"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Friday, October 1, 2010

Taivas on erilainen kuin perinteinen kristinusko sen ymmärtää

12.6.2010




Tämä kanavointi on vastine evankelisluterilaisen kirkon tulkintaan Keskusteluja Jumalan kanssa -kirjasta, jonka voi lukea täältä.

Raamattu on oikea teos. Sitä ei missään nimessä ole tarkoitus kumota. Jumalan tarkoitus on ohjata ihmiset uuteen aikaan 2012. Sitä tarkoittaa siirtyminen uuteen aikaan. Se voidaan harhaanjohtavasti tulkita käsitykseksi kuolemanjälkeisestä taivaasta. Taivas on erilainen kuin perinteinen kristinusko sen ymmärtää. Taivas on se tila, kun ihminen ymmärtää oman henkisyytensä ja yhteytensä Jumalaan.

Kuuntele omaa sisäistä ääntäsi, kuuntele näitä viestejä. Totuus valkenee, kun aika on oikea ja olet siihen valmis. Nämä viestit sanelee Sessiessa, Jumalan sanansaattaja enkeli. Välittäjänä toimii tämä henkilö, joka on tehtävään valittu. Hän on siihen oikea ja täydellinen. Sanoma ei ole hänen itsensä sanelemaa, tätä tietoa hänellä ei ole entuudestaan. Hän on ollut kristinuskon opetuksessa, mutta ei ole aikaisemmin oma-aloitteisesti perehtynyt uskonnollisiin ajatuksiin ja teorioihin. Hänellä on kuuntelemisen ja piirtämisen lahja.

Sessiessa, enkeli, Jumalan palvelija

10 comments:

  1. Pitäisiköhän tämä kanavointi lähettää Antti Kivimäelle? Mitäköhän se mahtais tästä sanoa? :)

    ReplyDelete
  2. Heh, ehkä hän joskus löytää tänne... Muistan kun kirjoitin tätä, tietynlaisesti ärsyynyneessä mielentilassa, jota ei yleensä tapahdu, kynä sauhuten. Vaikka itsellä ei tähän asiaann erityisen fanaattista mielipidettä ole. Vastine vastineelle :)

    ReplyDelete
  3. Tunnustaako tämä Sessiessa, että Jeesus on hänen Herransa?

    ReplyDelete
  4. Miten Sessiessan viestit otetaan vastaan?
    Automaattikirjoituksellako?

    ReplyDelete
  5. Kyllä, automaattikirjoituksella/kanavoimalla. Piirustus tulee lähes poikkeuksetta ensin, sen jälkeen teksti.

    ReplyDelete
  6. Sinäkö Hanne olet kanavana?

    ReplyDelete
  7. Olen. Ihme kyllä. En ees tiennyt mitä kanavointi on, ennen kuin lähti kynä kulkemaan.

    ReplyDelete
  8. Rukoiletko Hanne Jumalaa ennen kanavoimista??

    ReplyDelete
  9. Tai siis riippuu mitä tarkoitetaan rukouksella. Jos tarkoitetaan ajatusten suuntaamista ja kysymysten miettimistä ja vastauksen hakemista mielessään, niin sitten rukoilen. En, jos tarkoitetaan ääneen kädet ristissä Isä meidän-tyyppisesti rukoilemista tai pyytämistä.

    ReplyDelete