"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Saturday, February 26, 2011

Kryon: Vuosi 2011 ja sen jälkeen

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
16.1.2011 Boulder, Colorado
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Tämä on vuoden 2011 ensimmäinen nauhoitettu Kryon-kanavointi. Näiden hetkien aikana haluan antaa teille yleiskatsauksen juuri kuluneen vuoden [2010] numerologisista piirteistä ja sitten vuodesta jossa olette nyt [2011]. Sitten selitän joitain poikkeavuuksia, joita näette, ja sitten tarkastelen, mitä kerroin teille 22 vuotta sitten siitä kaikesta. Sitten haluaisin kertoa teille mahdollisuuksia, joita näemme planeetallanne sekä lähi- että kaukaisessa tulevaisuudessa.

Olette juuri tulleet ulos vuodesta 2010. Numerot kulkevat peräkkäin lineaarisesti, mutta niihin liittyy myös energiaa. Ja niinpä pyydämme teitä tarkastelemaan sitä energiaa, mikä on numerologisesti oleellista tilanteellenne. Numerologia antaa teille yleiskatsauksen siitä energiasta, mitä vuoden numerot kuvastavat. Se ei anna teille ehdotonta empiiristä energiaa, mikä vaatii jotain toimintaa. Numerologia luotiin auttamaan ihmisiä ymmärtämään energiaa, mikä on heidän kanssaan tuolla hetkellä. Se on yksi planeetan vanhimpia tieteitä ja pyydän kumppaniani ymmärtämään ja opettamaan sitä. Se voi olla yksinkertaista ja monimutkaista. Se voi mennä myös niin pitkälle, että se on kvanttinumerologiaa - numeroita numeroiden päällä.

Tarkastellaanpa vuotta 2010 - kaksi, nolla, yksi, nolla. Yksinkertaisimmassa numerologiassa emme tarkastele nollia minään muuna kuin paikanpitäjinä ja erottajina. Toisenlaisessa numerologiajärjestelmässä nollilla on itsessään energia ja se puhuu puolestaan riippuen siitä, missä kohtaa ne ovat luvussa. Puhumme kuitenkin nyt vain yksinkertaisimmasta numerologiasta, mikä on käytettävissä - yhdestä yhdeksään.

Tiibetiläisten alunperin kehittämänä tämä nimenomainen, syvällinen järjestelmä on ollut kanssanne pitkän aikaa. Kaksikymmentä-kymmenen [2010] on kolme, kun numerot lasketaan yhteen. Ainoa kerta kun noiden numeroiden summaa ei käytetä, ovat tapaukset, joissa loppusummassa päädytään mestarilukuun [11, 22, 33, 44 jne.]. Kolme ei ole mestariluku. Sen sijaan se on numero, mikä merkitsee katalyyttiä. Kolme on energia, joka liittyy sen DNA-kirjan kehittämiseen, jonka pyysin kumppaniani kirjoittamaan ja saamaan loppuun vuonna 2010. Se on Kryon-sarjan 12. kirja. Se on "kolme". Se keskittyy siihen, mitkä ovat DNA:n 12 energiaa, mikä on "kolme". Se saatiin loppuun vuonna 2010, mikä on myös "kolme". Kun laitetaan nämä kolme "kolmosta" yhteen, saadaan "yhdeksän", mikä merkitsee loppuunsaattamista.

Katsotaanpa siis ensin "kolmea", sillä kolme yksinään yksinkertaisimmassa muodossa on katalyyttinumero, joka muuttaa jotain muuta läsnäolonsa vuoksi. Siksi voimme sanoa, että se mikä aloitettiin vuonna 2010, voi olla katalyytti sille, mitä elämässänne seuraa. Ajatelkaa, mitä tapahtui vuonna 2010 - ajatuksia joita teillä oli, tekoja joita teitte ja asioita joita ehkä tapahtui teille. Ajatelkaa niitä tässä valossa: kenties nämä asiat antoivat teille katalyyttistä energiaa, sillä tämä oli vuosi, jolloin tällaisilla asioilla on eniten energiaa ja ne merkitsisivät eniten teille. Kenties nyt ymmärrätte vähän enemmän, miksi asiat vasta alkoivat vuonna 2010. Jos olisitte tienneet sen vuoden alussa, kenties olisitte rentoutuneet vähän enemmän? Se olisi voinut muuttaa reaktioitanne? Sitä varten numerologia on - apuri joka antaa teille enemmän kvanttiperspektiiviä lineaariselta näyttäviin asioihin.

2011

Numerot seisovat yksinään ja ne seisovat ryhmänä. Kumpaakin on tarkasteltava numerologiassa. Sitä ei voi sivuuttaa, miten ne ovat sijoittuneet. Katsomme siis vuotta 2011 yksittäin ja yhdessä.

YKSITTÄIN. Katsotaanpa lukua "kaksi", sillä se merkitsee kaksinaisuutta. Kaksinaisuus on kuvaus ihmispalapelistä - energia jota käsittelette joka päivä ihmisitsen ja pyhän itsen välillä, planeetan kehittyvä muutos ja se, mitä 3D on verrattuna moniulotteisuuteen. Tämä on numero kahden edustama kaksinaisuus. Verratkaa tätä siihen, mikä on 11, mestariluku. Muistakaa, ettemme erota ykkösiä vielä, sillä ne seisovat kaksosina edustaen ensimmäistä mestarilukua 11. Yksitoista merkitsee valaistumista. Monet teistä näkevät jatkuvasti 11:11 kellossa. Se on merkittävää, sillä se on valaistuminen-valaistuminen - kaksi mestarilukua on vierekkäin, ainoastaan kellon kaksoispisteen erottamana. Tämä on aina silmänisku Hengeltä, joka sanoo: "Sinua rakastetaan kovasti." Se on toinen silmänisku Hengeltä, joka sanoo: "Olemme kanssasi. Pidämme sinua kädestä. Anna mennä." On rakkauden silmänisku joka kerta, kun näette sen.

