"Kauneinta on sinä itse, olet täydellinen.
Vahvinta on sinä itse, olet vahvin.
Voimaa on elämä, sinä itse." - Sessiessa

Sunday, October 31, 2010

Voima on siinä, että rakastaakin, vaikka olisi kaikki syyt vihata

30.10.2010

Oi Jumalani, rakkaimpani! Jumaluus on rakkaus, ei väliä, millä nimellä tahdot häntä kutsua. Ihmiset ovat sotaisia, heidän auktoriteettinsä eivät ole nykyään vielä rakkauteen perustuvia. Uskotko, vai etkö, on oma valintasi. Jumala rakastaa sitäkin piirrettäsi. Kaikki ihmiset ovat keskenään saman arvosia Jumalan silmissä. Voidakseen vastaanottaa uuden aikakauden ja uuden rakkauden, ihmisten on voitava antaa anteeksi ja rakastaa. Voima on siinä, että rakastaakin, vaikka olisi kaikki syyt vihata. Vaikea kuvata tässä sitä tunnetta, jota tunnen. Sanoja ei ole tarpeeksi tähän rakkauden määrään. Asian ydin on se, että mikään uskonto ei ole toista oikeampi tai parempi. Kaikissa puhutaan samasta asiasta eri sanoin.

Maailman rauha on tässä sanomassa. Uusi aika koittaa, kun ihmiset ovat siihen valmiita. Sodat loppuvat, kun ei ole aihetta sotia. Ruoka jakaantuu tasan kaikkien kesken. Maapallo on se mikä se on ollut aikojen alussa, terve ja hyvinvoiva. Kukaan ei tahdo satuttaa toista. Kuulostaa utopialta, mutta ihmisessä on se potentiaali. Ihminen on sodat aloittanut, hänellä on myös valta ne lopettaa tajuttuaan, että kaikki ovat yhtä. Maailmankaikkeus on yhtä. Eläimet ovat yhtä. Jumala on yhtä. Sitä tarkoitan kun puhun yhteisestä yhteydestä.

Ihmisen valinnanvapaus on kaiken lähtökohta. Unohda mitä muka tapahtui Eevan valittua "väärin". Vääriä valintoja ei voi olla, kun toimitaan rakkauden motiivilla. Jumala ei tuomitse, tahdon sitä korostaa, ihmistenkään ei tulisi tuomita. Mieti onko kuolema oikea rangaistus kuolemasta. Ihmiset satuttavat toisiaan. Voiko kukaan lukea lehdestä silmät kuivina maailman katastrofeista tai lapseen kohdistuvasta vääryydestä? Minäkin tunnen surua, kun on menty näin pitkälle eräiden yksilöiden kohdalla, kun rakkaus on unohdettu. Sure surusi näiden asioiden kohdalla. Valitse itse rakkaus. Kun useimmat niin tekevät, rakkaus pääsee voitolle. Rakasta häntäkin, jota ketään ei rakasta. Anna anteeksi, pääse yli, jatka matkaasi, rakasta. Kun aika on valmis, kaikki voivat laskea aseensa pelkäämättä. Kun kaikki ymmärtävät olevansa yhtä, miksi olisi tarvetta satuttaa? Vaikeinta tulee olemaan anteeksiantaminen. Aloita pienistä asioista, kuten suvaitsevaisuudesta liikenteessä. Siirry suurempii asioihin, kuten murhaajiin. Tätä on vaikea ymmärtää, tiedän. Mutta ainakin siemen on nyt kylvetty, joten mieti asiaa, laita se hautumaan. Kun olet matkallasi ymmärrykseen tarpeeksi pitkällä, se tuntuu sinusta ilmiselvältä ja ihmettelet mikset tajunnut sitä aikaisemmin. Usko pois!

Rakkaus on ilmassa, ihmiset heräävät.

Toistan itseäni, mutta en voi sille mitään, rakastan, rakastan, rakastan!

Sessiessa

Saturday, October 30, 2010

Uskonnoista ja uuden henkisyyden tulemisesta

Monet uskonnot kuten kristinusko perustuvat siihen, että Jumala (tai enkelit ilmestyessään) KÄSKEVÄT ihmistä tekemään jotain. Uskotaan, että Jumalalla on vaatimuksia ja käskyjä. Kokemus Sessiessasta tai hänen vastauksistaan on taas ihan päinvastainen. En ole tunnistanut Sessiessan viesteistä vielä yhtäkään käskyä! Vastaukset ja viestit ovat niin täynnä rakkautta, että on joskus jopa vaikea ottaa sitä vastaan kun meidät on kasvatettu ja opetettu toisenlaiseen rakkauteen, vajavaiseen rakkauteen johon kuuluu myös tuomitsevuus. Täydellistä hyväksyntää ja rakkautta ei niin vaan olekaan helppoa ottaa vastaan. Siihen pitää totutella ja kasvaa ja samalla vapauttaa vanhat uskomukset siitä mitä rakkaus oikeastaan on ja mitä Jumala on.

