"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Thursday, September 29, 2011

Tuesday, September 27, 2011

The Storm Before the Calm


Uusi Nealen kirja ilmestynyt The Storm Before the Calm: Book 1 in the Conversations with Humanity Series


Monday, September 26, 2011

Humanity's Team Finland

Jos kiinnostaa keskustella muiden kanssa Neale Donald Walschin kirjoista, niin täältä löydät kirjoihin pohjautuvan keskustelufoorumin.

Iloa ja valoa päivääsi!


Monday, September 19, 2011

Passion



Passion is the love of turning being into action. It fuels the engine of creation. It changes concepts to experience. Never deny passion, for that is to deny Who You Are, and who You Truly Want to Be. - Neale Donald Walsch


Wednesday, September 14, 2011

We are not our DNA

An another amazing interview from Lilou with Dr. Lipton.

See how the scientist explain the spirituality and how he found the answers through biochemistry.

Watch the interview here.

Tuesday, September 13, 2011

Syyskuun alun akryylejä



'En oikeastaan tiedä, mutta pidän väreistä' 09/11




'Yhteydestä Äiti Maahan' 09/11

Saturday, September 10, 2011

Divine



First, we become aware of that which is Divine around us. Then we become aware of that which is Divine within us. Finally, we become aware that all is Divine, and that there is nothing else. This is the moment of our awakening. - Neale Donald Walsch



Monday, September 5, 2011

Toteuta korkeampaa minääsi


'Sinussa on enemmän voimaa kuin ikinä uskotkaan!' (akryyli 09/11)


Mikä on 'korkeampi minä'? Miten häneen saa yhteyden? Miten on mahdollista, että elämässä koetut ikävät asiat ovat tapahtuneet korkeamman minän parhaaksi?


Korkeampi minä on sinä, mutta eri tasolla. Ymmärrät korkeamman minäsi olemuksen täysin vasta sen jälkeen, kun maallinen vaelluksesi on ohi, joko kokonaan tai tältä erää. Korkein minä on se korkeimman energian taso, ydin, Jumaluus, joka meissä jokaisessa on. Se joka tuntee ja kokee ja ei ole valmis ennen kuin on kokenut sen mitä sen on tarkoitus kokea. Kehosi ei kuitenkaan ole mikään 'korkeamman minän' sätkynukke tai 'avatar'. Sinä olet sinä, osa korkeampaa minääsi, sen täydellinen ilmenemismuoto, sen toteuttaja. Edelleen toistan, täydellinen. Henkisyyden tavoittelu ja ymmärtäminen tuntuu varmasti usein vaikealta. Usko siihen, että palanen kerrallaan ja omiin tunteisiinsa luottaen, matkasi etenee ja koet omaan tahtiisi. Korkeampi minäsi on läsnä, kaikki sen voimavarat ovat läsnä.

Saat yhteyden korkeampaan minääsi meditoimalla ja kuuntelemalla itseäsi. Älä anna minkään tai kenenkään pidätellä sinua. Olet onnellinen, kun teet niitä asioita joista nautit. Yhteiskunta on monelta osin rakentunut rahan ympärille. Pelko rahan loppumisesta asettaa usein rajoja sille, teetkö sitä mitä sielusi tarvitsisi. Siksi rahan valta on suuri. Koita kuitenkin tehdä valintoja sielusi mukaan. Tulet näkemään, että elämä kantaa. Tämä maallinen keho ja ego voivat rajoittaa, mutta etene askel askeleelta. Opettele tunnistamaan egosi asettamat rajat ja ylittämään ne. Muista, että luot oman taivaasi. Onnellisuus ja rakkauden olotila ovat olemassa vaikka minkälaisissa puitteissa. Joskus onni väistyy surun tieltä, mutta tärkeä kokemus on surukin. Älä toimi pelon motiivilla, se ei johdata sinua oikeaan suuntaan.

Korkeampi minä on energiaa, kuten kaikki muukin. Tuntuu välillä, että kielessä loppuvat sanat, ne eivät riitä kertomaan koko totuutta. Siksi nämä kuvat ja maalaukset ovat tärkeitä, ne auttavat täydentämään kokonaisuutta. Maalauksesi kehittyy, tämä on harjoittelua. Jatka sitä sen mukaan, kun ehdit. Toteuta korkeampaa minääsi. joka auttaa sinua eteenpäin. Katsele näitä kuvia ja anna niiden välittää omaa viestiään energian kulusta, onnesta, kaiken ytimestä, kirkkaudesta. Nauti sen tekemisestä, vapauta itsesi. Sinulle maalaaminen on meditointia, virtaukseen astumista ja kuuntelemista. Jatka siis, anna luovuuden energian kertoa jotain itsestäsi ja jotain totuudestasi.


Rakastaen, Janette