YHDESSÄ, MUTTEI YHTEENLASKETTUNA. Kaksi ja 11 edustavat yhdessä kaksinaisuuden valaistumista. Tulee mielenkiintoinen vuosi, 2011. Niinpä vuoden 2011 varsinainen numerologinen merkitys olisi kaksinaisuuden valaiseminen. Tämä on viesti, joka sanoo teille: "Laivamatkanne valoon jatkuu." Tämä edustaa sitä, että kaksinaisuuden palapeli siirtyy positiiviseen suuntaan. Jos voitaisiin nimetä jokin informaatio, mitä mahdollisesti tapahtuu tänä vuonna, edessänne olisi enemmän kamppailua ja haastavampia aikoja, mikä johtaa lopulta positiiviseen lopputulokseen.

Miksi muutos olisi niin vaikeaa, kun asiat ovat siirtymässä valaistumiseen? Vastaus on: koska ihmisluonto vastustaa sitä, mikä on uutta. Se vastustaa myös niitä asioita, jotka ovat parempia! Ihmiset haluavat usein pysyä siinä energiassa, missä he ovat ja ovat aina olleet, riippumatta siitä miten pimeää tai miten vanhaa se on.

VUODEN SUMMA. No niin, kaksi, yksi ja yksi yhteenlaskettuna on neljä ja se on Gaian numero. Muun muassa siitä tulee Gaian vuosi. Siinä on kyse maapallosta ja maan muutoksesta, maan liikkeestä ja tietysti säästä.

No niin, tarkastelemme vielä kerran, ytimekkäämmin kuin koskaan aiemmin, niitä muutoksia, joista aloimme puhua 1989. Oli aina olemassa mahdollisuus, että tämä ajankohtainen muutos toisi valtavia säätilapoikkeamia teille. Vakka se näyttääkin kummalliselta, se ei kuitenkaan ole sitä. Sen sijaan kyse on paluujaksosta. Se kuitenkin on poikkeuksellista, että olette tuoneet tämän jakson planeetalle aiemmin, kuin sitä koskaan odotettiin. Siihen on syynsä. Muutos edessänne on ihmistietoisuuden muutos. Se koordinoituu galaktisen asetelman, maan prekessiohuojunnan kanssa ja tuo harmoniaan sen, minkä näette aurinkonne harmonisoitumisena galaksin keskuksen kanssa. Tämä edustaa muinaisihmisten merkittävää profetiaa. Jotain on tapahtumassa liittyen ihmistietoisuuden kehittymiseen. Jos siihen olisi liitettävä jokin ominaisuus, se olisi värähtelyn nopeutuminen. DNA:nne värähtelee nopeammin.

Minäpä kysyn sinulta, valotyöntekijä, etkö pysty tuntemaan ajan nopeutumista? Tasainen aika on ajatusmalli, johon olette tottuneet syntymästänne saakka, ja havaittu muutos saa teidät hermostumaan, eikö vain? Joissain tapauksissa se herättää teidät kolmelta aamulla, kun solut sanovat: "Mikä on erilaista?" Seuraavan kerran kun heräätte ja solunne kysyvät, mikä on vialla, haluan teidän puhuvan niille oman DNA:nne pomona. Muistuttakaa niitä suunnittelemastanne ajasta, sillä se on tullut. Muutos on täällä.

Useimmille teistä se näyttää vain huonolta säältä. Mitä kerroin teille 22 vuotta sitten? Katsokaa sanoja tarkasti, sillä kuvauksessani oli kyse vedestä. Kuvasin, että joistain mahdollisista paikoista maan päällä, jotka olivat aina kasvattaneet satonne, tulisi karuja. Kerroin teille, että toisissa planeetan paikoissa missä ei olisi koskaan ollut yhtään vettä, olisi paljon sitä - kenties liikaa! Mitä se merkitsee? Siinä on kyse vedestä ja on aina ollut.

Nyt olemme siis virkistäneet muistia siitä, mitä olemme sanoneet aiemmin - tarkastelua taaksepäin. Olette keskellä jaksoa, mikä viilentää planeettaa. Kyse ei ole lämpöjaksosta, vaan viilentymisjaksosta. Mutta se alkaa aina lyhyellä lämpöjaksolla. Sellainen on ollut tällä aiemmin. Se tulee taas. Se on pitkä jakso - yksi sukupolvi plus viisi vuotta. Niin pitkään se kestää. Se alkaa jäähuippujen sulamisella, mitä tapahtuu paljon enemmän, mitä kukaan teistä tai esi-isänne ovat nähneet elämänsä aikana. Se on jakso, joka toistuu tuhansien vuosien päästä, mutta sellainen mitä ei ole vielä tallennettu ihmisen tilastoihin. Mutta se on ehdottomasti tallennettu jään sisuksiin ja puiden vuosirenkaisiin.

Ilmiö on tuhansia vuosia vanha ja se tapahtuu syklisesti. Siinä on kyse vedestä. Se alkaa jäähuippujen sulamisella tiettyyn pisteeseen saakka, millä on merkittävä vaikutus planeettaan kaikin tavoin. Se ei voi tapahtua ilman, että elämän ja Gaian nähdään muuttuvan - ja näette sitä jo. Mitä tapahtuu, kun se sulaa, mikä on raskasta navoilla [jää]? Siitä tulee kylmää vettä, joka lisätään planeetan merien hyvin leutoon ja rajalliseen lämpötasapainoon (1). Ensimmäiseksi veden paino jakautuu uudelleen maan ohuella kuorella, napojen jäästä uuteen veteen merissä. Tuloksena syntyy maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia ja näette niitä, eikö vain? Teillä on maanjäristyksiä paikoissa, joissa ei pitäisi olla niitä. Tulivuoria herää henkiin säännöllisesti tavalla, mitä ette ole ennen nähneet. Niitä tulee lisää. Odottakaa niitä.