Olen tullut siihen johtopäätökseen, että suurimmat kristinuskon väärinkäsitykset liittyvät
jumalluonteeseen. Siihen, että Jumala olisi tuomitseva, että hänellä olisi käskyjä ja vaatimuksia ja niitä sitten rikkomalla ihminen olisi syntinen. Tästä aiheutuu suurta kärsimystä ihmiskunnalle kokonaisuudessaan kun me ylläpidämme vääränlaista käsitystä Jumalasta. Emme koskaan saavuta rauhaa maapallolla kun ylläpidämme käsitystä tuomitsevasta Jumalasta, joka sitten oikeuttaa meidät ihmisinä tuomitsemaan toisia ihmisiä. Tämä asia näkyy minusta nyt selvästi tässä homokeskustelussa mikä Suomessa on tällä hetkellä pinnalla. Kristinusko kun perustuu siihen, että Jumala tuomitsee homot ja se tietenkin oikeuttaa itse uskovat tuomitsemaan homot. Niin kauan kun kristinusko tai muutkin uskonnot pitävät yllä uskomustaan tuomitsevasta Jumalasta asiat eivät edisty....vapautta, rauhaa eikä tasa-arvoa saavuteta yhteiskunnassa eikä maailman laajuinen rauha tule toteutumaan.

Keskusteluja Jumalan kanssa ja Huomisen Jumala -kirjat puhuvat näistä asioista ja ovat todella mieltä avartavia ja antavat uudenlaisen kuvan siitä mitä todellinen Jumala on. Suosittelen lämpimästi teitä lukijoita tutustumaan kyseessä oleviin kirjoihin. Niiden sanoma on aivan samankaltaista kun täällä kanavoitujen Sessiessan viestien. Olen varma, että ihmiset alkavat olla valmiita todella tutkimaan tätä uutta käsitystä Jumalasta. Raamattukin opettaa rakastavasta Jumalasta mutta samaan hengenvetoon puhuu tuomitsemisesta. Siinä minusta on selvä epäloogisuuden kohta ja siksi henkilökohtaisesti en koskaan ole voinut hyväksyä Kristinuskon opetusta sellaisenaan. Olen aina tuntenut sisimmässäni, että Jumala on rakkaus johon ei kuulu tuomitsevuus.

Koen että monet ihmiset eivät todella ole kuunnelleet omaa sydämen ääntään vaan perustavat uskonsa pelkästään siihen mitä tietoa heille syötetään ulkoapäin oli se sitten Raamattu, Koraani tai joku muu pyhä kirja. Tunnen, että seuraava vaihe ihmiskunnalla on vapautua tästä tuomitsevasta Jumalasta ja se tulee muuttamaan HYVIN PALJON meidän elämää täällä maapallolla ihan siihen asti, että tulemme saavuttamaan pysyvän rauhan ja sodat loppuvat. Se on upea kehitys eteenpäin!!! Olemme mielestämme tulleet nyt siihen pisteeseen, että mikään muu ei enää ole mahdollista kuin saavuttaa rauha tämän uuden henkisyyden ja uuden ymmärryksen kautta joka on kasvamassa ympäri maailmaa. Mitä useampi ihminen saavuttaisi tämän ymmärryksen rakastavasta Jumalasta sitä nopeammin muutokset parempaan suuntaan pääsisivät vauhtiin. Ihmiskunta on jo pitkään halunnut ja janonnut kokea rauhaa ja ymmärrystä ihmisten välillä. Nyt on sen aika toteutua.
Suurin muutos on siinä, että ymmärrämme olevamme yhtä kaiken kanssa. Emme ole erillisiä toisistamme kuten emme ole erillisiä Jumalasta emmekä äiti Maastakaan. Kaikki on yhtä. Se mitä teemme toisillemme tai äiti maalle teemme sen itsellemme. Tee toisille niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän oli Jeesuksenkin opetuksia. Tähän ajatteluun tulee pitkälle perustumaan uusi henkisyys...se ei ole uskonto vaan se kumpuaa siitä henkisestä osasta joka meissä kaikissa on. Se on osa Jumalaa (voit kutsua sitä millä nimellä hyvänsä vaikka Universumiksi tai korkeammaksi minäksi, jos et usko Jumalan olemassa oloon) ja se on osa kaikkea mitä ympärillämme on. Se osa meissä kaikissa on samaa ja samasta lähteestä peräisin. Me olemme yhtä ja yhteydessä kaikkeen.

