"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Thursday, December 22, 2011

Rauhallista ja antoisaa henkistä joulunaikaa


Joulun viesti kultainen, iloinen ja rauhaisa! Rakkauden aika, joulun taika, rauhaa ja rakkautta, hellyyttä ja hyvää mieltä. Ota tämä rauha, älä kiire, sydämeesi ja talleta se sieluusi koko vuodeksi. Istu alas ja mieti kulunutta vuotta, mieti kasvuasi, mieti kaikkea jonka olet saanut tämän vuoden myötä. Hymyile, kasva, unohda vaikeudet kuluneelta vuodelta, ole valmis astumaan uuteen. Rakkaus on läsnä, enkelit ovat kanssasi valaisten tietäsi, vaikka se välillä onkin täynnä kuoppia ja vaikeuksia. Muista ajatella meitä ja pyytää apua, jos taakkasi tuntuu liian raskaalta. Olemme tässä vain ja ainoastaan sinua varten, koskaan ei ole huono aika. Jouluna Enkeli ilmestyi ilosanomaa kertoen. Se enkeli on läsnä myös sinulle, jopa voimakkaampana kuin tuolloin. Aika on eri, rakkaus kasvaa vaikka tuntuukin varmasti välillä päinvastaiselta. Pahaa energiaa poistuu, autatte (valotyöntekijät) täyttämään sitä tilaa rakkaudella.

Muistakaa kiittää ja lähettää energiaa Äiti Maalle, hänen energiansa kasvaa ja saa siitä voimaa, jota yhtä lailla saatte aina kun astutte ulos luontoon ja kuuntelette ja katsotte hänen kauneuttaan. Äiti Maa on valmis muutokseen, hänen rauhallinen energiansa on läsnä tuulen kuiskauksessa ja pilvien kauneudessa, puiden vihreydessä ja meren aalloissa. Hän on täydellinen hänessä on rauha ja lempeys, mutta myös myrskyn kiihkeys ja ukkospilven jylhä voima.

Ensi vuosi onkin suuri, yhden ajanjakson päätös ja toisen alku. Eläkää tämä vuosi joka solullanne, olette mukana todistamassa Jumalan ihmettä ja rakkautta. Rakkaus on tärkein, villakoiran ydin, kaiken syy ja seuraus. Te olette osa sitä, rakkauden lähettiläät.

Vuosi 2012 alkaa tavalliseen tapaan, muutos tapahtuu vähitellen vuoden loppua kohden voimistuen. Teidän energiakehoillanne on hyvin aikaa totutella uuteen värähtelytaajuuteen. Joskus voitte kokea huonoa oloa, se johtuu juuri värähtelytason muutoksesta ja on hyvä asia, joten ei syytä huoleen. Muistakaa, että olette juuri siinä missä teidän pitääkin olla, juuri niin pitkällä henkisessä kehityksessä, kun teidän kuuluukin. Ei syytä kiirehtiä tai kokea riittämättömyyttä. Muuta ei ole kuin aikaa, sitä on rajattomasti!

Rauhallista ja antoisaa henkistä joulunaikaa ja ihanaa odotusta vuodelle, jota olemme pitkään odottaneet!

Janette ja muut rakkauden lähetit toisessa todellisuudessa / kanssanne joka hetki