"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Thursday, January 27, 2011

Meditation and prayer

"Prayer is when you talk to God;
meditation is when you listen to God."
- Unknown

Tuesday, January 25, 2011

Rakkaus -meditaatioharjoitus

Have I told you lately, that I love you? Have I told, there's no one else above you?

Kosminen viesti, kosminen sanoma. Elämä on tässä ja nyt. Taivas on tässä ja nyt. Elämäntehtävä, elämän tarkoitus, elämä itse. Rakkaus on teissä / meissä jokaisessa samana, tunnet sen lämpönä ja tunteena, että kaikki on hyvin. jos tahdot laajentaa tajuntaasi ja syventää yhteyttä, meditoi. Kotka -harjoitus on hyvä, siitä saa mielenrauhaa. Tässä on työkaluksi toinen, Rakkaus -meditaatioharjoitus.

Istu taas istuinluidesi päällä, sinulle hyvässä asennossa. Pidä mielen vireystilaa yllä ajattelemalla kirkkaan puron solinaa. Vesipisaroiden helmeilyä ja kuplintaa. Ajattele kuvajaisesi vedessä. Se ei ole peilin selkeä, koska vesi virtaa. Virtaa kuin aika, iloisesti omia polkujaan. Hymyile kuvajaisellesi, koska se on täydellinen. Onhan se sinä, sinä joka olet parasta ja rakkainta. Pidä yhä mielesi virkeänä ja hereillä. Vesi solisee. Vierellesi ilmestyy toinen hahmo, se voi olla eläin tai ihminen, mikä vaan. Hän on se, jota olet odottanut saapuvaksi. Se jota ilman olet puolikas, hän joka on osa itseäsi, hän jota et ole nähnyt hetkeen ja olet kaivannut. Sieluntoverisi. Tunnet valtavan riemun täyttävän sinut, sydämestä lähtevä onnen tunne, suurempi kuin mikään muu, leviää. Avaa kätesi sivuille, tunne kuinka onni ja energia virtaa. Hymyile. Hymyile koko kasvoillasi ja mielelläsi. Näytä riemusi ja rakkautesi onni. Halaa itseäsi, kuin halaisit tuota rakasta ystävää. Rutista häntä, tunne se tunne. Tunne syleily Universumin kautta. Tunne kuinka tärkeä osa juuri sinä olet tälle maailmalle. Näe itsesi Jumalan silmin, et voi tehdä mitään väärin. Olet täydellinen. Istu ja hengittele, tee mieleesi rauha. Ota tämä lämpö ja rakkaus mukaasi, pidä se lähellä ja ota käyttöön. Rakkaus ja harmonia ovat tässä. Kerro itsellesi 'Olen täydellinen!!' 'Olen suurin rakkaus. Olen onni.'

Namaste, Sessiessa

Sunday, January 16, 2011

15.1.2011

Ravinto ei ole yhdentekevä asia

11.1.11


Onko ihmisen nauttimalla ravinnolla mitään merkitystä henkisyyden suhteen? Voiko esim. lihaa syödä, vai kannattaako keskittyä kasvikunnan tuotteisiin?


