"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Saturday, December 1, 2012

Päivä 12.12.12

Tässä ohjeita siihen, miten uuden ajan energioita voidaan tietoisesti integroida ja ottaa vastaan.
Täällä voit lukea koko kavavoinnin.

Kirjoittanut Christine Day, Plejadien suurlähettiläs ( www.christinedayonline.com)
26.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Ymmärtäkää, että kokoontuminen ryhmiin 12.12.12 on hyvin tukea antavaa. Meidän jotka olemme hereillä, on erittäin tärkeää yhdistyä tämä aikana ankkuroimaan ja laajentamaan sitä, kuka olemme. On tärkeää yhdistyä samanmielisten ihmisten ryhmiin - niihin jotka ovat hereillä. Kaikkiin ihmisiin kaikilta poluilta, ei ole erillisyyttä.

Teitä tukisi, jos tekisitte kolmen kynttilän pyörteen, minkä keskellä on kristalli. Tämä vetää puoleen ja tukee valaistumisaaltoja, niin että niillä on väylä, mitä pitkin tulla - energiarakenne. Tai mikä tahansa mitä tunnette kutsuttavan tekemään kristalliasetelmaksi, antaa tukea. 

Tekisin tämän kaiken edellispäivänä. Istuisin avautumaan energiayhteyksille ja tuntisin, mitä tarvitsee tehdä itse noiden valaistumisaaltojen vastaanottamiseksi, ja sallisin energiayhteyksien tukea ja näyttää, mikä on parasta minulle.

Rakentakaa jotain itsellenne joko ryhmässä tai yksin, mutta tehkää se edellispäivänä ja tuntekaa energiaa ja tehkää "säätöjä". Mitä sitoutuneempi olette noihin valaistumisaaltoihin, sitä enemmän ne työskentelevät kanssanne. Teidän osananne on päättää tietoisesti vastaanottaa.


Jos teillä on ihmisryhmä, kannattaa ehkä tehdä piiri tuon pyörteen ympärille osana muotoa, osana rituaalia tai rakennetta. Teillä on vähän aikaa ajatella sitä ja tuntea, mikä toimii ja tuntuu hyvältä.

Kannattaa ehkä laittaa tyynyjä lattialle, jotta voi mennä pitkäkseen, koska energiat ovat voimakkaita ja teidän täytyy integroida ja vastaanottaa niitä - ja sitten kenties mennä ulos taivaan alle, galaktiseen energiaan ja maata maassa ja avautua tähtienergialle tuona aikana yöllä. Olkaa luovia. Tuntekaa sisällä, mikä on oikein teille. Myös luonnonvoimat ovat sitoutuneet työskentelemään kanssanne. Niillä on voimakasta energiaa tukemaan teitä valaistumisaaltojen integroinnissa planeetalle."



1 comment:

  1. Onpas hassu 'yhteensattuma'. Koin juuri tuollaisen pyorteen meditoidessani edellispaivana. Olin kuin lootuksenkukan sisalla, kyynelet valuivat ja pyorre pyoritti ensin myotapaivaan ja sitten vastapaivaan. En ole koskaan kokenut vastaavaa, enka nyt meditoinut kun ehka 10min, se alkoi heti pyorittamaan.

    ReplyDelete