"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Thursday, February 23, 2012

The Wisdom of the Granmothers

Hauskaa synkronismia tälle päivälle :)

Postasin tuon rumpu jutun alempana pari päivää sitten, joka oli itselleni ihan uutta tietoa ja tänään törmäsinkin tälläiseen mahdollisuuteen. Viisaita naisia ja sieluja yhdessä opetuksineen. Kuulostaa aika hienolle!

A 7-week Course on the Teachings of Our Ancestors

Ja täällä lisää tietoa isoäideistä ja heidän työstään meidän hyväksi



For The Next 7 Generations Trailer from Laughing Willow on Vimeo.

Tuesday, February 21, 2012

Granmother Drum



For thirteen years White Eagle Medicine Woman (Suraj Holzwarth) was visited in dreams by indigenous grandmothers giving her spiritual guidance to build a giant healing drum. With the help of the Alaskan multicultural community, the large seven foot crystal inlaid GrandMother Drum was built in 2000 for just that, to sound a Big Bang of Love and create a new age of peace and illumination among humanity.



White Eagle Medicine Woman and Grandmother Drum activate the sacred site of Moray in Cusco Peru with our Peruvian family on the May 2011 Eagle and Condor Tour. The seven foot, crystal inlaid Grandmother Drum was built in 2001 and travels the world as the Universal Heart of all nations and cultures. www.grandmotherdrum.com

Monday, February 20, 2012

Healing

Healing, akryyli canvasille


Tahdoin jakaa taman matkan kankaasta tauluksi teidan kanssanne, koska naissa maalauksissa on aina niin monta kerrosta ja kuvaa paallekkain. Minulle tuottaa aina vaikeuksia maalata jonkun kauniin pinnan tai varin paalle, mutta ystavani avustuksella olen ymmartanyt, etta sekin on osa matkaa, pitaa osata luopua ja jattaa taakseen. Siella se kauniina pitamani asia on yha olemassa, vaikka ei olekaan nahtavilla lopullisessa kuvassa.

Poikkeuksena muista tauluistani olen tietoisesti ladannut taman kuvan parantavalla reconnection-energialla. Lisaksi kuvassa on mukana puhdistava ja parantava Violetti liekki. Tama kuulostaa varmasti monien mielesta melko hullulta, mutta tiedan jo yhden tapauksen, jossa kuvan energia toimi. Anna sen siis parantaa sinuakin, jos tarvetta on. Lisaksi huomasin siina erikoisen piirteen. Jos taulun laittaa siten, etta sen takana on valonlahde, osa maalauksen ympyroista paastaa valoa lavitseen nayttaen ihan varikkailta lampuilta.




















































Monday, February 13, 2012

Ystäväni


Ystäväni voinko sulle salaisuuden kertoa?
Olet ainutlaatuinen, vailla vertoa.
Olet kaunis, olet viisas, olet parhaista parhain.
Olet rakkaus, olet valo, olet oloni ilo. Tähteni ja taivaani ja kaikkeni.
Rakastan, rakastan, rakastan!

Janette, Valdemar + muut

Saturday, February 4, 2012

Enjoy the Ride!

Mitä voinkaan kertoa, jota et tiedä? Onni ja hyvä mieli, lopputulos on se mikä merkitsee. Ihmiskunta on suuren muutoksen edessä, mutta koko kuvaa ei ehkä ole heti nähtävissä. Miksikö olen niin salaperäinen? En kerro koko suunnitelmaa? Se on siksi, että pystyisitte kokemaan asian täysin, kukin omalla tavallanne ja tekemään omat valintanne vapaan tahtonne mukaisesti. Se on kokemuksesta pois, jos tiedätte liikaa. Tärkeintä on, että pelko pois, olkaa luottavaiset. Enjoy the Ride!, niin sanotusti. Asiat saattavat aluksi muistuttaa kaaosta, unohtakaa silloin totutut kaavat ja keskittykää näkemään sydämellä ja intuitiolla. Muistakaa, että Universumin lait eivät muutu, kaikki tapahtuu nopeammin, karma ja manifestointi. Valinnan vapaus on kaiken ydin. Teillä on vapaus olla mitä haluatte, tulla miksi haluatte tulla. Elää se elämä, jonka valitsette. Te sieluopiskelijat! Mikään ei lopu, kaikki on ikuista. Materia on silmänlumetta, todellista on vain rakkaus ja tunteet. Tunteiden sateenkaari synkkyydestä ja surusta valoon ja onnellisuuteen. Ennen kaikkea kaiken ylittävään rakkauteen. Totuuksia on niin monta, kuin on sielujakin. Ole rehellinen itsellesi, rakasta ja opeta muita rakastamaan. Löydät onnen juuri siitä missä olet, sinun on vain opittava tuntemaan se ja ottamaan se todellisuuteesi myös haasteiden keskellä. Anna kaikelle aikaa (ei ole muuta kuin aikaa), älä pyri pitämään kynsin ja hampain kiinni vanhasta. Se ei palvele oppimista, se ei palvele onneasi. Onni on tunne siitä että sinua rakastetaan sinä mitä olet, onni on tunne siitä, että olet kotona ja kaikki on juuri niin kuin pitää olla. Osaat antaa rajatonta rakkautta, koska saat sitä itsekin rajattomasti. Sinulla on kaikki mikä tekee kokemuksestasi täydellisen. Onni on sitä että tiedät kuka olet, tiedät totuuden, eikä sinun tarvitse sitä enää etsiä. Kaikki avaimet ovat tässä, jokaisessa hetkessä. Ole oma itsesi ja vapauta myös itsesi egon vaatimuksilta. Älä elä muiden odotusten mukaisesti, elä itsellesi ja tee omat ratkaisusi, hae oma suuntasi. Lue paljon, hae näkökulmia. Sinun ei tarvitse tuntea syyllisyyttä, jos jonkun asiat ovat näennäisesti huonommin. Auttaa voit toki aina, ainakin tarjota apuasi täydestä sydämestäsi. Anna toisille tilaa omille kokemuksilleen, älä rajoita heitä. Toki vanhempien tehtävä on opastaa lapsiaan kunnes he ovat tarpeeksi kypsiä oman tiensä kulkemiseen. Ja kuinka paljon vastavuoroistesti ihanat lapsemme meille opettavatkaan!

Tässä hieman ajatuksia, olemme taas yhteydessä kun hetki on oikea.

Rakkaudellista apua tarjoten,
Janette