"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Monday, February 20, 2012

Healing

Healing, akryyli canvasille


Tahdoin jakaa taman matkan kankaasta tauluksi teidan kanssanne, koska naissa maalauksissa on aina niin monta kerrosta ja kuvaa paallekkain. Minulle tuottaa aina vaikeuksia maalata jonkun kauniin pinnan tai varin paalle, mutta ystavani avustuksella olen ymmartanyt, etta sekin on osa matkaa, pitaa osata luopua ja jattaa taakseen. Siella se kauniina pitamani asia on yha olemassa, vaikka ei olekaan nahtavilla lopullisessa kuvassa.

Poikkeuksena muista tauluistani olen tietoisesti ladannut taman kuvan parantavalla reconnection-energialla. Lisaksi kuvassa on mukana puhdistava ja parantava Violetti liekki. Tama kuulostaa varmasti monien mielesta melko hullulta, mutta tiedan jo yhden tapauksen, jossa kuvan energia toimi. Anna sen siis parantaa sinuakin, jos tarvetta on. Lisaksi huomasin siina erikoisen piirteen. Jos taulun laittaa siten, etta sen takana on valonlahde, osa maalauksen ympyroista paastaa valoa lavitseen nayttaen ihan varikkailta lampuilta.




















































2 comments:

  1. Kiitos, Hanne! Siis todella, todella kaunis taulu! Ja mitkä energiat! Ihanaa viileää, kullan-vaalenapunaista energiaa virratettiin sydänchakralleni! Kiitos, kiitos, kiitos! <3

    ReplyDelete