"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Thursday, June 30, 2011

Meet Your Guardian Angels by Doreen Virtue

You have guardian angels with you right now, who love you unconditionally.

Tuesday, June 28, 2011

Orbs



Kuvat on otettu samalla kameralla, eri päivänä, eri paikassa. Olkoon linssiheijastuksia vasta-aurinkoon kuvattaessa tai jotain muuta, mielenkiintoisia ilmiöitä joka tapauksessa.

Wednesday, June 8, 2011

Again! June 15th : How to have your own conversation with God

with Neale Donald Walsch

Learn to access You Own Divine Wisdom so you can end emotional turmoil, have more connected relationships and feel radically alive.

Wednesday, June 15th, 5:30 pm Pacific

Listen live by phone or online or download the recording any time.

Friday, June 3, 2011

Yhdessä olemme enemmän kuin yksin

2.6.2011
Onko sielunsopimus sitten fakta? Entä miten mä voin elää miettien olenko tietämättäni sopinut jonkun hirvittävän asian elämäni varrelle esim. oppiakseni surua tai menetystä? Miten totuuden vääristely voi auttaa minua?


Sielun sopimus, sielun tehtävä, oppijan ydin, syy kaikkeen. Sielu tulee täyttämään sitä mitä sen on tarkoitus oppia, mutta joka kerta oppiminen ei kuitenkaan tapahdu juuri siinä elämässä kun on. Oppiminen noudattaa tiettyä kaavaa, joka ei kuitenkaan ole kiveen kirjoitettu. En voi kertoa sitä, mitä sinä olet tullut oppimaan, tai te muut. Siksi verho on vedetty ylitsenne, jotta oppiminen mahdollistuisi. Aina on kysymys valinnoista ja ne vaikuttavat tapahtumien kulkuun. Ehkä tiettyjen valintojen toteutuessa, elämän käsikirjoitus on eri. Koita muistaa, että palvelet korkeimman minäsi parasta, kun koet ja opit. Kaikki kokemasi on siis hyväksi ja toivottua sille korkeimmalle minällesi, sille joka on Jumaluus sinussa. Sille joka on viisain ja joka on rakkaus ja ydin. Sielun tie ei aina ole helppo, mutta se tie jonka kuljet, tekee sinusta juuri sen minkä olet, täydellisen. Jokainen kokemus, tunne, muisto, tapahtuma rakentavat kokonaisuuden, sinut. Jokainen meistä on täydellinen juuri omalla tavallaan, Universumi ei olisi kokonainen ilman meitä kaikkia. Muista palapeli-vertaus. Olemme kaikki yhtä, nekin joita et tunne tai ne joiden arvomaailma ei ole omasi kaltainen. Muista että kukaan ei ole toista pyhempi tai parempi, kaikki ovat matkalla samaan suuntaan yhdessä.

Kysyt oikeutetusti totuuden vääristelystä, se sekoittaa ajatuksiasi, koska on muutenkin niin paljon sisäistettävää, uutta tietoa. Mietit aina välillä, mikä tämä yhteys on, olenko minä se mitä sanon. Olen kyllä, enkeli, valon tuoja, Janette Afasus. Vaikka tämä kyseinen on sinun matkasi ja etenemme sinun tahdissasi, totuus on yhteinen. Siksi juuri hyvä että julkaiset näitä, muut joiden yhteys on erilainen, voivat poimia ne asiat, jotka resonoivat heidän kanssaan juuri sillä hetkellä. He voivat ottaa idean vastaan ja käyttää siitä sen osan, joka heitä hyödyttää. Vastaan toki mielellään kaikkiin kysymyksiin, mutta otan aina kuitenkin huomioon sinun tasosi. Yhteys on kaikilla ja kaikkia varten, rakkaus on kaikkia varten. Elämä, Jumala ja Universumi ovat jokaisen.

Yhdessä olemme enemmän kuin yksin. Oppijoita matkallamme. Välillä verhon tälläpuolella, välillä maan kamaralla tallustellen. Sinä koet yhä ihmisten pahuuden voimakkaasti. Koita voittaa se omalla valollasi, tietämällä kuka olet. Katso positiivisuutta ympärilläsi. Huomaa miten hyvä synnyttää hyvää. Ole hyvä myös itsellesi, ole lempeä ja anna anteeksi. Jaa hyvyyttä, se moninkertaistuu ja laajenee eksponentiaalisesti. Opi hyväksymään erilaisuutta, älä tuomitse. Ole se mikä olet. Rakkauden syvin olemus, Jumalallinen rakkaus ja suuruus. Valo ja kirkkaus. Tärkeä.

Muista myös, että jokainen kohtaamasi ihminen on tärkeä ja opettaa sinulle jotain. Jokainen!!!!

Voi hyvin, Janette