"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Wednesday, December 29, 2010

Meditaatioharjoitus

28.12.2010
Istu syvälle istuinluidesi päälle, koe Äiti Maa, tai muu alusta. Ota mukava, rento asento. Voit pitää kädet sylissä, tai missä niiden on hyvä olla. Voit istua Lotus-asennossa, tai risti-istunnassa. Aloita suuntaamalla katse ensin ylös, avaa kruunuchackra keskittymällä ajattelemaan itsesi yläpuolelle. Hengitä muutama syvä hengitys keuhkojen täydeltä. Keskity kääntymään sisääsi, ulkopuolinen ei ole nyt sinulle olemassa. Hengitysten jälkeen ajattele itsesi vuoren huipulle. Katsot ylös, näet valon, auringon. Katsot sivuillesi, näet jylhän, rauhallisen maiseman. Tiedät, että olet juuri siinä missä sinun pitääkin olla. Rinnassasi asuu kultainen valo, viisaus ja rauha. Olet onni ja tiedät mitä tarvitset. Rakkaus täyttää sinut, kultainen ja punainen valo vaihtavat osia. Punainen täyttää kehosi ja mielesi, vaalentuen sitä mukaa, kun tunnet rakkauden kehossasi.Tämän hetken olet vapaa kaikesta, mikä sinua painaa. Kasvojesi lihakset ovat levolliset, pääsi on selkälinjan jatkeena, energia virtaa vapaasti ja helposti ohjaten ajatuksesi syvemmälle tietoisuuteesi. Voit ajatella, että uljas kotka lentää ohitsesi, sen keltainen katse pyyhkii ylitsesi. Rauha täyttää mielesi kotkan liitämisen myötä. Valppaus ja vapaus. Voit nyt sulkea mielesi asioilta, joita et tahdo tietoisuuteesi. Voit ottaa niiden tilalle kotkan tuoman vapauden, vapauden olla juuri se mitä tahdot olla. Tämä vapauden tunne seuraa mukanasi ja vie pois asiat, jotka painavat. Kotkan mukaan lähtevät stressi ja ikävät ajatukset. Jäljelle jää vain olemisen helppous ja sisäinen rauhallisuus. Olet nyt vapaa, olet viisas, olet keltainen onni. Levitä vielä kädet ulos, kuin kotkan siihet, röyhistä rintasi. Pidä tämä saamasi vapaus mielessäsi, tuo kädet takaisin mukavalle paikalleen. Hengitä vielä hetki tahtisi mukaan, keskity tuntemaan vihreä valo sisälläsi ja ole valmis kohtaamaan haasteet elämässäsi. Tuo vielä kämmenet yhteen sydänchackrasi edessä ja luo kasvosi silmät kevyesti suljettuna niitä kohden. Rauhaa ja lempeyttä, voimaa ja viisautta.

Namaste, Sessiessa

Monday, December 27, 2010

Olet juuri sitä mitä sinun kuuluukin olla

27.12.2010

Jos pahuus on olemassa vain hyvyyden vastakohtana, miksi sitä pitää olla niin paljon? Eikö pahoinpitelijä riitä, miksi pitää olla myös pedofiili, eläinrääkkääjä ja murhaaja?