Onko liikaa pyydetty ihmiseltä, että jos astutte tulivuoren vieressä, jonka tiedätte saattavan purkautua, niin teidän kenties pitäisi muuttaa? On kuitenkin niitä, jotka sanovat: "Se ei ole purkautunut minun tai vanhempieni tai isovanhempieni elinaikana. Siksi se ei purkaudu." Saatatte kokea yllätyksen, sillä kaikki asiat ovat muuttumassa. Tätä tapahtuu Gaialle.

No niin, sanomme sen taas. Tämä ei ole rangaistus ihmiskunnalle. Asioita joita tapahtuu tänä päivänä planeetalla, ei ole tarkoitettu Gaian viime askeliksi ihmissivilisaation tappamisessa. Sanon tämän, sillä juuri nyt tämä on viesti niiden huulilla, jotka haluavat hätkäyttää, säikytellä ja pelotella teitä - sitä ei tapahdu. Tällä planeetalla tapahtuu muutos, joka luo planeetan, mikä kestää kauan ja antaa teille sen, mitä tarvitsette - enemmän ruokaa merissä, mitä olette koskaan ennen nähneet!

(2) Toinen asia jonka sulavat jäähuiput antavat teille, liittyy ekologiaan. Annan teille tämän ennustuksen tällä hetkellä. On eräs ihmisen 3D-ajatusmalli, joka sanoo, että kaikki "käytetään" ja sitten se menee pois. Mutta luonto ei toimi niin ja ennusteemme on kaiken sen vastainen, mitä teille on kerrottu. Aion antaa teille opettavaisen tarinan ja ennustuksen hetken kuluttua, mutta ennen sitä annan teille selityksen linnusta ja kaloista.

Muutamina viime viikkoina kaloja on huuhtoutunut satojatuhansia, ellei miljoonia, kuolleina rantaan tietyissä järvissä. Lintuja on putoillut taivaalta. Aion tehdä tiedonannon paljon aiemmin kuin, mitä tiede kertoo teille. Tämä kaikki voidaan jäljittää vesikiertoon - kaikki. Kyse on aina säätilasta, sääkierrosta mitä ette ole nähneet aiemmin. Muistatteko muutama vuosi sitten, kun valaita rantautui? Oletteko huomanneet, että tämä on loppunut? Mutta vaikka niitä rantautuu joka vuosi, monet ihmiset sanoivat peloissaan: "On maailmanloppu. Ne tekevät itsemurhan."

Valaita rantautui, koska maan magnetismi muuttui niin paljon, että niiden navigointijärjestelmä [magnetiitti niiden biologiassa, mikä on niiden vaelluskompassi] ohjasi ne suoraan maalle. Maa ei liikkunut, magnetismi muuttui. Siksi voitaisiin sanoa, että niiden sisäinen ja luontainen vaelluskartta oli pielessä. Syynä siihen, ettei sitä nyt tapahdu, on, että poikaset - rantautuneista valaista seuraava sukupolvi - keksivät sen ja laativat kartat uudelleen. Luonto [Gaia] tekee tätä. Niinpä seuraava sukupolvi ei toistanut sitä. Sen sijaan se harmonisoitui uudestaan vaellus-ley-linjojen kanssa ja nyt valaita ei rantaudu läheskään yhtä usein.

Planeetan magnetismin muuttuminen jatkuu ja linnut ovat tietämättömiä siitä. Valaiden tapaan monet linnut ovat suunnistaneet suoraan korkealle ilmakehässä, mikä nuiji ne kuoliaaksi jäätävällä sateella ja rakeilla. Sitten ne putosivat taivaalta. Kyse on sääkierrosta. Jatkavatko ne tätä? Jotkut jatkavat jonkin aikaa ja sitten ne keksivät sen ja kalibroituvat uudelleen. Tätä luonto tekee.

Sanotte ehkä: "No, luonnon tapa on ankara." Ei se ole ankara. Kyse on positiivisesta oppimisjärjestelmästä, mikä sallii lintusukupolvien olla maisemissa seuraavalla kerralla. Muutama kuolema sallii monien jatkaa elämänkiertoaan ja sukulinjaansa maan päällä.

Haluan teidän analysoivan kaloja, joita on rantautunut. Antakaa myös tieteen paljastaa tämä. Haluan teidän analysoivan kaloja. Niillä on jotain yhteistä. Ne ovat kaikki nuoria. Ja miksi niin on? Mitä tiedätte vesikierrosta? Mitä tiedätte kylmästä vedestä, tiettyjen kalojen elämänkierrosta ja niiden lisääntymistavoista? Kerron teille, että vesikerrosten lämpötila on muuttumassa ja se muuttaa merien ja järvien elämänkiertoa. Nuoret kalat ovat herkimpiä kuolemaan liialliseen kylmyyteen, erityisesti sellaiset jotka huuhtoutuivat rantaan kuolleena. Kylmyys tappoi niitä kymmeniätuhansia. Kyse on vesikierrosta. Jatkuko se? Jonkin aikaa, kunnes ne sopeutuvat, kunnes ne kalibroituvat uudelleen kylmään - ja ne tekevät sen. Luonto tekee niin.

