"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Monday, November 14, 2011

Karma ei ole rangaistus


Mitä on karma?

Karma on yksi universumin laeista. Vedät puoleesi sitä mitä ajattelet. Älä pidä karmaa kostona teoista, sitä se ei ole. Karma on vaan syyn seuraus. Jos kaadat vettä lasista, se kaatuu. Jos heität pallon, se lentää. Jos teet negatiivisen teon, sen seuraukset odottavat sinua. Tasapaino säilyy. Karma ei ole siis ainoastaan negatiivisten tekojen seuraus, vaan myös positiivisten. Karma ei ole rangaistus, se on seuraus. Älä siis automaattisesti ajattele, että tuo teki pahaa, rangaistuksena paha karma, vaan ajattele, että tuo teko johtaa toisiin asioihin joko nyt tai myöhemmissä elämissä. Karma ei ole syy palata uuteen elämään maan pinnalla tai myöskään este palaamiselle, uusi elämä on aina sielun oma valinta. Sielunsopimus, karma ja valinnan vapaus johdattavat jokaisen elämän kulkua.


Syntyvätkö ihmiset eläiminä jossain toisessa elämässä?

Eivät, eläimet ovat vapaita sieluja. Ikuisia nekin, samaa energiaa. Mutta eivät koe elämää samalla tavalla kuin ihmissielut, eivät ole täällä kokemassa ja oppimassa. Ne ovat täällä, koska luonto on täydellinen, Äiti Maa on täydellinen, eläimet ovat ehdottoman oleellinen osa tätä kaikkea. Mutta ei, et synny seuraavassa elämässäsi koppakuoriaisena tai tiikerinä. Synnyt ihmisenä, jos niin valitset ja kunnes sielusi on valmis ja kokenut kaiken sen, mitä sen on koettava.

Janette

2 comments:

  1. JOO, MIKS MÄ SAIN KARMANA ASPERGERIN SYNDROOMAN

    ReplyDelete
  2. Kaikilla meilla on omat haasteemme, mutta olemme taydellisia juuri sellaisina kun olemme. Kukaan ei ole toista parempi tai huonompi, olemme vain kokemassa erilaisia asioita. Enkelisi on aina lasna, hanen rakkautensa on luonasi kaikissa elamasi tilanteissa. Luota siihen! Mina olen saanut enkeliltani apua erityisesti, kun minulla on ollut vaikeaa, mutta muutenkin. Kun kirjoitan kauppalistaa, siihen tulee rakkauden taytteisia pikkuisia viesteja enkeliltani. Yhta lailla sinun enkelisi on / ovat aina lasna, muista pyytaa heilta apua aina kun silta tuntuu. He ovat onnellisia voidessaan auttaa ja rakastavat sinua valtavasti!

    Auttaisikohan sinua regressiomeditaatio (menneet elamat meditaatio), jossa voit nahda tilanteita menneista elamistasi? Se voisi selittaa sinulle nykyista tilannettasi, tai saatat nahda tilanteita elamista, joissa olet kokemassa elamaa ilman aspergeria? Mina sain hyvia kokemuksia Anu Shi Astan Enkeliradion regressiomeditaatiosta. Voisin laittaa vaikka linkin siihen, jos tahdot kokeilla.

    http://www.blogtalkradio.com/enkeliradio/2011/10/21/menneet-elmt-uusinta-lhetys

    ReplyDelete