"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Wednesday, November 23, 2011

Occupy Love



A taste of the upcoming feature documentary, Occupy Love. This is a community funded film. Please support our crowd funding campaign athttp://www.indiegogo.com/Occupy-Love?a=315019&i=addr

"Love is the felt experience of connection to another being. An economist says 'more for you is less for me.' But the lover knows that more of you is more for me too. If you love somebody their happiness is your happiness. Their pain is your pain. Your sense of self expands to include other beings. This shift of consciousness is universal in everybody, 99% and 1%." ~ Charles Eisenstein

CHARLES EISENSTEIN is a teacher, speaker, and writer focusing on themes of civilization, consciousness, money, and human cultural evolution.

READ CHARLES BOOK
Visit http://sacred-economics.com to learn more about his ideas for a new economy.

Monday, November 14, 2011

Karma ei ole rangaistus


Mitä on karma?

Karma on yksi universumin laeista. Vedät puoleesi sitä mitä ajattelet. Älä pidä karmaa kostona teoista, sitä se ei ole. Karma on vaan syyn seuraus. Jos kaadat vettä lasista, se kaatuu. Jos heität pallon, se lentää. Jos teet negatiivisen teon, sen seuraukset odottavat sinua. Tasapaino säilyy. Karma ei ole siis ainoastaan negatiivisten tekojen seuraus, vaan myös positiivisten. Karma ei ole rangaistus, se on seuraus. Älä siis automaattisesti ajattele, että tuo teki pahaa, rangaistuksena paha karma, vaan ajattele, että tuo teko johtaa toisiin asioihin joko nyt tai myöhemmissä elämissä. Karma ei ole syy palata uuteen elämään maan pinnalla tai myöskään este palaamiselle, uusi elämä on aina sielun oma valinta. Sielunsopimus, karma ja valinnan vapaus johdattavat jokaisen elämän kulkua.


Syntyvätkö ihmiset eläiminä jossain toisessa elämässä?

Eivät, eläimet ovat vapaita sieluja. Ikuisia nekin, samaa energiaa. Mutta eivät koe elämää samalla tavalla kuin ihmissielut, eivät ole täällä kokemassa ja oppimassa. Ne ovat täällä, koska luonto on täydellinen, Äiti Maa on täydellinen, eläimet ovat ehdottoman oleellinen osa tätä kaikkea. Mutta ei, et synny seuraavassa elämässäsi koppakuoriaisena tai tiikerinä. Synnyt ihmisenä, jos niin valitset ja kunnes sielusi on valmis ja kokenut kaiken sen, mitä sen on koettava.

Janette

Monday, November 7, 2011

11.11.11 11:11


Hei ystäväni,

pari sivua riittää varmasti, kiitos kun avasit yhteyden kirjallisessa muodossa. Olet kehittynyt valtavasti, suurin harppauksin. Ymmärrät enemmän, osaat rakentaa elämääsi sen mukaan mistä nautit, kuuntelet itseäsi ja muita, muttet unohda itseäsi silloinkaan.

Se mitä halusin sanoa, liittyy ensi perjantaihin. Kiitos kun rupesit pyytämään ryhmää koolle. Tuolloin juuri suuret energiaportit ovat auki, hyödyntäkää ne! Manifestointi on erityisen voimakasta, joten hyödyntäkää se! Pysähdy ottamaan yhteys klo 11:11, olet millä aikavyöhykkeellä tahansa, manifestoi, lähetä energiaa sille jonka koet sitä tarvitsevan. 11:11 on tärkeämpi hetki kuin tiedätkään, hyödynnä se! Portit ovat auki, kaikki avaimet ovat käsissänne! Ihmiskunta ei ole yksin, Jumala ja enkelit ovat aina läsnä, osa sinua, osa yhteyttä. Meditoi, opi oma yhteytesi, ota oma tiesi. Sinua autetaan ja tuetaan sielunsopimuksesi mukaisesti! Aina! Et ole yksin, et ole ilman rakkautta. On tärkeä rakastaa itseään ensin, hyväksyä itsensä ja olla lempeä itseään kohtaan. Me enkelit näemme jokaisen teistä sellaisena kuin olette, viisaina valon ja rakkauden olentoina. Onnettomuuden olotila kertoo muutoksen tarpeesta, kasvun tarpeesta. Muutos tulee ja se on hyväksi. Katso tapahtumien läpi, näe päämäärä. Rakkaus on tärkeintä, se on teitä jokaista varten. Nähkää pahan ulkokuoren alle, siellä on alla sama rakkauden sielu! Olemme / olette kaikki yhtä, olette samaa, olette jumaluus. Ihmiset ovat vahvempia ja viisaampia kuin tietävät, mutta pikkuhiljaa verho avautuu ja muistatte todellisen olemuksenne ja rakkauden.

Toinen asia, jonka tahdon vielä sanoa, liittyy taivaaseen ja tähtiin. Katso ylös ja näe kirkkaus. Ymmärrä, kuinka pieni olet, mutta näe kuinka tärkeä osa tätä kaikkea. Tähdet ovat tuolla, sinä täällä. Mutta yhteys syntyy katsomalla ja muistamalla. Olet kuin yksi tähdistä, saatat näyttää pieneltä kaukaa katsottuna, mutta kirkkautesi loistaa ja olet äärettömän suuri. Olet osa tähtitaivasta, osa galaksia, osa järjestelmää. Anna siis valon loistaa, ja ole varma että joku jossain kaukana sen näkee ja vastaanottaa.

Kiitos rakkaimpani,
Janette

Friday, November 4, 2011

I am


Tässä pätkiä juuri lukemastani kirjasta I am: A Journey to Enlightenment. Erittäin mielenkiintoinen kertomus erään matkaajan omista kokemuksista ja oivalluksista.