"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Monday, December 31, 2012

Uuden vuoden manifestointi – meditaatio




Uusi vuosi, uusi alku, puhdas pöytä. Nyt on aika aloittaa alusta ja ottaa kaikki voimavarat käyttöön. Toteuttaa koko potentiaalisi, luoda uutta ja saada unelmat toteutumaan. Muista että universumi tahtoo sinun parastasi, olla sinulle avuksi. 

Nyt on aika kääntyä itseesi ja ottaa ensimmäinen askel unemien toteuttamiseksi, uuden tulevaisuuden luomiseksi sellaisena kuin itse haluat. Muista että sinussa on voima siihen! Ota hyvä asento, valmista kehosi lepoon ja mielesi meditaatioon. Rauhoita ajatuksesi, koe itsesi, koe tämän tilan energia ja rahoittava ilmapiiri. Olet täysin turvassa, hyväksytty, rakastettu. Tärkeä osa tätä ryhmää. Voit hyvin, olosi on hyvä. Hengitä rauhassa omaan tahtiin. Sisään – ulos. Sisään – ulos. Huomaa, kuinka hengityksesi syvenee, helpottuu, kulkee keveästi. Vajoat itseesi, omaan maailmaasi. Nauti tästä hetkestä, anna tämä aika itsesi hyväksi. Unohda arjen kiireet. On vain tämä hetki, tämä rauhan tila.

Nyt voit viritellä mielesi vastaanottamaan tämän mielikuvan. Olet huoneessa, katselet ympärillesi. Huoneessa on tuttuja asioita, tuttuja tunteita, tämänhetkinen elämäsi. Osa näistä on sellaisia, jotka eivät anna sinulle hyvää oloa. Niitä katsoessasi tunnet, että et tarvitse niitä enää viemään tilaa huoneestasi. Ne ovat olleet osa sinua, tärkeäkin osa, mutta nyt olet valmis antamaan tilaa uusille asioille, luopumaan turhasta. Ota suuri säkki, se on niitä asioita varten jota et enää tarvitse. Hengittele nyt hetki, omassa rauhassa. Mieti mitä tahtoisit muuttaa, mistä tahtoisit päästää irti. Mieti rauhassa, vajoa syvemmälle, ole valmis muutokseen. Asioita voi olla yksi tai useampi. Tiedä että sinulla on täysi vapaus valita, luoda elämäsi sellaiseksi kun haluat. Luovu niistä asioista, jotka eivät enää palvele parastasi. Laita ne säkkiin, sulje säkin suu. Näin olet puhdistunut ja antanut tilaa uudelle.

Tunne vapautunut olo, kun olet luopunut turhasta painolastista. Tunne ilo, jonka oman elämäsi muokkaaminen sinulle tuo. Tiedä, että olet vastuussa onnestasi. Luot oman todellisuutesi teoillasi ja ajatuksillasi. Valitset itse oman polkusi, aina. Mika vapaus ja helpotus todeta se!

Nyt voit keskittyä luomaan uutta. Sinä tiedät mitä sydämesi tarvitsee ollakseen onnellinen. Tässä hetkessä ei ole minkäännäköisiä rajoja tai esteitä. Kaikki esteet ovat mielesi rakentamia. Voit luoda itsellesi taivaan ja paratiisin. Täydellisen onnen, juuri tässä hetkessä. Mitään rajoja ei ole. Päästä luovuutesi irti ja haaveile. Ei muiden haaveita, omiasi. Onni on sinua varten, kaikki haaveet ovat toteutumista varten. Sinä olet täydellinen, onnen ja rakkauden arvoinen. Kaikki ovet ovat sinulle avoinna. Nyt on toiveesi valmis, tiedät mitä haluat. Keskitä ajatuksesi päälakesi korkeimaan kohtaan, kruunuchakraasi ja lähetä toiveesi universumille. Universumi on sinun, saat kaiken mitä tarvitset. Voit vielä avautua toiseen suuntaan, ottaa vastaan kaunis energia, joka virtaa takaisin lävitsesi, puhdistaen vanhoja negatiivisuuksia ja tukkeutumia kehossasi. Tunnet tuon puhtaan valon energian kirkkaana virtana.

Olet valmis heräämään, puhdistuneena, kirkkaana. Tietoisena siitä, että pystyt luomaan oman onnesi tänä uutena aikana. Esteet hajoavat tieltäsi, olet rohkea ja voimakas. Herättele kehosi vähitellen, anna sille aikaa. Lopuksi voit vielä lähettää kiitollisuuden tunteen, tietäen että sinua kuunnellaan.


1 comment:

  1. Kiitos kaikille rakkaille lukijoillemme kuluneesta vuodesta! Olemme iloisia etta olette mukanamme tassa ihmeellisessa matkassa! Toivon jokaiselle oikein ihanaa ja onnen taytteista uutta vuotta 2013! Kaykoon kaikki toiveenne toteen!

    ReplyDelete