"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Tuesday, October 11, 2011

Aika ei ole lineaarinen


Nimetön akryyli kankaalle, kuvastaa kaiken yhteyttä energiaan ja toisiinsa (10/11)


Mikä on enkelien ja korkeamman minän suhde auttajina?

Korkeampi minä on sinä, enkelit ovat muita auttajia. Tunnemme korkeamman minäsi, tiedämme sielun sopimuksesi ja voimme kaikki auttaa tielläsi tarpeen vaatiessa ja kun pyydät apua. Korkeampi minäsi valvoo ja on läsnä hengessä, ajassa ja paikassa. Kuten sanottua, ei ole kuin aikaa, kaikki mitä tapahtuu ja tulee tapahtumaan ja on jo tapahtunut on jo tässä, on läsnä tässäkin hetkessä. Aika ei ole lineaarinen, kuten ihmiset sen kokevat. Yksi tunti voi olla pitkä tai mennä hujauksessa. Odottavan aika on pitkä ja toisaalta aika tuntuu juoksevan kun teet mitä nautit. Nyt menin vähän sivuraiteelle, sinähän kysyit Korkeammasta minästäsi ja meistä enkeleistä. Me enkelit olemme sinun auttajiasi ja sielunperheesi jäseniä, tunnemme sinut kuin omat taskumme ja rakastamme sinua enemmän kuin pystyt aavistamaankaan. Korkeampi minä on läsnä, meihin enkeleihin on ehkä helpompi saada yhteys. Olemme kaikki yhtä, vaikka koet meidät erillisinä, energiaa kaikki. Internet on tärkeä harjoitus, sosiaaliset mediat antavat tunteen uudenlaisesta yhteydestä toisiin, matkojenkin päästä.


Onko eri "tasoja" henkiolentoja ja miten heihin voi olla yhteydessä?


Henkiolentoja on eri tasoja. Sinä kanavoit kolmatta ja neljättä tasoa. Kehityt, kun maalaamalla meditoit, pystyt työntämään egoa syrjään enemmän ja olemaan yhteydessä myös korkeampiin tasoihin. Mutta vielä on opittavaa, joten kanavoi, maalaa, meditoi ja puhdista chakrojasi. Voin kanavoida sinulle chakroja puhdistavan meditaation, voit käyttää sitä työkalunasi yhteyden syventämiseen, mutta vastaan ensin kysymyksiisi. Ja mitä enemmän ymmärrät, sitä enemmän pystymme jakamaan sinulle.

Miksi sairauksia on?

Sairauksia on, koska ilman niitä maailmankaikkeus ei olisi täydellinen. Sanotaan, että syöpä johtuu ihmisen kantamasta kuonalastista. Tämä pitää paikkansa, toki biologia on läsnä. Syöpäherkkyys on isompi toisille, johtuen siitä, että he käsittelevät asioita eri tavalla. Sairaudet tuntuvat ikäviltä, mutta kipukin on kokemus. Kukaan ei tietoisesti kait tahdo kipua, johon ei pysty itse vaikuttamaan, mutta kipu on tunne ja kokemus, kuten kivuttomuuskin. Olemmehan täällä kokemassa. Energiahoito voi parantaa, lääketiede voi parantaa. Ne eivät ole toisensa poissulkevia. Bakteerit ja virukset ovat myös täällä, organismit joiden olemassaolo aiheuttaa sairautta ja epämukavuutta. Ne vaan ovat, yksi osa maailmankaikkeutta. Ja hyvin niiden kanssa on sopeuduttu elämään ja ihmiskunnan kollektiivinen viisaus on kasvanut, kun keksitään keinoja päästä niistä eroon.

3 comments:

  1. Aivan upea maalaus Hanne! Ja mielenkiintoisia kysymyksiä ja vastauksia.

    ReplyDelete
  2. Tykkään kans tuosta maalauksesta kovasti! Mielestäni enkelit kantavat niitä energioita, joiden avulla löydämme Korkeamman Minän viisauden ja pyhyyden itsestämme...

    ReplyDelete
  3. Voi kiitos. Tuo oli just se lintumaalaus josta puhuin, paitsi eihän siitä sitten lintumaalausta tullutkaan, vaan kaikkea muutakin :). Mä maalaan nyt yhtä toista taulua, päätin ottaa prosessista valokuvia matkan varrelta, koska nuo maalaukset muuttuu niin monta kertaa, ennen kuin ovat valmiita. Jännittävää itsekin nähdä mitä siitä tulee!

    ReplyDelete