"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Saturday, July 28, 2012

Birth 2012 - Let's Co-Create a Global Birth Day




Join our global movement to create a planetary Birth Day celebration and webcast on Dec. 22 with 100 million people to mark the start of a new era for humanity! Events are activating around the world. Contribute here:http://igg.me/p/151972?a=795431

Tuesday, July 24, 2012

I don't want the world to see me, I just want you to know who I am



(ps. Jos olet innostunut tilaamaan oman henkilokohtaisen enkeli/energiamaalauksen, voit laittaa viestia kommenttikenttaan ja jattaa yhteystietosi. Viesti ei ilmesty julkisesti. Muutama maalaus minulla on viela kotona valmiina, suurin osa on jo loytanyt omistajan. Kysele toki, jos koet etta joku maalaus puhuttelee sinua erityisesti.)

Pelkojen poisto - rohkeusmeditaatio



Ole läsnä itsellesi, ole läsnä tälle hetkelle. Hengitä kaksi kertaa rauhallisesti omaan tahtiin.

Sisään - pidä pieni tauko - ulos.
Sisään - pidä pieni tauko - ulos.

Rauhoitu. Tunne itsesi, tunne koko kehosi. Tunne sisäinen tietoisuus siitä, että sinua rakastetaan ja että vierelläsi kuljetaan.
Ole läsnä, mutta anna itsellesi lupa vajota itseesi. Sinä tunnet itsesi parhaiten. Rakasta itseäsi, tunne itsesi rakastetuksi.

Pelko. Sinulla on pelko. Se voi olla mitä tahansa, se voi olla salaisesti sisälläsi, tai muidenkin tiedossa. Pelko on olemassa kaikilla, erilaisena ja samanlaisena.
Se kulkee mukanasi varjona, on rakkauden energian tiellä. Pelko on osa sinua. Pelko on este.

Kuvittele nyt pelkosi, anna sille nimi. Tuo tietoisuuteesi se tunne, jonka pelko sinussa aiheuttaa. Ajattele tilannetta, jossa pelkosi tulee esiin. Tilannetta jossa pelko ottaa valtaansa, kutistaa muut tunteet tieltään.

Kuvittele pelko hahmona, joka seuraa sinua. Takanasi. Et näe sitä, mutta tunnet sen läsnäolon. Anna itsellesi lupa tuntea pelon tunne, viimeisen kerran.
Vedä syvään henkeä, hitaasti sisään, hitaasti ulos. Näiden hengitysten aikana valmistaudet kääntymään taaksepäin, kohtaamaan pelkosi.

Hitaasti sisään - hitaasti ulos.

Kerää vielä rohkeutta. Tiedät olevasi valmis, olet kerännyt rohkeutesi. Tiedät että sinussa on voima kääntyä ja kohdata. Ajattele rakkauden enkelisi, tukenasi ja vierelläsi. Olet turvassa ja valmis kohtaamaan sen asian, joka sinua pelottaa ja jota et ole aikaisemmin uskaltanut kohdata. Voit olla rento ja utelias, tahdot ottaa tämän ison askeleen rauhassa ja rohkeasti.
Olet valmistautunut ja valmis. Olet täysin turvassa ja lempeän rakkauden ympäröimä. Nyt voit mielessäsi kääntyä ympäri.
Siinä se on, sinun pelkosi, sinun sisäinen kauhusi, edessäsi. Voit katsoa sitä rauhallisin mielin, tutustua siihen, kohdata sen silmästä silmään.
Tiedäthän koko ajan, että olet rakkauden ympäröimä, mikään ei voi sinua satuttaa.

Huomaat, että olet valmis luopumaan tuosta pelon tuntemuksesta. Se on jo antanut sinulle sen kokemuksen, jota on tullut antamaan. Olet valmis rakkaudella sen hyväksymään ja hyvästelemään. Näe kuinka pieneksi pelkosi muuttuu, haalistuu, kutistuu olemattomaksi. Voit lähettää sille lentosuukon, kiittää sitä, saattaa sen matkoihinsa rakkaudella, pois elämästäsi. Se on jo tehtävänsä tehnyt, antanut sinulle sen, mitä se on tullut antamaan. Luovu nyt siitä, luovu kokonaan ja hyvästele.

Täytä mielessäsi pelon jälkeensä jättämä tila rakkaudella, täytä se lempeydellä, täytä se ilolla ja valolla.
Luota että olet vapaa, voit hengittää tuota valoa ja iloa aina jos tunnet pelon yrittävän palata.
Pelot ovat kiintyneet meihin kuin koiranpennut. Ne tahtovat seurata mukana, jos sen sallimme ja annamme niille luvan.
Kuitenkin tiedät nyt, että pystyt niin halutessasi hylkäämään pelot ja jättämään ne taaksesi. Hyväksyen niiden olemassaolon, mutta tietäen että rakkaus on niiden yläpuolella.

Nyt voit taas palata tähän hetkeen. Voit vielä vähäksi aikaa jäädä nauttimaan tästä rauhan ja vapauden tunteessa, hengitellen iloa ja valoa omaan tahtiisi.
Anna rauhan jäädä itseesi ja sydämeesi. Lähetä vielä ajatuksissasi kiitos suojelusenkelillesi. Hänen rakkautensa on aina läsnä sinussa ja sinulle.

Wednesday, July 18, 2012

Enkelikohtaamisia

Täältä voit lukea suomeksi enkelikohtaamisista ja lähettää myös oman enkelikokemuksesi muiden luettavaksi.

Minun enkelitarinani



Saturday, July 14, 2012

Heal the World

Michael knew how to heal the world. He gave us a great message that is still living. I think he truly was a lightworker in his heart. Thank you Michael all that you did.


 

Wednesday, July 11, 2012

A story of reincarnation

Pehmeä

Ryhmässämme on maalailtu paljon viime aikoina. Erityisesti C:n ihanat maalaukset ovat ilahduttaneet meitä syvästi. Tässä viimeisin maalaus nimeltään "Pehmeä".  Maalauksen mukana tulee aina pieni vahvistava viesti. Lisää kuvia luvassa muistakin maalauksista piakkoin.




"Ole pehmeä, armollinen itsellesi ja muille. Se ei ole heikkous! 
Elämä on täynnä valintoja, mikään ei ole ylitse muiden.
Anna elämän ottaa sinut pehmeään syleilyyn. Luota!"