"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Wednesday, December 5, 2012

11/12 Maadoitusmeditaatio



(Tähän tarvitset, tai on suurta hyötyä, kivestä (luonnon kivi tai vaikka käpy/oksa käy hyvin) tai kristallista, joka yhdistää sinut maahan. Myös liekki on hyvä olla läsnä puhdistumista varten. Muista olla ilman kenkiä.)

Ota hyvä asento. Kiinnitä erityisesti huomiota siihen, että istut tukevasti. Tunne maa allasi, jokaisella solulla, joka on siihen kosketuksessa. Laita kädet rennosti syliin. Muodosta niistä suljettu ympyrä siten, että sormet koskettavat kevyesti toisiaan. Höyhenenkevyt kosketus. Pidä kristalli tai kivi tms. lähelläsi, joko edessäsi tai jalkojesi välissä. Voit polttaa kynttilää samassa tilassa, jos tahdot.

Ota siis hyvä, tukeva asento. Sinua eivät tuulet tuiverra, eikä myrsky heiluta. Kiinnitä huomio hengitykseesi, anna sen kulkea, vapaasti ja kevyesti omaan tahtiin. Voit laskea mielessäsi, yksi sisään, kaksi ulos. Yksi sisään, kaksi ulos. Annan nyt tämän mielikuvan, johon voit keskittyä, ennen kuin aloitamme hiljaisuudessa meditoinnin. Jos ajatuksesi harhailevat, palauta ne takaisin laskemalla yksi-kaksi hengityksen tahtiin. Muussa tapauksessa vajoa itseesi ja keskity menemään syvemmälle ja tuntemaan. Nyt voimme aloittaa mielikuvan rakentamisen vahvaa maadoitusta varten.

Istu syvään, tunne alustasi. Luo ajatuksissasi kolmanteen silmääsi hissi. Pyöreä, valon täyttämä hissi. Lähde laskemaan hissiä alaspäin. Ota ajatuksesi hissin mukaan ja laskeudu. Hissi liikkuu alas kehoasi, nikama nikamalta selkärankaa pitkin edeten. Jokainen hengityksesi vie sitä alemmas, syvemmälle. Nyt hissi on kehosi alaosassa, istuinluidesi kohdalla. Se jatkaa kiihtyvällä tahdilla alaspäin, nyt kun kehosi kohdat eivät enää ole sille esteenä.

Hissi kulkee tähdenlennon nopeudella kohti Äiti Maan sydäntä. Ohi vilahtavat maan kerrokset, upeissa väreissään. Välillä näet kasvien juuria, timantteja ja loistavia kristalleja. Tunnet kuinka hissi alkaa hidastua, lähestyen päämääräänsä. Maan ydintä, sen sydäntä. Lähdettä, josta kaikki kaunis maan päällä kumpuaa. Äiti Maan viisautta ja energiaa. Kuuluu kilahdus ja hissin ovi aukeaa. Kohtaat säteilevän olennon, joka tarttuu sinua kädestä ja johdattaa sinut näkemään kaiken kauneuden, joka maan ytimessä on.

Nyt voit aloittaa 10 min (tai pidemmän) hiljaisen meditaation. Kävele polkua eteenpäin valo-olennon kanssa tutkien millaisen maiseman löydät maan ytimestä.






Nyt on aikaa kulunut, olet nähnyt sen, mitä Äiti Maa tahtoi sinulle näyttää. Olet poiminut jotain mukaasi.Se on kasvin verso tai kaunis kukka, ehkä meren siloittama kivi tai kirkas kristalli. Ota tuo esine mukaasi, muistona siitä mitä koit tällä matkallasi.

Hyvästele oppaanasi toiminut valo-olento, rakkaudella. Astu takaisin hissiin valmiina palaamaan maan pinnalle. Hissi lähtee nousemaan. Se nousee nopeasti ja varmasti. Koko ajan noustessasi ylöspäin, maan kuorten läpi, tunnet kuinka olosi kevenee. Tiedät, että mikä sinua maan päällä odottaa, on ihanaa, raikasta ja kaunista. Alat nähdä taas puiden juuria matkallasi ja tuntea auringon lämmittävän vaikutuksen, tiedät että olet jo melkein perillä. Maan pintaan ei ole enää pitkä matka. Tunnet esineen painon kädessäsi. Se on ankkurisi, jonka voit pitää aina mukanasi. Ota se käyttöösi aina kun tunnet tarvetta maadoittua, olet ärtynyt tai irrallinen. Nyt valon hissi kohtaa maan pinnan ja siirtyy takaisin kehoosi. Anna valon levita ja rauhan tunteen jäädä itseesi.

Nyt voit vähitellen heräillä. Liikuttele jäseniä hieman, omaan tahtiisi. Kun olet valmis, voit lempeästi availla silmät ja palata tähän hetkeen. Voit vielä hetken pidellä käsissäsi sitä maadoitusesinettä, joka on lähelläsi ja tuntea yhteytesi Äiti Maahan.


No comments:

Post a Comment