"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Tuesday, March 22, 2011

En voi vielä kertoa enempää, kun että pelkoa ei ole

21.3.2011

Onko niin, että Uuden ajan alkaminen on ihmisten valinta? Että hetki olisi nyt oikea, mutta tapahtumien alkuun saattamiseksi tarvitaan tarpeeksi tietoisia ihmisiä? Vai tapahtuuko jotain, joka on ihmisistä riippumatonta?


Uusi aika, 2012. Onni, autuus, rakkaus. Mahdollisuus ainakin. Kuten olet jo nähnyt, ennustaminen on vaikeaa. Joskus se onnistuu, usein ei. On niin monia vaikuttajia. Uusi aika on eri juttu, ennustukset eivät niihin tapahtumiin vaikuta. Tai se, mitä ihmiskunta toivoo. Uuden ajan alku on jotain suurta ja erilaista, vaikka ei siltä heti vaikuttaisikaan. Ihmiskunnan kollektiivinen tahto ei vielä ole niin yhtenäinen, että se yksistään voisi muuttaa tapahtumia. Haittaakaan siitä ei toki ole. Oppijasielut vaeltavat. He eivät koe tapahtumia samanlaisina. Koska ykseys ei vielä ole vallalla, tämäkin on vain yksi tapahtuma tapahtumien helminauhassa. Kaikki tiet vievät Roomaan, kaikki tiet vievät myös Uuteen aikaan.

En voi vielä kertoa enempää, kun että pelkoa ei ole. Pidä siis mielesi virkeänä ja mielialasi ylhäällä. Kerron heti kun voin. Mutta muista kulkea matkaasi, kuten tähänkin asti. Välillä eteenpäin, välillä taaksepäin. Välillä liikaa ajatuksia, välillä pää tyhjänä. Uusia ajatuksia kannattaa heijastella muille, ne saavat näkökulmaa. Muistathan, että mikään mielipide ei ole väärä tai huonompi. Valitset itse, mihin uskot. Jonkun muun totuus ei välttämättä ole sinun totuutesi. Ole oma täydellinen itsesi!

Koe, nauti, ole onnellinen.

Janette

3 comments:

  1. Luulin taas ymmärtäneeni jotain, mutta ei se niin mennytkään... Yllätys.

    ReplyDelete
  2. Hih...oppia ikä kaikki :) On niin paljon mitä ei vielä ymmärrä ja tiedä, mutta kaikki se opitaan ja ymmärretään mikä on tarpeen kullakin hetkellä.

    Kiitos Hanne tästäkin kanavoinnista! Vahvisti itselläni vain sitä ajatusta, että mitään pelättävää ei ole.

    ReplyDelete
  3. Lyhyt ja täydellinen tähän hetkeen Kiitos :)
    Kun pelko loppuu, niin loppuvat sanatkin puhuessamme siitä mitä on.
    Joten turha on miettiä, siis olkaamme vain sitä mitä me olemme. Veljiä ja Siskoja olemme toisillemme ja antakaamme yhteisen lampun loistaa, jotta lisää Valoa se laajentaa, jolloin Veljien ja Siskojen joukko kasvaa, kunnes olemme kaikki Yhtä.

    ReplyDelete