"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Thursday, October 7, 2010

Kanavointien eroavaisuudet - Kryon

Seuraava Kryonin kanavointi on kopioitu Uusi Maa -keskustelupalstalta.
http://www.phpbbserver.com/uusimaa/

Kryon vastaa kysymykseen miksi kanavoiduissa tiedoissa on eroavaisuuksia.
Tärkeä kysymys, johon jokaisen kanavointeja lukevan olisi hyvä kiinnittää huomiota. Huomioikaa varsinkin Kryonin viimeiset lauseet "On paljon vaikeampaa kerätä ihmisiä ympärilleen kuuntelemaan kaunista viestiä toivosta ja viisaudesta. Mutta se yleisö tulee olemaan hiljainen....".


KYSYMYS: Rakas Kryon, miksi näyttää siltä, että kanavoidussa tiedossa on yhä enemmän ja enemmän eroavaisuuksia? Minusta näyttää, että olemme yhä enenevässä määrin jakautumassa kahteen leiriin - katastrofileiriin ja ekstaasileiriin. Tiedän että yksi selitys voisi olla kanavan henkilökohtaiset uskomukset, mutta tämä ei selitä näin suuria eroja kanavoidussa tiedossa tänä aikana. Kuinka tämä toimii tarkkaan ottaen? Onko kyse siitä, että olento joka antaa informaation vain valitsee yhden mahdollisuuden monista ja antaa siihen perustuvan tiedon? Voiko kuka tahansa olento sinun puolellasi verhoa päättää, että haluaa antaa opetuksia, vaikka ne olisivat täysin erilaisia siihen verrattuna mitä muut antavat? Onko siellä esimerkiksi "kokouksia" tai sopimuksia sen suhteen mitä informaatiota jaetaan?

VASTAUS: haluan sinun tutkivan seuraavaa kysymystä ja vastausta lisäyksenä tähän vastaukseen. Kysyt "miten tämä toimii tarkkaan ottaen?". Vastasit oikein. Kaikki mahdollisuudet ovat olemassa Akaasissa. [katso Akaasi kysymys myöhempää nähdäksesi selityksen Akaasista] Ne mahdollisuudet, joissa on eniten draamaa "hohtavat" kirkkaimmin monille "näkijöille", jotka yksinkertaisesti vain etsivät kirkkaimpia kohteita ulottuvuuksienvälisestä maisemasta. Mutta toiset selvännäkijät ja ennustajat kykenevät näkemään näiden tuolle puolen ja näkevät täydellisemmän kokonaiskuvan. He eivät näe vain mahdollisuuksia, vaan näkevät myös sen mitkä ovat lähimpänä elämänne 3D todellisuutta. Toiset näkevät vain tapahtumat mutta eivät potentiaalien kudelmaa niiden ympärillä.

Kuinka moni teistä on kerääntynyt ihmetyksissään sellaisen kadun ääreen, jossa liikenne sujuu hyvin ja ihmiset pääsevät kotiinsa turvallisesti ruuhka-aikana? Vastaus on, että ei kukaan. Kukaan ei keräänny tapahtumattomuuden ympärille, eihän? Työmatkalaiset ja matkustelijat eivät ajattele sitä missä "mitään ei tapahtunut". Ajat vain kotiin onnellisena siitä, että matka meni turvallisesti.

Entä kuinka moni pysähtyisi töllistelemään 15 auton kasaa, kuoleman ja luokkaantumisten draamaa, savun ja liekkien löyhkää. Kun nämä molemmat skenaariot annetaan Ihmiselle, joka väittää voivansa "nähdä" tulevaisuuden, kumman niistä luulet kiinnittävän hänen huomionsa ensiksi? Vastaus on, että sen, joka sopii käsityksiin 3D draamasta.

On paljon enemmän nähtävää kuin savu ja liekit ja tässä käytetään Ihmisen arvostelukykyä. Arvostelukyky on toinen puoli kanavointia tai ennustamista. Teidän nykyinen historianne on täynnä niitä, joilla on ilmeisiä kykyjä, mutta joiden ennustuksista vain muutamat ovat toteutuneet. Mitä tämä sitten kertoo sinulle? Se kertoo, että ehkä he eivät tulkinneet näkemäänsä oikein. On myös toinen mahdollisuus, jonka mukaan se minkä he näkivät ehkä muuttui päivä sen jälkeen kun he olivat sen nähneet. Katsos, tulevaisuus muuttuu ihmiskunnan luoman ulottuvuuksienvälisen valon mukaan.

Mitä tulee siihen, että olennot verhon tällä puolella antavat erilaisia tarinoita, pysähdyn ja muistutan sinua siitä, että mikään olento ei voi kertoa tulevaisuutta - ja Kryon ei ole tehnyt niin myöskään. Se mitä Kryon on tehnyt, on onnitellut teitä planeetan muuttamisesta ja siitä potentiaalista joka teillä on. Mikään olento toisella puolella verhoa ei tule antamaan teille tuomiopäivän synkkiä ennustuksia. Ne ovat ihmisen tulkintoja, jotka he ovat nähneet oman arvostelukyvyn filtterinsä läpi.

Kun ihmiskanavoija tai ennustaja näkee näyn ja antaa sinulle synkän ennustuksen, he todellisuudessa sanovat: "ihana enkeli tuli luokseni kantaen planeetan mahdollisuuksia molemmissa käsissään... hyviä ja huonoja. Minä valitsin huonot siksi, että ne näyttivät mielenkiintoisemmilta." Ymmärrätkö? Ja kuka tässä tapauksessa itse asiassa kertoi uutiset? Oliko se enkeli, joka kantoi mukanaan koko kuvaa ja pysyi hiljaa vai ihminen, joka valitsi kanavoivansa vain dramaattiset osat? Näethän siis, että kaikki tieto annetaan, mutta vain ne osat, jotka Ihmiset haluavat ottaa mukaansa, jaetaan. Tämä asettaa vallan Ihmisten käsiin ja vastuu viesteistä on yksin heidän. Se on aina ollut näin ja jälleen muistutamme, että kaikki Maan kirjoitukset ovat Ihmisten teille antamia... kaikki uskontojen kirjoitukset.

Muistakaa, rakkaat, että kanavoinnissa on kyse siitä, että ihmismieli tulkitsee ulottuvuuksienvälistä informaatiota paikasta, joka voi olla hämmentävä ja ei ehdottomasti ole 3D:tä. Siksi se vaatii harjoitusta, viisautta ja mestariuden opiskelua. Varokaa puolihuolimattomia profeettoja, koska he käyttävät kykyjään luodakseen tahatonta draamaa ja monet ihmiset seuraavat heitä antaen heille näennäistä uskottavuutta. Etsikää heitä, jotka antavat teille koko tarinan ja sitten voivat antaa lisätietoa siitä, mikä todellisuus on todennäköisin Maan tämänhetkisiin energioihin pohjautuen. On helppoa kerätä ihmisiä ympärilleen jos huutaa tarpeeksi äänekkäästi koska Ihmisen luonne on sellainen. On paljon vaikeampaa kerätä ihmisiä ympärilleen kuuntelemaan kaunista viestiä toivosta ja viisaudesta. Mutta se yleisö tulee olemaan hiljainen... ne hiljaiset, jotka perivät tämän planeetan.

3 comments:

  1. Mahtaisiko Sessiessalla olla tähän kanavointien erilaisuuteen jotain lisättävää?

    ReplyDelete
  2. Viesti tuli, en viitsi toistaa tässä, joten tulee blogiin 10.10. kohdalle.

    ReplyDelete