Opettavainen tarina Sateenkaarihuoneesta

Haluan antaa teille opettavaisen tarinan, vertauskuvan elämästä, ja se menee näin. On huone, jota kutsumme Sateenkaarihuoneeksi. Tässä huoneessa kaikki sateenkaaren värit esittäytyvät lineaarisesti yksi kerrallaan ja ne muuttuvat aina muutaman tuhannen vuoden välein. Huone tarvitsee tätä ollakseen olemassa ja siksi sitä kutsutaan Sateenkaarihuoneeksi. Tuhansia vuosia huone on keltainen, sitten se muuttuu siniseksi, punaiseksi, purppuraksi, vihreäksi ja hitaasti huone käy läpi kaikki sateenkaaren värit. Värit ottavat oman vuoronsa tässä asteikossa yksi kerrallaan.

Haluaisin esitellä tässä huoneessa teille joitain olentoja - fiksuja, älykkäitä ja pyhiä, kaikki syntyneet aikana, jolloin huoneen väri oli punainen. Myös heidän vanhempansa olivat syntyneet punaisen kauden aikana ja myös heidän isovanhempansa. Itse asiassa niin kauas kuin historiaa on tallennettu, huone on ollut punainen. He eivät ole koskaan tienneet muusta. Siksi voitaisiin sanoa, että heillä on punainen tietoisuus ja he odottavat punaista. Kaikkialla minne he menevät, he työskentelevät punaisen kanssa. Ne ovat punaisia ihmisiä.

Ajan kuluessa Sateenkaarihuone alkaa tehdä, mitä se on aina tehnyt, ja alkaa hitaasti vaihtaa seuraavaan väriin, purppuraan. Huoneesta alkaa tulla purppurainen. Mitä tapahtuu niille, jotka ovat aina tunteneet punaisen? Ensimmäinen asia on pelko. Punaiset ihmiset sanovat: "Tässä tulee jotain kummallista ja epätavallista eikä sitä ole koskaan ennen tapahtunut! On synkkää ja jotenkin pelottavaa. Olemme varmaan saaneet sen aikaan. Olemme varmaan vastuussa siitä. Ei ole muuta selitystä! Siksi meidän on löydettävä tapoja estää purppura. Pitäisi olla punaista. Purppura on paha asia."

Mutta myös punaisten ihmisten joukossa on muutamia, jotka sanovat: "Toivotamme tervetulleeksi purppuran. Emme tiedä, miksi se on täällä, mutta tunnistamme sen olevan tarkoituksenmukaista. Vaikka olemme aina olleet punaisia emmekä ymmärrä purppuraa, emme pelkää sitä. Muinainen esoteerinen profetia kertoi meille, että eräänä päivänä punaiseen tulisi muutos. Jumala siunatkoon purppuraa." Ja siinä energiassa olette nyt, rakkaat ystävät, sillä se mikä on ollut normaalia tällä planeetalla kaikki nämä tuhannet vuodet, muuttuu kohta. Kun se muuttuu, tulee esiin enemmän poikkeavuuksia kuin lintujen putoileminen taivaalta tai kalojen huuhtoutuminen rantaan tai jäähuippujen sulaminen. Kerron teille, mitä etsiä.

Ennuste: elämänkierron uudistuminen

Silloin kun maapallon merien lämpötilakerrokset muuttuvat, asiat alkavat muuttua, sillä merien ravintoketju riippuu pienimmistä. Planeetan plankton selviytyy tietyissä lämpötiloissa ja se on muuttumassa. Heittäkää pois se, mitä luulette tietävänne siitä, miten kaiken pitäisi toimia, ja sen sijaan ajatelkaa "uudistumista" ja "miten se alkoi". Tämä auttaa teitä ymmärtämään, mitä nyt tapahtuu. Tämä jakso on rakennettu täyttämään meret elämällä eikä aina ylläpitämällä sellaisena, kuin se on ollut.

Puhutaanpa vain meristä hetki. Emme edes pääse siihen, mitä tapahtuu ilmassa ja mitä nisäkkäät saattavat kokea. Puhutaan vain meristä. Oletteko kuulleet lohista? Mistä tieteenne on varoittanut teitä? Te kalastatte liikaa! Meri on kuolemassa. Koralli on kuolemassa. Koralliriutat ovat häviämässä. Te ette näe sitä ravintoketjua, mikä siellä oli ennen. Olette kalastaneet liikaa kaikkea. Kalastusrajoja on asetettu auttamaan tässä. Voi, kaikki nuo pikkuihmiset punaisessa huoneessa - he eivät tunne purppuraa. Punaiset ihmiset tuntevat vain punaisen toimintamallin.

Kuulitteko äskettäin lohista? Niitä on liikaa! Samoilla paikoilla missä on asetettu rajoja, jotta te ette kalasta liikaa, niitä hyppii veneisiin! Kaiken todennäköisyyden ja ympäristönsuojelijoiden tai biologien arvioiden vastaisesti ne valtaavat meret Alaskassa - liikaa kaloja.

Mitä tämä kertoo teille? Onko mahdollista, että Gaia huolehtii itsestään? Sitä se kertoo teille! Kenties tämä asetelma pitää ihmiskunnan ruuassa. Ajatteliko kukaan sitä? Mitä jos Gaia on liitossa kanssanne? Mitä jos se tietoisuuden lisääntyminen mikä on nostanut DNA:nne värähtelyä, on hälyyttänyt Gaian muuttamaan sääkiertoa ja valmistautumaan ihmiskunnan ruokkimiseen? Katsotteko sitä merta, missä öljyvuoto tapahtui? Se toipuu tavalla, mitä ei ennustettu. Mitä tapahtuu?

