"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Monday, December 10, 2012

12/12 Meditaatio, omistettu kirkkaudelle ja avautumisille!



Tämän meditaatiomatkan tarkoitus on auttaa vastaanottamaan uudet energiat. Lisäksi se avaa mielemme lukkoja, jotta olisimme mahdollisimman avoinna ja puhtaat uuteen aikaan. Nyt on se hetki, olet ovella, joka on juuri avautumassa! On hyvä jos huoneessa on liekkejä ja kristalleja, mutta ne eivät ole mitenkään välttämättömiä kuitenkaan.

Aloitamme tavanomaisessa istuma-asennossa. Varmista, että olet mukavasti. Ala valmistautua meditaatioon. Hiljennä mielesi, aloita kääntymään itseesi. Laita kätesi yhteen, kämmenesi vastakkain sydämesi eteen. Katso alas käsiisi. Ole nöyrä ja valmis vastaanottamaan. Hengittele hetki. Nyt avaa kätesi alas sivuillesi, kämmenet ylöspäin. Avaudu kuin kukka. Istu suorana, niin kuin naru nostaisi sinua selkäranngasta ylöspäin. Anna energian virrata käsistäsi. Nyt voit asettaa kädet rennosti syliisi tai mennä makuuasentoon, jos tahdot.

Maadoita itsesi. Keskity tuntemaan alustasi. Tunne, että olet kuin vanha puu. Elämää kokenut, vankka ja paksurunkoinen. Monet myrskyt ovat sinua heilutelleet, jonka takia tiedät olevasi tukevasti alustassasi. Latvasi on tuuhea ja elinvoimainen. Juuresi ovat pitkät ja paksut. Ne levittäytyvät allasi. Monta metriä sivuillesi ja alapuolellesi. Elinvoimasi lähteet. Ne pitävät sinut paikoillaan, juuri tässä ja nyt. Äiti Maan energia kannattelee sinua pinnallaan. Tiukasti, tukevasti ja rakastaen.

Nyt voit tuntea, kuinka oksallesi istahtaa perhonen. Säihkyvä, kimalteleva, keveä kuin puhallus. Se heiluttelee hohtavia siipiään, levähtäen hetken. Tuo keveyden ja vapauden kuva. Hyppää perhosen matkaan. Anna sen nostaa sinut, keveästi ja vaivattomasti.Voi kuinka tunnet itsesi kevyeksi, painottomaksi, leijut! Kauniit maisemat näkyvät alapuolellasi, kun perhonen keveästi vie sinua ylös.

Nyt ympärilläsi on satoja kimaltelevia, värikkäitä perhosia. Kaikki lentävät ylöspäin, kuin suuressa spiraalissa. Imeydyt spiraalin mukaan, tunnet pyörivän liikkeen, tunnet jännityksen ja ilon, näet tuhannet perhoset. Perhosspiraali nostaa sinua mukanaan.

 1  -  2  -  3  -  4  -  5

Energiasi kasvaa, olet täynnä kirkkautta. Nyt pyöriminen pysähtyy ja tunnet rauhan ja hiljaisuuden, pysähtyneisyyden. Näet kuin perhosten spiraali jatkaa ylöspäin, ohitsesi. Olet pysähtynyt suurelle säkenöivälle kristalliportille. Se on lukossa, tiedät että sinua odotetaan sisällä. Sinulla on mukanasi nippu avaimia. Olet kerännyt ne matkallasi. Tämä on päämääräsi. Tiedät, että kaikki avaimet tarvitaan. Matkasi jokainen osa on ollut tärkeä, johtanut tähän hetkeen. Tunnet ilon, olethan perillä! Laita avaimet lukkoon, yksi kerrallaan.

Ensimmäinen, kasvun avain. Toinen, itsensä tuntemisen avain. Kolmas, pelottomuuden avain. Neljäs, ilon ja yhteyden avain. Viides, terveyden avain. Kuudes, ymmärryksen ja hyväksymisen avain. Seitsemäs, irtipäästämisen ja onnen avain.

Nyt olet valmis avaamaan portin ja vastaanottamaan sen, joka kristalliportin takana sinua odottaa. Olet valmis saamaan vastaukset. Ymmärtämään ja näkemään.

Portin takana sinua on vastassa säteilevä olento, oppaasi. Hän on säkenöivän iloinen kohdatessaan sinut vihdoin. Hänen takanaan on hyväksyvä joukko muita valo-olentoja. He kaikki ottavat sinut vastaan lempeydellä ja suurella rakkaudella. Etummainen valo-olento tarttuu käteesi ja esittelee itsensä. Hänen katseensa on säkenöivä, hänen silmänsä sisältävät kaiken kirkkauden, viisauden ja rakkauden. Olet onnellinen, koska vihdoin sait tavata hänet.

Valo-olento johdattaa sinua eteenpäin. Hänellä on sinulle lahja, jotain jota hän tahtoo jakaa kanssasi. Nyt jäät ottamaan opastuksen vastaan. Se on juuri sinua varten.

 (Hiljainen meditaatio, ainakin 10 min olisi hyvä antaa tälle aikaa.)



Nyt valo-olentosi on valmis. Hänen viisautensa on mukanasi. Hän johdattaa sinut takaisin portille. Hyvästelee, mutta tiedät että hän on aina kanssasi. Kristalliportti aukeaa ja siellä on odottamassa kultainen valon pallo. Astut sen sisälle, sen tehtävä on kuljettaa sinut takaisin. Astuessasi pallon sisälle tunnet kuinka valo täyttää sinut. Se on niin kirkas, että säkenöi sinusta ulospäin joka suuntaan. Tunnet keveyden ja vapauden. Ilon, riemun, onnen. Äidinrakkauden kaltaisen tunteen.

Pallo alkaa laskeutumaan lempeästi leijaillen. Kuin ensimmäinen lumihiutale. Sydämessäsi on rauha ja valkeus. 5  -  4  - leijailet alaspäin  -  3  -  2  - palaat  -  1  - olet perillä. Hengittele vielä hetki, paina mieleesi ne asiat, joita sait kokea matkasi aikana.  Nyt voit herätellä kehoasi pikkuhiljaa, palata tähän hetkeen. Olla läsnä. Heiluttele varovasti varpaita ja sormia. Kun olet valmis, voit avata silmäsi.

Kiitos tästä yhteisestä matkasta!

(Jos olette ryhmässä, voitte vielä ottaa toisianne käsistä ja muodostaa yhteisen energiapiirin tukemaan toisianne.) 

1 comment:

  1. Teimme taman meditaation eilen laulavien kulhojen saestyksella Healing yoga -ryhmassamme. Voi wau mitka energiat! Kaikenlaista pyoritysta ja suuria tuntemuksia ympari kehoa. Teimme myos parantavan energiapiirin lopuksi. Tunsin voimakkaan yhteisen energian. Jannityksella jaan odottamaan seurauksia! Kiitos Miia & muut!

    ReplyDelete