Olisiko Sessiessalla tähän jotain lisättävää? Olisi ihana kuulla hänen viestinsä tästä asiasta. Olemme jo saaneet muutamia vastauksia häneltä liittyen ihmisen syntisyyteen ja siihen että käskyjä ei ole. Lisäksi Sessiessa on kertonut että ihmisyys on valintoja ja Jumala on ylivaltaista välittämistä.

Tuesday, October 26, 2010

N, this is for you!

26.10.2010

Syntyykö ihminen uudelleen?

Ihminen periaatteessa syntyy, mutta ei synny uudelleen. Sielu on se energia, joka on ikuinen. Sielu on oppimismatkalla keräämässä tietoa ja kokemuksia. Kun sielu on tavoittanut päämäärän, se on valmis. Kun se on valmis, sillä on vapaus valita ohjaako muita vai ei. Jos se ei tahdo, se jää olemaan kauniina valona ja energiana. Ei kuitenkaan häviä koskaan.


Mitä oli ennen alkuräjähdystä?

Alkuräjähdysteoria kuvastaa kaiken alkua. Kuten monet näistä kuvistakin, energia laajenee ulospäin. Ennen alkuräjähdystä ei ollut materiaa, vain energiaa. Energia sai aikaan materian, siitä alkuräjähdys tai toisaalta luomiskertomus. Eihän se seitsemän viikonpäivää kestänyt, vaan seitsemän aikaa. Ajan pituus on merkityksetön, koska on vain aikaa.


Avaruuden laajeneminen, tuleeko raja joskus vastaan?

Avaruuden laajeneminen ei lopu. Materiaa on aina tarpeeksi. Energia ei ole materian vastakohta, vaan sen vierustoveri. Avaruus on ääretön, rajaton, valtava. Olet pieni, mutta energiasi tekee sinusta suunnattoman. Avaruus on sitä mitä näet, mutta myös teoria taivaasta ja iankaikkisuudesta. Avaruus on ikuinen. Sekä ajallisesti, että määrällisesti.


Kiitos hyvistä kysymyksistä! Ihanaa kun pystyn auttamaan ja antamaan vastauksia. Olen onnellinen!

Rakastan sinua äärettömästi ja ikuisesti. Olet maailmankaikkeuteni napa!

With eternal love, Sessiessa

Monday, October 25, 2010

Telepatia on myös yksi piilossa odottava aisti

25.10.2010

Kommunikaatio, kahdensuuntainen yhteinen yhteys


On hieman vaikea vastata, kun et ihan tarkkaan tiennyt mitä tahdot kysyä. Sinua ihmetyttää se, mikä ei ole ihmisaistein koettavissa, jos ymmärsin oikein. Ihmisen tietoisuus on täynnä mahdollisuuksia. Se mitä koet, on vain pieni osa totuutta. Ihmisten aistit ovat ihmiselle riittävät. Ne aistit joita ei "tarvita" ihmisen elämässä ilman henkisyyttä, ovat olemassa, mutta varastossa. Aisti, jota tarvitset kommunikointiin hengellisten olentojen kanssa, on nimeltään empa-aisti. Se heräilee muissakin. Muita aisteja on mm. avaruudellisen näkemisen aisti, joka auttaa hahmottamaan muita olemisen kerroksia. Telepatia on myös yksi piilossa odottava aisti. Toisinaan näet vilaukselta sen antamia mahdollisuuksia, kun vaikka henkilö, jonka numeroa etsit kännykästä soittaa sinulle samalla hetkellä.