Ravinto, tuo ihmiskunnan hengissäpitäjä. Tuo ristiriitojen muodostaja ja nautinnon tuottaja. Ihminen on sitä mitä hän syö. Osa ei syö juuri mitään, omasta tai olosuhteiden pakosta. Osa syö senkin edestä. Osa ahmii, osa syö salaa. Puhtauskin on puoli ruokaa. Ja kiireinen kotiäiti joutuu välillä toisesta joustamaan. Jumala on luonut ravinnon, ravintoketjut, viljat, kasvit, elämän. Ravinto ei ole yhdentekevä asia. Usein sitä ei tule ajatelleeksi, että syödyn kasvin tai lihan dna:ta siinä nautitaan. Dna, elollisen rakennusaine maapallolla. Lihansyöjä-eläimet sen hyödyntävät sellaisenaan, muuttumattomana. Raakojen kasvisten dna on myös juuri sitä. Ravinnon kypsennys muuttaa sen rakenteita. Siksi periaatteessa on parempi, mitä pelkistetympiä ravintoaineita nautit. Ihminen on tottunut syömään valmistettua ruokaa, sekin erottaa hänet luonnon muista eläimistä. Tuli on yksi sivilisaation tärkeimmistä perustuksista. Tuli on annettu meille lämmittämään ja muuttamaan ihmisen ravinnon dna:ta. Tuli; ystävämme, apurimme, oikein käytettynä. Ajan myötä ihminen on oppinut käyttämään myös kypsennettyä dna:ta. Kuitenkin raakaravinnosta saat parhaat edut. Lihan syönti ei siis ole kiellettyä, eikä kaiken ravinnon tule olla raakaa, mutta hyödyt suuresti, kun pidät ruokavaliossasi raaat asiat tärkeänä osana. Herkuttelu ei ole kiellettyä, viini ei ole väärin. Oma valintasi. Geenimuuntelu on kuitenkin asia erikseen. Näitä ruoka-aineita kannattaa vältellä ja suhtautua varoen.

Sessiessa

Saturday, January 15, 2011

Akiane Kramarik

Aivan upea maalari ja runoilija tämä Akiane ja hänen elämän tarinansa kokonaisuudessaan, joka kertoo jostain syvemmästä yhteydestä itseensä ja Jumalaan. Hän aloitti piirtämään 4-vuotiaana ja 6-vuotiaana tarttui pensseliin.

Akianen maalauksia

Akianen haastattelu 11-vuoden iässä

Pidempi Akianen haastattelu 15-vuoden iässä


Wednesday, January 5, 2011

Valoa ja Rakkautta vuodelle 2011!

Linnut, mehiläiset, kalat

5.1.2011
Kuvan sivussa:

Harmonia, vastuu, rakkaus.
Syleile Äiti Maata. Rakasta ihmisiä.
Rakasta Jumalaa = Lähdettä = Alkuvoimaa



Mistä ihmeestä johtuvat kaikki nuo oudot eläinkuolemat? Tuhansia lintuja, kaloja, mehiläisiä ympäri maapallon? Ovatko nämä jotain 'maailmanlopun merkkejä'?


Eläinten joukkokuolemia on tosiaan ollut nyt harvinaisen paljon. En usko, että ne johtuvat mistään yhdestä tietystä syystä, vaan että sattumien summalla on ns. 'kätensä pelissä'. Kyse ei ole mistään maailmanlopun merkeistä kuitenkaan. Jos 'maailmanlopulla' tarkoitetaan tulevia vuoden 2012 tapahtumia, niin voi kun ollaan harhateillä. Se mitä 'maailmanlopuksi' sanotaan, ja tulee tapahtumaan 2012 lopulla, ei voisi olla kauempana maailmanlopusta! Tästä kaikki vasta alkaa! Tahtoisin puhua ennemmin 'maailmanalusta', se on kuvaavampi nimitys uuteen aikaan siirtymiselle. Kaikki eivät edes eroa heti huomaa, mutta ajan kuluessa. Te jotka tiedätte, huomaatte. Merkkejä Uudesta ajasta on jo nyt esillä, voit tuntea rakkauden, jos pidät aistisi valppaana. Tunnet sen, että olet yhtä muihin ihmisiin ja luontoon. Pehmeät arvot, luonnonmukaisuus, Äiti Maan huomioonottaminen. Hiljaa hyvä tulee, muutos on tässä käsilläsi kosketeltavissa ja aistien tunnettavissa. Linnut, mehiläiset, kalat, te vapaat sielut!

Elämä jatkuu, elämä voittaa, rakkaus voittaa. Ole mukana koko sydämesi voimalla, koe niin kun vain sinä voit kokea. Seuraa tapahtumia, ajattele viisailla aivoillasi, tee johtopäätökset. Ennen kaikkea tunne ja rakasta!

Rakkauden lähetti, enkeli Sessiessa