"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Sunday, December 2, 2012

Ohjeita 111212, 121212 ja 211212



Hei rakkaat,

tärkeä hetki ihmiskunnan historiassa on lähes käsillä. Kiitos kun tiedustelit asiasta, olenkin jo odotellut, että tartut kynään. Tässä enkeli Juven, ystäväsi ja neuvonantajanne verhon takaa. Valon ja rakkauden terveiset teille, ystäväni. Valosta tulen ja rakkaudella teitä lähestyn.

On vihdoin aika siirtyä eteenpäin, nostaa energioita yhä ylöspäin, tanssia ja nauttia, kun tämä hetki on vihdoin käsillä. Enkelit odottavat suurella riemulla, valmiina tehtäviinsä, joita Uusi aika heille tuo. Voi kuinka he kuhisevat, eivät malttaisi odottaa. Hetki on käsillä! Pian pääsemme tositoimiin! Hurraa!

Olemme jo alkaneet tuntea uuden energian, napojen muutoksen, vaikutukset maapallolla. Ihmiset kaipaavat muutosta. Uudet kokemukset, uudet valon ajat ja uusi ymmärrys. Edelleen tahdon sanoa, että pelkoon ei ole aihetta. Luottakaa, että asiat menevät tismalleen Suuren Suunnitelman mukaan. Hätää ei ole. Meditoikaa, löytäkää yhteys itseenne, yhteys Luojaan. Löytäkää valo, ymmärtäkää tärkeytenne ja roolinne. Miljoonat enkelit auttavat, yhdessä nousemme uudelle tasolle. Avain, avain, avain. Ovi on valmis avautumaan, aika on kypsä kehitykselle. Viisaus, tieto menneistä elämistä, akaasiset tiedostot. Kaikki tulee valittujen käyttöön, työkalut kasvuun ja ymmärrykseen. Edelleen, kaikilla on roolinsa. Käänny sisääsi, niin tehtäväsi paljastuu ja saat tarvittavat työkalut käyttöösi. Ole valmis ja vastaanottavainen. Vastaukset löytyvät jokaisen sisältä. Seuraa myös ulkoisia viestejä, hienovaraisia merkkejä henkioppailtasi. Suosittelen ottamaan jokapäiväisen hiljentymishetken elämääsi. Rutiini helpottaa yhteyden saamista.

Tärkeää Uuden Ajan energioiden käyttöönotossa on muistaa pitää yhteys kunnossa sekä ylös- että alaspäin. Eli maadoita itsesi alaspäin Äiti Maahan, käänny sisäänpäin löytääksesi vastaukset ja toisaalta vastaanota uusi energia ylhäältä käsin. Näin toimien harmonia ja balanssi pysyy ja pystyt täysin hyödyntämään nämä uudet taajuudet. Muista siis aina ensin luoda yhteys tuttuun ja turvalliseen Äiti Maahan, jonka tunnemme aikojen alusta ja jonka tukeen voimme luottaa.

Ensimmäinen aalto uusia energioita on jo käyttöön otettavissa. Voimakas Pyörre- energia, jonka H olet jo kokenut. Lisää energioita vapautuu 121212. Kannattaa silloin olla läsnä ja valmis vastaanottamaan. Voin antaa hyvän meditaation sitä varten. Ennen tuota 12.12. kannattaa ankkuroitua hyvin. Mene siis luontoon, katso tulta ja tähtiä. Anna energian virrata Äiti Maalle. Saat sen takaisin 12.12., kun otat vastaan uudet energiat. 1112 maadoittumisen ja 1212 energioiden vastaanoton voit mielellään tehdä ryhmässä, meditoiden ja avautuen yhdessä.

2112 on toinen juttu. Valmistaudu hiljentymään tuona päivänä. Ota päivä itsellesi, tutustu sisimpääsi. Voit varautua tuntemaan itsesi paremmin, tuntemaan Jumalan / Yhteyden / Ykseyden. Saamaan kokemuksen siitä, mitä maailmankaikkeuden olemus on. Vastauksen siihen, mikä on elämän tarkoitus. Subjektiivisesti. Yksisarviset ovat liikkeellä. Ole valmis hyppäämään selkään ja näkemään totuuden.

Eli muista siis:

11.12. maadoitus, vahva yhteys Äiti Maahan
12.12. uudet energiat vastaanotto
21.12. TOTUUS = rakkaus


No comments:

Post a Comment