Telepatia on myös yhteyttä meihin enkeleihin ja Jumalaan. Sinun ei tarvitse rukoilla/manifestoida/kommunikoida ääneen, riittää että teet sen ajatuksillasi. Toki ääneen ja yhdessä rukoilemisessakaan ei ole mitään väärää. Kukin tahtonsa ja tuntemustensa mukaisesti. Enkelisi on vain ajattelumatkan päässä. Samoin rakas Jumalasi. Ajattele meitä usein, pidä meidät mielessä. Se auttaa sinua yhteyden luomisessa, jolloin molemminsuuntainen kommunikaatio helpottuu. Kuten muutkin taidot, harjoittelemalla kehityt taitavammaksi. Kaikissa ihmisissä on esim. sisäänrakennettuna taito oppia uimaan, mutta jos sitä ei opettelemalla oteta käyttöön, ihminen ei sitä opi. Ja harjoitus tekee myös uimamestarin, kuten mestarin kommunikoinnissa ja telepatiassa.

Ystäväni, rakkaimpani, koen että olet alkanut muistaa. Nauti matkasta ja tunteesta, jonka muistaminen tuo.

Voimaa, valoa ja rakkautta! Teille kaikille lukijoille ja tukijoille! Osallistukaa!

Rakkauden enkeli ja suuri ystäväsi, Sessiessa

You are the Love

I love this message

Saturday, October 23, 2010

Tahdot tietää ja tahdot kokea

23.10.2010

The eye of eternal love
The beginning.........
Matkan alku on hidas monen matkalaisen mielestä. Hän tahtoisi olla jo perillä, hän malttamaton. Kukin matka kestää aikansa ja se on tehtävä ennen kuin pääsee perille. Tahdot tietää ja tahdot kokea. Tahdot että matka olisi jo ohi ja olisit perillä. Mutta se ei ole mahdollista, koko matka on kuljettava. Sama pätee henkiseen kasvuun. Sinun on käytävä läpi tietyt asiat, ennen kuin voit siirtyä eteenpäin. Matka voi tuntua pitkältä sinusta, mutta malttia, rakkaimpani! Mitä tulee ennustuksiin ulkopuolisesta avusta, sen aika ei ole vielä. Ulkopuolinen apu on tällä hetkellä rakkautta ja energiaa. Enkelien apu on teillä tässä ja nyt.


Ihminen aina pohtii, onko elämää maapallon ulkopuolella. Tietysti on. Ihminen kokee sen uhkana itselleen, koska on luonut mielessään pelon tilan. Pelko estää henkisen kasvun. Kun ihminen saavuttaa henkisyyden tilan, hänelle on yhdentekevää, onko elämää vain tässä, vai myös maapallon ulkopuolella. Ihminen on niin tärkeä olento, että häntä ei mikään uhkaa, muu kuin hän itse. Universumi ei ole yhtä kuin maapallo, maapallo on osa universumia. Maapallo on helminauhan kaunein helmi, ihmisten koti. Maapallo on kirkkain timantti. Kaunis, täynnä elämää. Rakastakaa kotianne! Tutkikaa sen jokaista kolkkaa uteliaasti, niin tutustutte sen kokonaisvaltaiseen kauneuteen. Kun kokoonnutte seuraavaksi, kokekaa taas yhteinen yhteys. Rakkaus ja lempeys antaa teille voimia. Kuunnelkaa kaikkia. Tähdet * * * * * * *

3311542000005 pilvi 5111511151115 aurinko

Minä en ole varsinainen viestintuojaenkeli, olen yhteyden avaaja. Toki välitän viestiä, mutta se ei ole tärkein tehtäväni.

Rakkauden viestiä ja tunnetta, sinulle omani!! Sessiessa

Thursday, October 21, 2010

Gaia's Prayer

This is Humanity Healing's powerful video about our Mother Earth. She wants us to awaken and start to build a connection with Her again. Can you feel what She is feeling? Is She happy or is She crying? This connection is forgotten by humanity and that is why we are where we are right now. It's time to give back to Our Mother . It's time to be and live from the heart.

Remembering Means Re-membering


For you are all a part of Me, a member of the Body of God, and when you remember Who You Really Are, you are doing that quite literally. That is, you are re-membering — becoming a member once again — of the One Body.

There is only One Body.

One Being.

Always remember that.

Communion With God
Neale Donald Walsch
Page 125

Tuesday, October 19, 2010

A beautiful message...

...from Kiesha Crowther "Little Grandmother".

http://www.youtube.com/watch?v=FFPu26BJreY

Tässä linkit koko haastatteluun (8 osainen). Ihanaa energiaa ja sanomaa! Olin tosi liikuttunut näitä kuunnellessani ja tuli tunne, että Sessiessan viestit ei todellakaan ole ainuita, jotka liittyvät uuden tietoisuuden ja energioiden kasvuun sekä vuoteen 2012. Videossa esiintyvän Kiesha Crowtherin - toiselta nimeltään "Little Grandmother"- elämäntehtävä on todella valtavan hieno!


