"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Wednesday, October 12, 2011

Uskon

"Olemme kaikki yhtä, olemme kaikki Jumalan energiaa. Olemme kaikki samanarvoisia, kukaan ei ole toista parempi tai huonompi. Jokainen toteuttaa omaa suunnitelmaansa parhaalla mahdollisella tavalla. On tärkeää ymmärtää, että jokainen luo oman totuutensa ajatuksillaan ja valinnoillaan. On tärkeä ymmärtää, ettei elämä ole irrallaan taivaasta, vaan taivas on maan päällä, toteutumassa meissä jokaisessa. On tärkeää, että luottaa itseensä ja tekemiinsä valintoihin, sillä ne ovat ainoita oikeita vastauksia. Vastauksia ei saa ulkopuolelta, ne ovat tiedostamattomassa odottamassa esiin pääsyä. On tärkeää, ettei petä itseään ja elä valheessa itselleen. On tärkeää, ettei kukaan muu määritä kuinka elää. On tärkeää, ettei kukaan sano mitä valintoja sinun tulee tehdä. On tärkeää, ettei kukaan muu päätä mitä sanot ja miten toimit elämässäsi. On tärkeää, ettei sinua ohjata ulkoapäin vaan luotat omaan intuitioosi.

Tästä kaikesta on kysymys, kun puhutaan ihmisestä, joka tulee uskoon. Tällä ei ole mitään tekemistä raamatun tai kirkkojen kanssa, vaan ne ovat ihmisten määrittelemiä rajoituksia Jumalan energian virtaamiselle. Ne luovat ihmisiin pelkoja, jotka rajoittavat energian vapaata toteutumista kussakin yksilössä. On tärkeää, ettei anna niiden sekoittua oikean uskon kanssa. Tämä on se mitä ihmiset eivät ymmärrä. Suurin osa luulee Jumalan olevan kaikkivoipa. Suurin osa luulee Jumalan olevan kykeneväinen ihmetekoihin. Suurin osa luulee Jumalan olevan suuri ja mahtava. Jumala on juuri sellainen, millaiseksi kukin määrittelee hänet omassa totuudessaan. Jumala on sinä."

2 comments:

  1. Aivan ihana teksti!! On pakko lainata siitä osa(mielestäni paras osa :D) ja laittaa muillekin luettavaksi.. Saanhan? :D
    T:Susanna

    ReplyDelete