Merien lämpötilamuutos muuttaa elämänkiertoa ja paljon siitä minkä olette uskoneet olevan elämän toimintamalli meressä, on hitaasti muuttumassa. Uusi elämän järjestelmä on ilmestymässä, kuten on ilmestynyt aiemminkin, ja se on käsillä elinaikananne. Se täydentää tietojanne ja altistaa teidät uudelle käsitteelle: Gaia päivittää säännöllisesti
elämänkiertoa maan päällä.

Tässä prosessissa tietyt kasvit, eläimet, linnut ja kalat kuolevat sukupuuttoon. Neuvoni teille, erityisesti ympäristönsuojelijoille, on ymmärtää elämänkiertoa, jotta voitte rentoutua siihen, mitä luonto on aina tehnyt. Se laittaa elämää planeetalle palvelemaan planeettaa jonkin aikaa. Sitten kun tietty elämä ei enää palvele planeettaa entiseen tapaan, se ottaa sen pois. Elämän sukupuuttoon kuoleminen, erityisesti sääkierron myötä, on normaalia Gaialle. Se on kunnioitettua, tarkoituksenmukaista ja normaalia, vaikka te ette ajattelisikaan niin. Älkää yrittäkö pelastaa kaikkia häviäviä eläimiä, kaloja ja lintuja! Joidenkin on tarkoitus lähteä pois. Ja rakkaat ystävät, älkää pitäkö kaikkea tätä toimintaa jonain, minkä te aiheutitte!

Punaiset ihmiset stressaavat. Purppura on täällä ja he yrittävät selvittää, mitä he tekivät väärin. He eivät tiedä olevansa Sateenkaarihuoneessa. He luulevat olevansa punaisessa huoneessa. Tätä Sateenkaarihuone tekee - se muuttaa väriä. Niinpä silloin kun tämä huone tekee, mitä se on aina tehnyt, punaiset ihmiset pelkäävät ja yrittävät selvittää, mitä sellaista he tekivät, mikä olisi mahdollisesti voinut saada purppuran ilmestymään.

Sateenkaarihuone on kaunis. Purppuraväri on merkityksellinen. Siirtymisellä punaisesta purppuraan on metafyysistä merkitystä tässä opettavaisessa tarinassa, mutta annamme teidän selvittää sen. Teille jotka olette kiinnostuneita väreistä - siihen on syynsä, miksi annoin nuo kaksi väriä. Maapallosta on tulossa pyhempi, mitä se on koskaan ennen ollut. Gaia on kanssanne tässä. Se tekee yhteistyötä tavoilla, mihin ette koskaan ajatelleet sen pystyvän, tavalla mistä biologit sanoivat, ettei se tekisi niin. Luuletteko tappavanne sen? Sen sijaan se on synnyttämässä muuntuneen ekologisen järjestelmän.

Ihmistietoisuus

Minäpä puhun ihmistietoisuudesta ja siitä, mitä on tapahtumassa. Jos olette tutkineet, mitä olen sanonut viime kuukausina, annoin äskettäin kanavoinnin nimeltään "Historian loppuminen". Se on vertauskuva, joka merkitsee sen tavan loppua, millä asiat olivat ennen. Sen sijaan kyse on sellaisen uuden tavan syntymisestä, miten asiat voivat olla. Mikä siis muuttuu? Se on ihmisluonne. Mitä sellaista ihminen tekee intuitiivisesti, mitä se ei ole koskaan ennen tehnyt?

Historia kertoo teille, että ihmiset erottavat. Oletteko koskaan katsoneet Eurooppaa ja ihmetelleet, miten niin monia maita voi olla niin lähellä toisiaan, ja kuitenkin niillä kaikilla on eri kieli ja eri kulttuuri niin pienellä alueella? Minäpä kerron teille, miten se tapahtui. Sitä kutsutaan ihmisluonteeksi. Silloin kun jotkut ihmiset eivät pidä toisista, he erottavat itsensä muurilla, ja satojen vuosien aikana he kehittävät ainutlaatuiset kielet eivätkä koskaan yhdisty toisten kanssa. Itse asiassa, he sotivat niiden kanssa. He kukistavat ne. Olemme puhuneet tästä aiemmin. Sitä ihmiset tekevät. He erottavat ja kukistavat. He vetävät asioita erilleen. He eivät laita paljon asioita yhteen.

Myös siitä mikä on pyhintä ihmiskunnalle, tuli erotettua ja järjestäytynyttä henkisyyttä. Laitoitte Jumalan laatikoihin ja sitten kun yhdellä ihmisellä oli toinen ajatus, loitte toisen laatikon. Erotitte itsenne Jumalasta. Melko pian teillä oli satoja laatikoita, jotka edustivat uskomuksia ja opetuksia yhdestä Luojasta. Tuossa prosessissa te osoititte sormella muita laatikoita ja teitte niistä "pahoja". Sitten aloitte myös kukistaa niitä. Tätä ihmiset ovat tehneet aionien ajan punaisessa huoneessa. No, kerromme teille, että se on muuttumassa.

Annoin teille aiemmin informaatiota ja haluaisin mainita sen taas. Viimeinen asia minkä koskaan odotitte tapahtuvan, oli ison rahan muuttuminen tällä planeetalla - ja kuitenkin se muuttui juuri. Loitte oman lamanne vaatimalla uutta pankkitapaa. Ette ole vielä valmiita pankkien tai vakuutuslaitosten osalta, mutta alatte luoda vilpitöntä järjestelmää, missä maailma voi toimia yhdessä rahoituksellisesti.

Kerroimme teille, että planeetalla tulisi aika, jolloin olisi vain viisi valuuttaa, koska mantereet päättäisivät laittaa maat yhteen, ei erottaa niitä. Tiedättekö, kuka oli mallina? Se oli USA. Millainen kokeilu teillä olikaan! Kuvitelkaa: voisiko olla monta valtiota, joita hallittaisiin erikseen, kuitenkaan niillä ei olisi näkyviä rajoja ja niille annettaisiin yksi valuutta? Se toimi. Se toimi hyvin reilusti yli 100 vuotta. Kaiken todennäköisyyden vastaisesti se toimi.