Pahuus yhä mieltäsi askarruttaa, joka kyllä on ihan ymmärrettävää. Ajattelet, että eikö voisi lukea vaikka esimerkin pahuudesta jostain yleisestä tekstistä ja jokainen sen perusteella ymmärtää että hyvyys on parempi. Varsinkin jos itse joutuu kohtaamaan pahuutta ulkopuolelta, ihminen satuttaa sinulle läheistä henkilöä, pystytkö suhtautumaan siihen samalla lailla, kun jos se tapahtuisi ventovieraalle? Onko eroa siinä, jos joku pahoinpitelee sieluntoverisi, kun että satut lukemaan lehdestä, että se on tapahtunut jollekin ventovieraalle. Koittakaa jaksaa, rakkaat sielut. Opinmatka on loppusuoralla, vaikka oppiminen ei ehkä tapahdukaan teidän tämänhetkisessä elämässänne. Niin monet sielut ovat jo kokeneet pahuuden oppimatkan, että kaikkien ei enää sitä tarvitse kokeilla. Ja kysymykseesi siitä, miksi pahuutta on niin 'erilaista', voisi vastata vain 'pahuuden' aiheuttaja itse. Totuus on, että kaikki eivät kirjoista pysty kokemaan, vaan heidän pitää itse kokea. Meitä ja teitä on niin erilaisia. Muistakaa kuitenkin, että kokemukset opettavat ja että pahasta saattaa seurata hyvääkin. Se riippuu kokijasta. Suru on myös tärkeä tunne, ilon vastakohtana. Suru ei ole koskaan turha, se auttaa käsittelemään asioita. Tietämättömyys mahdollistaa viisauden, sairaus terveyden. Jumala ei tehnyt sairauksia ihmisen kiusaksi, ne vain ovat. Ja myös avaimet sairauksien poistamiseen ovat olemassa.


Miksi minä en kelpaa tällaisenaan 'henkisyyteen', on vaikea aina vaan ajatella hyvyyden kautta? (tämä siis tarkoittaa sitä, että välillä väistämättä suuttuu, ei rakasta, kiukuttelee, ajattelee inhottavia ajatuksia ym.)

Sinä olet mitä olet, olet täydellinen paketti. Olet ehkä käsittänyt hieman väärin tämän asian, joten onneksi se tuli puheeksi. Henkisyys ei ole täydellistä, sitä että muutut muuksi kuin olet. Henkisyys on myös sen tajuamista, että olet juuri sitä mitä sinun kuuluukin olla. Sitä, että olet vastuussa vain itsellesi, sinun ei tarvitse hävetä sitä mitä olet. Jos tahdot huutaa riemuasi keskellä ihmisjoukkoa, voit tehdä sen häpeämättä. Pahuus ei kuulu sielun syvimpään olemukseen, kuin hyvyyden vastakohtana, joten kun ymmärrät mitä oikeasti olet, sinun ei tarvitse aktiivisesti yrittää muuttaa itseäsi johonkin muottiin. Huomaathan, että luot täydellisyyden normit itse! Koet että et koskaan saa esim. menettää itsehillintääsi, koska se on paha. Oikeastaan itsehillinnän menettäminen ei ole se 'paha', vaan se tunne joka sinulle tulee, kun et täyttänytkään itsellesi antamaasi tavoitetta. Ymmärrätkö, rakas? Näin me luomme omaa todellisuuttamme, eli taivastamme. Pyrkimys ei siis ole 'hyvyys' hyvyyden takia, vaan sen takia, että se tuo minällesi tunteen hyvyydestä. Hyvyys luo hyvyyttä, se toistaa itseään. Eli jos siis joku asia tuntuu sinusta oikealta, tee se itsesi takia, ei oikeuden käsitteen takia!


Ihanaa, kun sain taas auttaa! Olet aina mielessäni!

Rakastaen ja läsnä ollen, Sessiessa

Friday, December 17, 2010

Treasures

"You can be just a nobody and yet all the treasures of existence can be yours--because they are not outside you."
Osho

Friday, December 10, 2010

The power of us

Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world; indeed, it's the only thing that ever has ~Margaret Mead

Wednesday, December 8, 2010

Tänä aamuna ...

...automatkalla sain kauniin muistutuksen, kun edessä ajavan auton rekisterikilvessä oli teksti

LVHEAVN (tulkintani LIVE HEAVEN)


Eräs päivä näin auton rekisterikilvessä tekstin

ONENESS

♥ Ihania muistuksia satelee omalle polulle ♥

Katherine Jenkins and Andrea Bocelli - I Believe