"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Wednesday, January 5, 2011

Linnut, mehiläiset, kalat

5.1.2011
Kuvan sivussa:

Harmonia, vastuu, rakkaus.
Syleile Äiti Maata. Rakasta ihmisiä.
Rakasta Jumalaa = Lähdettä = Alkuvoimaa



Mistä ihmeestä johtuvat kaikki nuo oudot eläinkuolemat? Tuhansia lintuja, kaloja, mehiläisiä ympäri maapallon? Ovatko nämä jotain 'maailmanlopun merkkejä'?


Eläinten joukkokuolemia on tosiaan ollut nyt harvinaisen paljon. En usko, että ne johtuvat mistään yhdestä tietystä syystä, vaan että sattumien summalla on ns. 'kätensä pelissä'. Kyse ei ole mistään maailmanlopun merkeistä kuitenkaan. Jos 'maailmanlopulla' tarkoitetaan tulevia vuoden 2012 tapahtumia, niin voi kun ollaan harhateillä. Se mitä 'maailmanlopuksi' sanotaan, ja tulee tapahtumaan 2012 lopulla, ei voisi olla kauempana maailmanlopusta! Tästä kaikki vasta alkaa! Tahtoisin puhua ennemmin 'maailmanalusta', se on kuvaavampi nimitys uuteen aikaan siirtymiselle. Kaikki eivät edes eroa heti huomaa, mutta ajan kuluessa. Te jotka tiedätte, huomaatte. Merkkejä Uudesta ajasta on jo nyt esillä, voit tuntea rakkauden, jos pidät aistisi valppaana. Tunnet sen, että olet yhtä muihin ihmisiin ja luontoon. Pehmeät arvot, luonnonmukaisuus, Äiti Maan huomioonottaminen. Hiljaa hyvä tulee, muutos on tässä käsilläsi kosketeltavissa ja aistien tunnettavissa. Linnut, mehiläiset, kalat, te vapaat sielut!

Elämä jatkuu, elämä voittaa, rakkaus voittaa. Ole mukana koko sydämesi voimalla, koe niin kun vain sinä voit kokea. Seuraa tapahtumia, ajattele viisailla aivoillasi, tee johtopäätökset. Ennen kaikkea tunne ja rakasta!

Rakkauden lähetti, enkeli Sessiessa

No comments:

Post a Comment