"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Wednesday, March 16, 2011

Elämän on jatkuttava, ja se jatkuu!

15.3.2011

Miksi taas uusi järkyttävä, ihmishenkiä vaatinut luonnonkatastrofi? Onko niitä tulossa vielä lisää? Miksi??


Kiitos kun tahdoit ottaa apuni vastaan! Suuria ihmistuhoja vaatinut maanjäristys / tsunami masentaa mieltäsi ja järkyttää. Kuvat taloista ja ihmisistä huuhtoutumassa vesimassojen mukana. Suuri avuntarve, kylmyys ja välttämättömienkin tarveaineiden puute. Ydinvoimalaonnettomuuden uhka. Miksi Jumala sallii tämän, antaa Kaikkivoipa sen tapahtua? Tapattaa lapsiaan, viattomia. Totuus on, että vain ihmisten mielestä kuolema on hirvittävä asia. Toki se sitä on, tänne jääville, jotka ikävöivät. Kuolemanpelko juontaa osaltaan juurensa ajatukseen tuomiosta. Kuolemanpelko on läsnä myös eläimillä, se on välttämätön lajinsäilymisen kannalta. Eikö pahinta ole näissä juuri kuoleman uhka? Tämä ei tietenkään tarkoita, että kuolemaa tulisi ihannoida ja siihen pyrkiä. Vaan ajatus siitä, että sekin on vain osa matkaa. Ei helppo osa, mutta asiaan kuuluva. Se, että näitä luonnonkatastrofeja on esiintynyt tiuhaan, taatusti huolettaa. Heiluuko seuraavaksi omien jalkojen alla, purkautuuko supertulivuori. Elämän on jatkuttava, ja se jatkuu! Älä ole huolissasi. Tämä meneillään oleva sykli nyt vaan on tällainen, maapallo valmistelee itseään tulevaan Uuteen Aikaan. Mukautuu, muuttaa magneettisuuttaan. Vaihtaa asentoa, maankuori liikkuu. On erilaista kuin ennen. Mutta hyvää, parempaa. Sopeutumis /murrosvaihe on ehkä rankka. Sitä en tiedä tarkasti. Kenenkään kohtalo ei ole tähtiin kirjoitettu. Asian ydin on se, että ihmiset ymmärtävät olemassaolonsa, sen tarkoituksen. Lahjan, kokemuksen, jota ihmiselämäksi kutsutaan. Ymmärtävät olevansa yhtä, vaikka ovat eri kehoissa. Ymmärtävät rakkauden, valinnat ja vastakohdat, jotka mahdollistavat toisensa. Mutta muutos on ilmassa, yhteisen ihmisyyden tähden, rakkauden tähden. Jumala on suurin rakkaus, tunne ja syvällinen ydin. Jumala ei lähetä maanjäristyksiä ja luonnonmullistuksia, ne vain ovat olemassa tässä hetkessä. Kuten auringon nousu ja valaan laulu. Ovat, koska ilman niitä maailma ei olisi täydellinen.

Lähetä energiaa jälkeen jääneille, lahjoita rahaa, mene paikan päälle auttamaan. Tee sitä mitä sinusta tuntuu hyvältä ja oikealta. Kyllä tästä selvitään voittajina! Se pieni japanilainen tyttö jatkaa elämäänsä, on osa kollektiivista rakkautta. Hänen tuntemuksensa ovat rankkoja, mutta ihminen on selviytyjä.

Sinäkin olet selviytyjä, sinua rakastetaan. Sinä sielujen sielu, sinä herkkyys, lämpö ja välittäminen. Jokainen on yhtä tärkeä, osa kokonaisuutta, yhtä. Aurinko nousee tuoden mukanaan uuden huomisen.

Janette

1 comment:

  1. Understanding Japan - part II
    by Neale Donald walsch

    http://www.TheGlobalConversation.com/

    ReplyDelete