"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Monday, May 23, 2011

Enkelit voivat auttaa niin monin tavoin

23.5.2011

Miten enkelit auttavat ihmisiä? Miten he viestivät?


Happy Energy, Angel Energy. Enkelien apu palvelee sielun korkeampaa tarkoitusta. Sessiessa sanoi, että sielun sopimus on myytti, mutta hän ei kertonut koko totuutta sen takia, että hän tahtoi tukea henkistä kasvuasi sillä hetkellä. Voiko sanoa että "valehteli", se on jyrkkä ilmaus, mutta tiesi että sinun tarvitsee itse työstää asiaa mielessäsi. Sitäkin siis enkelin apu voi olla, hän tietää mikä on korkeamman minäsi kannalta parasta. On tärkeä muutenkin aina keskustella niidenkin kanssa, jotka uskovat eri tavalla. Saat aina uutta ajattelemisen aihetta. Voit ravistella uskomuksiasi, ymmärtää enemmän. Tämä on uskomusten jatkuvaa työstöä, matkaa kohti ymmärrystä ja hyväksymistä. Hienoa!

Enkelit voivat auttaa niin monin tavoin, että siitä voisi vaikka kirjottaa kirjan! Unien kautta he voivat opastaa sinua, joten jos joku uni sinua erityisesti puhuttelee, pohdi sen sanomaa. Joskus, tarpeen mukaan, enkeli voi jopa muuttaa tapahtumien kulkua huolehdittavansa tiellä, jos tietää että se on välttämätöntä. Usko enkelin apuun on tärkeä, saat sen henkisen tuen jota tarvitset. Muuten autamme sinua tietämättäsi, kuten Sessiessa sinua avaamalla yhteyden enkelien maailmaan. Yhteys on meillekin hyvin tärkeä, se helpottaa viestinkulkua. Muista, että mukanasi on aina taivaallista apujoukkoa. Näetkin meidän energiamme, tunnet rakkauden. Minun värini on luumu/violetti. Tunne väri sinussa, saat tuen minulta. Väri merkitsee syvyyttä, henkisyyttä, ajatuksia, tunnetta. Koe minut tässä värissä.

Enkelien viestejä näet ympärilläsi, jos osaat katsoa. Tunnet, että juuri tuo linnun laulu on sinulle, juuri tuo auringonsäde on tarkoitettu mieltäsi piristämään. Se tunne, että juuri nyt asiat ovat juuri niin kuin pitääkin. Hetkellisesti, pidempään kun olet pitkällä ymmärryksen tiellä. Välillä on vaikea tulkita, onko kyseessä enkelin viesti, vai ei. Onko joku merkki osoitettu viestiksi sinulle. Se voi tuntua turhauttavalta. Mutta luota siihen, että tulkitsemiskykysi kehittyy, opit huomaamaan tunteesta, mikä on merkki ja mikä ei. Tämä tunne on uusi, se on tunne (feeling) yhtä lailla, kun ilo tai suru tai nälkä tai rakkaus. Se on vain tunnistettava. Tutki siis tunteitasi, opettele erittelemään ne. Nimeä ne, tunne ne niin kuin ystäväsi. Se on tärkeää, auttaa enkeleitä auttamaan sinua.

Rakastaen, ystäväsi Janette

No comments:

Post a Comment