Viisikymmentä vuotta sitten, viimeisen maailmansodan loputtua, eurooppalaiset näkivät, mitä USA teki, ja jäljittelivät sitä. Siitä on tullut Euroopan unioni. Sodan jälkeen he esittivät: "Mitä jos yhdistäisimme monet Euroopan maat, jotka ovat sotineet toistensa kanssa tallennetun sivilisaation alusta saakka? Otamme pois rajat ja annamme niille yhden valuutan." Heille naurettiin! Kuitenkin tänä päivänä näette sen.

Tänä päivänä heidän rahajärjestelmänsä on arvokkaampi kuin teidän! Minne olen menossa tässä? Kuunnelkaa - tässä on tämän uuden maaenergian ominaisuus, postulaatti, perusoletus: separatismi tappaa, yhtenäisyys on ihmiskunnan selviytymistapa. Alatte yhdistää asioita ettekä erota niitä. Ja mitä enemmän yhdistätte asioita, sitä enemmän yhdistytte. Sitten hitaasti käsitätte, että tavoitteena on yhdistää asioita, ei repiä niitä erilleen. Mitä Euroopan unioni on luonut? Kerron teille. Se ei ole euro. Se on luonut maaryhmän, mikä ei enää koskaan sodi toisiaan vastaan! Ne eivät voi. Ne käyvät kauppaa toistensa kanssa. Ajatelkaa sitä. Tästä puhumme.

Älkää yllättykö, jos järjestäytyneen henkisyyden monet laatikot alkavat yhdistyä, koska siinä on enemmän voimaa, jos ne yhdistyvät. Ne saavuttavat useampia ihmisiä, jos ne yhdistyvät. Alatte nähdä tätä lopulta tai yksittäiset laatikot häviävät pois.

Uusi politiikka

Minäpä annan teille nyt jotain kaukaiselle tulevaisuudelle ja jotain, mitä ette usko tai ymmärrä. Se poliittinen järjestelmä loppuu, missä olette nyt. Sitten kun alatte ymmärtää planeetan uusia energiaominaisuuksia, teille ei enää sovi, että teillä on vastakkaiset puolueet. Sen sijaan se sopii teille, että niillä jotka pyrkivät virkaan, on jokaisella oma viestinsä erillään puolueesta. Ja silloin kun teillä on vaalit, äänestätte heidän viestiään, ette
heidän kytköstään.

Kytkösten erottamisvaikutuksen sijasta heillä on yhtenäisyyttä tarkoituksen kautta. Heillä on ajatuksia, jotka ovat ainutlaatuisia ja kauniita sen sijaan, että ne ovat laatikossa tai toisessa. Jonain päivänä kaksipuoluejärjestelmä näyttää teistä yhtä vanhalta kuin tämän päivän diktaattorit, jotka mahtailevat maan päällä. He ovat nimittäin menossa pois. Vai oletteko huomanneet sen?

Jotkut sanovat: "Kyllä, mutta ilmeisesti et tiedä, miten maan politiikka toimii, Kryon. Vaalirahoitus täytyy saada puoluekytkösten kautta." Niinkö? Mitä jos miljoonat voitaisiin informoida kerralla ja antaa vain dollari jokaiselle? Tarvitseeko se puoluetta? Katsokaa ja nähkää.

Minäpä kerron teille rohkeasta ideasta, mikä alkaa tapahtua Brasiliassa. Tällä hetkellä eräs komitea sanoo: "Mitä jos poistamme kaikilta Etelä-Amerikan mailta rajat ja lopulta suunnittelemme yhden valuutan?" Kuulostaako tutulta? Siitä tulee lopulta yksi maailman viidestä valuutasta.

Yhdistyminen luo vahvuutta ja rauhaa tälle planeetalle ja tuossa prosessissa se elefantti huoneessa, mikä estää sitä tapahtumasta, mitä kutsutaan terrorismiksi ja minkä uskotte olevan iso ongelma Lähi-idässä, tekee käännöksen, mitä kukaan, ei kukaan pysty ennustamaan. Olemme puhuneet siitä. Järkytyittekö, kun Neuvostoliitto kaatui? Eikö se ollut ydin, miksi massiivinen määrä aseita kerättiin yhteen? Eikö Pentagon ole siksi niin iso? Se kaikki kaatui melkein yhdessä yössä. Odottiko kukaan sitä? Tästä tulee aivan yhtä järkyttävää. Ongelmasta mikä tänä päivänä on edessänne ilman ratkaisua, tulee historiaa, ja yhdistyminen voi alkaa.

Mahdollisuudet jatkuvat

Lopulta tämä yhdistymismuutos leviää Afrikkaan, mikä edustaa parantunutta mannerta, jossa ei ole enää AIDS:ia. Ja parantuneella mantereella jossa ei ole merkittävää sairautta, ei ole diktaattoreita, jotka käytävät hyödyksi sairasta väestöä. Tämä parantunut manner on yksi voimakkaimmista talouksista planeetalla ja se voittaa Kiinan talouspelissä. Miksi? Koska Afrikalla ei ole mitään yhteistaloudellista tai opillista historiaa. He aloittavat puhtaalta pöydältä uudessa energiassa. Kiina kamppailee vanhan kaartin kanssa, joka edustaa yli 1000 vuoden protokollaa, eikä se pysty kilpailemaan yhteiskunnan kanssa, jolla ei ole mitään poisopittavaa.

