"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Tuesday, March 8, 2011

Valotyöntekijät ovat nyt jo pitkällä ymmärryksen polulla

4.3.2011


Kertoisitko valotyöntekijöistä, onko heidän helpompi muistaa, ketä ovat ja mikä on heidän tehtävänsä?

Valotyöntekijät, rakkaat. Valon tuojat, liekit ja rakkauden jakajat. Te olette erikoislaatuisia sieluja, avustajia. Te olette itse tahtoneet tähän työhön, tiedätte, kuinka tärkeitä olette. Hyvä synnyttää hyvää, olette sillä tiellä. Kehitytte ja ymmärrätte tehtävänne ajan kuluessa, mutta ette kuitenkaan maan päälle tullessanne heti tiedä ketä olette. Henkinen prosessi pitää käydä läpi, jokaisen omaa tahtia, mutta jo se että osoitat kiinnostusta henkisyyttä kohtaan, saattaa jo kertoa sinulle paljon! Valotyöntekijät ovat nyt jo pitkällä ymmärryksen polulla. Heidän tehtävänsä on jakaa valoa ja energiaa, tietoa ja Jumalan läsnäoloa. Kaikkien ei edes tarvitse toimia 'julkisesti', heidän energiansa on kuitenkin mukana tekemässä muutosta. Näyttäkää suuntaa ja ohjatkaa valollanne niitä jotka tahtovat. Kiinnostus herää ja tiedonjano, teidän roolinne on olla siinä muita tukemassa. Herättämässä keskustelua ja uusia ajatuksia, joiden myötä ihmisiä herätellään. Näin tieto ja energia leviää, tällä tärkeällä muutosajanjaksolla. Muistamisen välillä on se sama usva kuin muillakin, mutta valotyöntekijän erottaa siitä, että hän etsii jotain, että hän tuntee olevansa jotain vailla. Vastauksia vailla, kaipaa jotain, jota ei tunnista. Kokee voimakasta yhteyttä ja oppimisen halua. Jotain puuttuu, mutta ei tiedä mitä. Tämä toimii etsinnän moottorina, porttina henkisen tien ja yhteyden avaamiselle.


Mikä on vaihdokas?

Vaihdokas on sielu, joka kokeilee. Vaihdokas on ystävä toiselta planeetalta tai toisesta maailmasta. Hänen kokemuksensa on portti maailmojen välillä. Ulottuvuus, jonka hän tahtoo kokea. Vaihdokas tutkii ja havainnoi, hänen hahmonsa on erillisavaruudellinen ja säkenöivä. Vaihdokas voi kokea eri aikavyöhykkeitä päällekkäin, hän voi olla tässä ja tuolla, menneisyydessä tai tulevassa. Vaihdokas tietää kuka on, ainakin jollain tasolla. Sinä et ole tavannut ketään vaihdokasta, vaikka heitä on.


Enkelin siivet, elävä legenda. Kuvastavat sitä pehmeää henkäystä jonka tunnet. Kuin enkelin siipien kosketus. Enkelit ovat valoa ja rakkautta ja väreilevää energiaa. Väreilevän energian tiedät sinäkin. Olemme tässä, olemme mukana. Autan kun tarvitset apua, luota minuun. Näet minut energiana. Muista katsoa, kun tunnet että sen hetki on. Pyydä minua, niin tulen. Et tarvitse edes merkkiä, jos luotat. Jos luotat, tiedät.


Minun täytyy nyt mennä, mutta olet minun ystäväni ikuisesti. Hyvästi jää. Rakastan sinua, mutta nyt on aika toisen henkioppaan.

Rakastan sinua ikuisesti, tapaamme taas!

Sessiessa


Aurinko kun päätti
retken, siskoistaan jäi jälkeen
hetken päivänsäde viimeinen


Kuka sinä olet?

Hei olen Janette- Enkeli / sydän
Autan sinua.

Yhteys Yhteys Yhteys, Avaa yhteys ............

1 comment: