numerotulkintaan:

onni: 554432553___1114
rakkaus: 141143533333311149
lempeys: 5=5=5=4

Rakkautta tahdon sulle ojentaa.

Sessiessa, enkelisi kallis


2 comments:

  1. Hei. Miksi henkimaailma haluaa pelotella ihmisiä maailmanlopulla?
    Vain Taivaan Isä tietää milloin loppu tulee.

    ReplyDelete
  2. Hyvä kysymys! Itse ihmettelin tätä samaa asiaa jokunen aikaa sitten ja halusin selvittää miksi kanavoinneissa on niin suuria eroja - toiset pelottelee maailmanlopulla ja toiset puhuvat muutoksesta parempaan. Siksi blogistamme löytyy kohta, johon suosittelen sinua tutustumaan otsikon alta "Kanavointien eroavaisuudet - Kryon".

    http://uusiyhteys.blogspot.com/2010/10/kanvaointien-eroavaisuudet-kryon.html

    Kryon antaa hyvin selkeän ajatuksen siitä, että henkimaailma ei antaisi mitään kauhukuvia vaan ihminen olisi se joka valitsee mitä haluaa nähdä ja ihminen olisi se joka tekee valinnan siitä millaista viestiä hän haluaa välittää eteenpäin.

    Kopioitu Kryonin viestistä:

    "Mikään olento toisella puolella verhoa ei tule antamaan teille tuomiopäivän synkkiä ennustuksia. Ne ovat ihmisen tulkintoja, jotka he ovat nähneet oman arvostelukyvyn filtterinsä läpi.

    Kun ihmiskanavoija tai ennustaja näkee näyn ja antaa sinulle synkän ennustuksen, he todellisuudessa sanovat: "ihana enkeli tuli luokseni kantaen planeetan mahdollisuuksia molemmissa käsissään... hyviä ja huonoja. Minä valitsin huonot siksi, että ne näyttivät mielenkiintoisemmilta." Ymmärrätkö? Ja kuka tässä tapauksessa itse asiassa kertoi uutiset? Oliko se enkeli, joka kantoi mukanaan koko kuvaa ja pysyi hiljaa vai ihminen, joka valitsi kanavoivansa vain dramaattiset osat? Näethän siis, että kaikki tieto annetaan, mutta vain ne osat, jotka Ihmiset haluavat ottaa mukaansa, jaetaan. Tämä asettaa vallan Ihmisten käsiin ja vastuu viesteistä on yksin heidän. Se on aina ollut näin ja jälleen muistutamme, että kaikki Maan kirjoitukset ovat Ihmisten teille antamia... kaikki uskontojen kirjoitukset."

    Samoin voimme myös ihmetellä miksi esimerkiksi Raamatussa puhutaan maailmalopusta ja pelotellaan ihmisiä tuomitsevalla Jumalalla. Mistä ne ovat peräisin? Oma vastaukseni on että nekin ovat vain ihmisen itsensä tuottamia näkemyksiä eivät todellisia asioita mitä tulee tapahtumaan kuten ei ole nekään kanavoinnit missä pelotellaan maailmanlopulla. Kaikki pelottelu on peräisin ihmisestä itsestään, joka itse kantaa pelkoja sisällään ja rakastaa draamaa, jotka hän sitten jakaa eteenpäin muille ihmisille. Hyvin inhimillistä ja ymmärrettävääkin toimintaa, mutta valinta on meidän kuulijoiden mille viestille me laitamme arvomme. Haluammeko keskittyä kuulemaan maailmalopun viestejä vai haluammeko keskittyä rakkaudellisiin viesteihin, joista loistaa toivo ja usko parempaan (tulivatpa ne sitten nykypäivän kanavointien kautta tai pyhistä kirjoituksista). Jokainen päättää itse.

    Tärkeintä tässä ajassa olisi ihmisten kuunnella omaa sydäntään, mitä se sanoo, mikä on totuus. Jos keskityt omissa ajatuksissa pelkoihin ja tuomitsevuuteen se vetää puoleensa sen kaltaisia tapahtumia. Jos taas keskityt tietoisesti poistamaan omia pelkojasi ja keskityt rakkaudellisiin ajatuksiin, hyväksyntään, suurempaan ymmärrykseen ja lempeyteen jne. tulet vetämään sen kaltaista energiaa omaan elämääsi. Sinulla on vapaus valita millaisen elämän haluat luoda. Tärkeintä on ottaa vastuu omasta elämästä ja ymmärtää, että olet vastuussa siitä mitä elämässäsi tapahtuu hyvin suurelta osin. Elämän luominen tapahtuu omien ajatusten ja tunteiden kautta.

    Itse erottelen ulkopuoliset viestit sen mukaan, onko ne rakkaudesta vai peloista peräisin. Se on oma ohjenuorani arvioimaan viestien totuudellisuutta.

    ReplyDelete