Nämä ovat mahdollisuuksia, jotka ovat edessäni, jotka ovat edelleen edessäni planeettanne tulevaisuutta varten. Istun lemurialaisten ja sumerialaisten edessä. Istun niiden edessä, jotka ovat eläneet aiemmin. Istun shamaanienergian edessä. Odotitte sitä, rakkaat ystävät, ja tiesitte sen olevan tulossa. No niin, täällä olette muuttaaksenne sen.

Rakas ihmisolento, 2011 voi olla haastava vuosi edessänne olevien muutosten vuoksi - sen vuoksi, että Gaia reagoi teihin. Teillä on täällä muinaisten energiaa, esi-isien energiaa ja he ovat kaikki tässä huoneessa. Ettekö voi tuntea sitä? He kaikki katsovat teitä ja sanovat: "Hyvin tehty. Pääsette siitä läpi."

[Kryon pitää tauon]

Vain antakaa minun istua kanssanne vielä hetken.

[Pitkä tauko]

Ja niin se on.

Kryon

Thursday, February 24, 2011

Rikkaus ei ole väärin, kuten köyhyyskään

23.2.2011

Koska rahan valta loppuu, vai loppuuko se koskaan?

Rahan valta, mielenkiintoinen aihe! Rahako pyörittää maailmaa? Ainakin sillä on hyvin suuri rooli. Raha tuo onnea, vai tuoko? Köyhyyttä ei kuitenkaan? Pitääkö 'uskon' vuoksi luopua omaisuudestaan, onko oman edun tavoittelu rahan suhteen väärin? Ihminen on kompleksi otus, toisille raha tuo onnea ja toisille ei. Raha ei sinällään ole tuomittava tai paha. On jälleen kerran ihmisen valittavissa, käyttääkö hän rahansa hyvään vai pahaan. Kun ajattelemme esimerkiksi huumerahaa, yhtä hyvin tuo sama seteli voisi olla hyväntekeväisyysjärjestön kassalippaassa. Raha aiheuttaa sotia, raha rakentaa rauhaa. Olisiko parempi jos rahaa ei olisi?

Itse rahan omistamisessa ei ole mitään väärää, sehän on pelkistetysti vain paperilappu, jolle ihmisen luomat markkinat antavat arvon. Rikkaus ei ole väärin, kuten köyhyyskään. Erilaisia kokemuksia vaan. Kolikon kääntöpuolet leikkisästi sanottuna! Rahan valtaa ei siis kukaan lopeta, ellei ihmiskunta päätä niin tehdä.


Miksi sielun pitää unohtaa kuka oikeastaan on tullessaan oppimaan tänne maan päälle? Eikö siinä tapauksessa matka ala alusta kerta toisensa jälkeen?

Matkan alkua pohdit. Onko hukkaanheitettyä elämää, jos sen opit eivät säily seuraavaan. Matkan päämäärä ei ole sen tarkoitus. Matkan päätepysäkki on yhtä tärkeä, kuin matka itse. Suorittava päämäärähakuinen ihminen tahtoo ajatella, että vain henkisyyden saavuttaminen on " Se juttu", tulematta ajatelleeksi, että oppimisprosessi on ihan yhtä tärkeä. Ei ole muuta kun matkaa, älä keskity henkisyys-tavoitteeseen, vaan keskity tähän hetkeen. Juuri siitä voit huomata matkasi olevan vielä kesken, kun tarvitset 'tavoitteen'. Keskity olemaan tässä ja nyt. Taivas on tässä. Elämä on tässä. Olet juuri siinä missä sinun pitääkin olla. Toisin sanoen, henkisyys on tässä ja nyt. Ei tulevaisuudessa. Ei kuoleman jälkeen. Ei sadannen elämän jälkeen. Keskity oppimaan ja löytämään oma tiesi. Silloin henkisyys on lähempänä kuin luuletkaan! Mikään opittu ei siis katoa tai ole turhaa. Sielu kaipaa itsensä tuntemista. Se on oppimisen moottori. Muista kuitenkin, sinua ei ole pakotettu unohtamaan, olet sen itse valinnut, kun olet kokenut että tahdot kokea lisää ihmiselämää. Olet itse vastuussa valinnoistasi, olet itse vastuussa elämästäsi. Ei ole mitään sääntöä, joka määrää unohtamaan, on vain sielun oppimisenhalu. Ja vapaus valintoihin kaikessa.

Mukavaa aurinkoista päivää sinulle!

Sessiessa

Wednesday, February 16, 2011

Adonain sivustot

Laitanpa jakoon teillekin...


Sivuilla on mm. blogi, kanavointeja ja referoituja tekstejä Nealen kirjoista.
Mielenkiintoista luettavaa ja paljon tietoa kerättynä yhteen paikkaan.

Tykkäsin myös tästä

Monday, February 7, 2011

Keskity kuuntelemaan mitä sinulle tahdotaan sanoa

7.2.2011


kuvan teksti:

Jaa rakkautta, jaa välittämistä, valoa, rauhaa, energiaa. Mitä enemmän annat, sitä enemmän saat.
Rakkauden ja valon lait, Anna hyvän kiertää. Älä pelkää ja vihaa, vaan rakasta ja ole lempeä.



