"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Tuesday, February 1, 2011

Hyvyyttä näkee, kun sitä tahtoo nähdä

1.2.2011


Mikä hyvä maailmassa on NIIN hyvää, että se on tasapainossa kaiken tämän pahuuden kanssa? Tuntuu, että monessa 'todella hyvässä' tarvitaan pahuus tai epäonni toteutuakseen. Esim. hyväntekeväisyys.

Hyvyyttä näkee, kun sitä tahtoo nähdä. Pahuus on usein pinnalla, esim. uutisoinnissa. Ehkä sillä on suurempi huomioarvo. Pahuus, hyvyyden vastapari. Se joka mahdollistaa hyvyyden. Pahuus, kipu, synti, murha, raiskaus, negaatio, kuolema. Hyvyys, valo, kauneus, luonto, lämpö ja ennen kaikkea tietysti rakkaus. Joskus ihmisen täytyy jopa ohjata itsensä rakastamaan. Hän voi tehdä 'pahoja' tekoja rakkaudesta. Onko rakkaus silloin hyvä vai paha? Jos satuttaa toista auttaakseen toista, onko teko hyvä vai paha? Valinnat, valinnat, valinnat. Samoin voit valita näistä teoista, tahdotko nähdä rakkauden. Kun valitset rakkauden vihan sijaan, valo sydämessäsi kasvaa ja laajenee. Vaikka tuntuisi pahalta aluksi, hylkää kiukku ja raivo ja yritä ottaa tilalle rakkaus. Huomaat kuinka valon kasvaessa se vain helpottuu. Oppimistahan tämä on, omaan tahtiin. Huomaan, että pelkosi on lisääntynyt, pelkäät että pahuus ihmisen tekojen takia kohdistuu läheisiisi. Pelkäät, koska näet niin paljon pahaa ympärilläsi, myös syyttömiä kohtaan. Vihaat 'ihmistä', sitä oppijaa joka tekee pahoja tekoja viattomille. Ajattelet, oletko tietämättäsi ennen tätä elämääsi sopinut jonkun toisen oppijasielun kanssa olla hänen vastaoppijansa, jos hän tahtoo kokea mitä on olla paha. Tai että läheisesi, jotta sielusi oppisi anteeksiantoa. Älä pelkää. Selviydyt hyvin. Tällä hetkellä voit keskittyä opettelemaan rakkautta, kauempaa katsoen. Laita ruusunpunaiset rakkauden lasit nenällesi, katsele niiden läpi maailmaa. Yritä nähdä rakkaus tekojen taustalla. Korvaa viha rakkaudella, niin huomaat kuinka valo kasvaa ja rakastaminen on aina helpompaa.


Pystyvätkö / lukevatko enkelit ihmisten ajatuksia jatkuvasti vai täytyykö sitä toivoa / ottaa yhteys erikseen? Onko ihmisellä sen suhteen yksityisyys?

Ihmisellä on yksityisyys. Enkelit tuntevat ohjaamansa sielun niin perinpohjin, että he tietävät kuunnella silloin kun heitä tarvitset. Koska he eivät tuomitse, sinulla voi olla mielessä mitä tahansa ajatuksia. Vaikka toivottaisit minut niin pitkälle kun pippuri kasvaa, en suutu vaan tuen sinua tielläsi rakastaen. Olen aina läsnä kun tarvitset, silloinkin kun et itse sitä tiedä. Valo ja rakkaus on läsnä aina, enkelin rakkaus ja tuki on sinulla. Jumala on sinua varten, me enkelit hänen apunaan.

Rakkain terveisin,

Sessiessa ystäväsi

Olet korvaamaton!

3 comments:

  1. Moikka pitkästä aikaa... Ihania ajtuksia <3 taas ja ajattelemisen arvoisia tekstejä. Teksti maailman muutoksesta sais ajattelemaan, toi mieleeni kysymyksen joka on ollut ajatuksissani jo kauan: Eikö rahan valta ikinä lopu? kaikista tärkein on raha, se menee ihmisen hyvinvoinnin edelle, jopa ihmisen olemassa olon edelle, milloin tähän tulee muutos? T:Susanna
    Ja nyt tästä teksitistä tuli mieleeni kysymys: missä kohtaa tietoisuus vanhan ja uuden elämän välillä katkeaa? Miksi sielu joka kiertää ei pysty muistamaan edellistä kertaansa maan päällä? Tai miksi ihminen ei tiedosta sielunsa lähtöpaikkaa, mihin tietoisuus lähtökohdasta ja määränpäästä oikein häviää? toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan :D oli hankala kirjoittaa viimeistä ajatusta :)

    ReplyDelete
  2. Tässä eräs kanavointi joka ehkä selventää joitakin esittämiäsi kysymyksiä.
    http://eidualistinen.blogspot.com/2011/02/harmoninen-asetelma-kohti-suurta.html

    Minäkin jään odottelemaan Sessiessan vastausta mielenkiinnolla.

    ReplyDelete
  3. Hei Susanna, mukava kuulla sinusta! Hyviä kysymyksiä ja pohdintoja, palailen asiaan :).

    ReplyDelete