Pelko, tuo ihmisen luoma mörkö. Hulluksi leimaamisen pelko, erilaisuuden peikko. Jos näen jotain, jota muut eivät näe tai kuulen ääniä, olen varmasti joku friikki sekopää, laitokseen vaan, lobotomiaa ja lääketurrutus. Tuntematon pelottaa, tiede on ihmisen pelon lievittäjä. Jos tiede hyväksyy, jokin on. Jos tiede ei selitä, pelottavaa, tai salaista. Monet herkät kokijat voivat aistia omalla tavallaan. Keskity kuuntelemaan mitä sinulle tahdotaan sanoa. Keskity olemaan ilman pelkoa, tunnustele ja kun olet valmis, avaa aistisi. Kun pelot on voitettu, tulee levollisuus. Älä pelkää mitä muut ajattelevat, koe omat erityiset lahjasi. Voimme ajatella vaikka musiikin tekemistä/luomista. Taiteilijan sisältä kumpuavaa. Muut eivät kuule tuon laulun ääntä sisällään, vain tuo musiikin tulkitsija. Hänen pitää luoda tuntemansa sävel nuoteiksi, tulkita se muiden korville. Tämä on muusikon lahja, kuten henkien ja enkelien tulkitseminen on sinun lahjasi. Musiikki on vaan saanut ihmisten yleisen hyväksynnän keinona tulkita. Musiikin lajeja ja tyylejä on erilaisia, tulkitsijasta riippuen. Siksi myös kanavointitapoja ja -tyylejä on erilaisia. Kanavoitsijan persoona vaikuttaa tulkintaan. Puhdas kanavointi / automaattikirjoitus pyrkii olemaan ilman egon vaikutusta. Heitä siis sydämesi edellä, hyppää itse perässä. Yritä olla ilman ennakkoluuloja. Vaikka esität kysymyksiä, älä 'oleta vastauksia', tarkoittaen, että anna viestin tulla siten kun se on tullakseen. Mene virtaukseen, älä tuomitse. Mutta poimi se tieto, jonka intuitiivisesti tiedät olevan tarpeen. Ennen kaikkea siis luota itseesi, koe se mitä tahdot kokea. Herkät lapset usein kokevat enemmän kuin aikuiset, mutta pelon takia työntävät kykynsä pois. Muistathan aina, että me henkioppaat olemme sinua auttamassa. Älä pelkää, vaikka se onkin helposti ensimmäinen reaktio. Kuuntele kaikin aistein ja ennen kaikkea tunne rakkaus! Koska muuta ei ole, eikä muulla ole väliä.

Sessiessa ,
rakkautta jakaen.

Tuesday, February 1, 2011

Hyvyyttä näkee, kun sitä tahtoo nähdä

1.2.2011


Mikä hyvä maailmassa on NIIN hyvää, että se on tasapainossa kaiken tämän pahuuden kanssa? Tuntuu, että monessa 'todella hyvässä' tarvitaan pahuus tai epäonni toteutuakseen. Esim. hyväntekeväisyys.

Hyvyyttä näkee, kun sitä tahtoo nähdä. Pahuus on usein pinnalla, esim. uutisoinnissa. Ehkä sillä on suurempi huomioarvo. Pahuus, hyvyyden vastapari. Se joka mahdollistaa hyvyyden. Pahuus, kipu, synti, murha, raiskaus, negaatio, kuolema. Hyvyys, valo, kauneus, luonto, lämpö ja ennen kaikkea tietysti rakkaus. Joskus ihmisen täytyy jopa ohjata itsensä rakastamaan. Hän voi tehdä 'pahoja' tekoja rakkaudesta. Onko rakkaus silloin hyvä vai paha? Jos satuttaa toista auttaakseen toista, onko teko hyvä vai paha? Valinnat, valinnat, valinnat. Samoin voit valita näistä teoista, tahdotko nähdä rakkauden. Kun valitset rakkauden vihan sijaan, valo sydämessäsi kasvaa ja laajenee. Vaikka tuntuisi pahalta aluksi, hylkää kiukku ja raivo ja yritä ottaa tilalle rakkaus. Huomaat kuinka valon kasvaessa se vain helpottuu. Oppimistahan tämä on, omaan tahtiin. Huomaan, että pelkosi on lisääntynyt, pelkäät että pahuus ihmisen tekojen takia kohdistuu läheisiisi. Pelkäät, koska näet niin paljon pahaa ympärilläsi, myös syyttömiä kohtaan. Vihaat 'ihmistä', sitä oppijaa joka tekee pahoja tekoja viattomille. Ajattelet, oletko tietämättäsi ennen tätä elämääsi sopinut jonkun toisen oppijasielun kanssa olla hänen vastaoppijansa, jos hän tahtoo kokea mitä on olla paha. Tai että läheisesi, jotta sielusi oppisi anteeksiantoa. Älä pelkää. Selviydyt hyvin. Tällä hetkellä voit keskittyä opettelemaan rakkautta, kauempaa katsoen. Laita ruusunpunaiset rakkauden lasit nenällesi, katsele niiden läpi maailmaa. Yritä nähdä rakkaus tekojen taustalla. Korvaa viha rakkaudella, niin huomaat kuinka valo kasvaa ja rakastaminen on aina helpompaa.


Pystyvätkö / lukevatko enkelit ihmisten ajatuksia jatkuvasti vai täytyykö sitä toivoa / ottaa yhteys erikseen? Onko ihmisellä sen suhteen yksityisyys?

Ihmisellä on yksityisyys. Enkelit tuntevat ohjaamansa sielun niin perinpohjin, että he tietävät kuunnella silloin kun heitä tarvitset. Koska he eivät tuomitse, sinulla voi olla mielessä mitä tahansa ajatuksia. Vaikka toivottaisit minut niin pitkälle kun pippuri kasvaa, en suutu vaan tuen sinua tielläsi rakastaen. Olen aina läsnä kun tarvitset, silloinkin kun et itse sitä tiedä. Valo ja rakkaus on läsnä aina, enkelin rakkaus ja tuki on sinulla. Jumala on sinua varten, me enkelit hänen apunaan.

Rakkain terveisin,

Sessiessa ystäväsi

Olet korvaamaton!