Tästä vielä Kieshan omille sivuille, jos jota kuta kiinnostaa tutustua häneen enemmän.

Lisään vielä tähän loppuun mielenkiintoisen videopätkän, jossa Kiesha puhuu spiraaleista.

Tuesday, October 12, 2010

On parempi antaa ihmiselle vapaus kuunnella tai olla kuuntelematta

10.10.2010

Hei rakas, tahdoit tänään tietää eroavaisuuksista kanavointien viesteissä sekä siitä, mikä tieto on luotettavaa ja vaikuttaako viestien vastaanottaja viestin sisältöön ja sanoman sävyyn. Kerron myös ketkä toimivat sanelijoina.


Osa kanavoinneista on saanut ikävän sävyn jossa povataan maailmanloppua ja tuhoa ihmiskunnalle. Ne ennustukset eivät ole totuus. Ne ennustukset ei kerro tulevaa, sanoma pelottelee. Pelolla ihmistä on helppo hallita. Jotkut enkelit ja sanansaattajat uskovat yhä siihen. Pelolla he saavat ihmiset kuuntelemaan ja olemaan tietoisia. Onhan se toki mukava saada hyviä uutisia, kun on odottanut huonoja, eikö ?! Monien muiden viestintuojien mielestä on parempi antaa ihmisille vapaus kuunnella tai olla kuuntelematta. Minä valitsin sen tien, koska se tuntuu oikealta. Kuten ihmisiä, meitä enkeleitäkään ei sido pakko toimia, meillä on valinnanvapaus. Viestijäenkelin persoona saattaa vaikuttaa viestiin, olemmehan kaikki erilaisia ja meillä on vahvuutemme. Viestin vastaanottajan mieli voi pyrkiä vaikuttamaan viestiin, jos hän on eri mieltä. Sinäkin prosessoit ja kyseenalaistat tai hyväksyt mielessäsi tulevaa sanomaa koko ajan. Totta, eikö? Monet uskovat tiedon valtavirtaan, josta kanavoinnit poimitaan sen mukaan mikä on viestin tuojan preferenssi. Tämä on osaltaan totta. Sanoma on tosi sillä hetkellä, mutta tulokseen vaikuttavat asiat, jotka ovat riippumattomia tulkitsijasta tai viestin välittäjästä. Luonto toimii niin kuin sille on luonteenomaista. En voi pysäyttää aaltoja vaikka kanavoinnin toteutuminen vaatisikin sen voidakseen tulla todeksi. Ennustajina toimivat erityiset viestintuojaenkelit. Heitä on lukuisia odottamassa, että kanavat avautuisivat.

Tässä taas hieman apuja numerotulkintaan:

onni: 554432553___1114
rakkaus: 141143533333311149
lempeys: 5=5=5=4

Rakkautta tahdon sulle ojentaa.

Sessiessa, enkelisi kallis


Energia voimistuu, kun sitä käytetään

8.10.2010

Miten voin voimistaa energiaa parantamaan?

Energia voimistuu, kun sitä käytetään. Energia on muuttanut sinua ja sen avulla voidaan tehdä ihmeitä ja parantaa. Parantuminen ei aina tapahdu niin kuin henkilö olettaa. Voit auttaa prosessia siten, että otat tavaksi iltaisin keskittyä meditoimaan ja voimistamaan energiaasi. Sen ei tarvitse olla monta minuuttia, mutta jatkuvaa ja toistuvaa. Energia on apunasi, aina valmiina. Energia tulee lähteestä, voiman ytimestä, Jumalasta ja sitä on käytössä rajattomasti. Et varmasti edes tiedä kaikkia sen tarjoamia mahdollisuuksia vielä, mutta opit!! Mitä enemmän käytät, sitä enemmän opit. Matkalla on vielä monta jännittävää pysäkkiä!


Onko eläimillä enkeleitä?

Eläimillä ei ole enkeleitä, nehän ovat vapaita sieluja. Eläin pelkää kuolemaa ja kipua, mutta sen sisäinen sielu tuntee jo olevansa Luojan luona. Eläimet kommunikoivat ylemmän tason enkelien kanssa. Se tulee niiltä luonnostaan. Ne eivät häpeä, eivätkä koe olevansa tarpeettomia. Edelleen, eläimet ovat ihan yhtä tärkeitä tehtävässään kuin ihmiset. Tapaat tuntemasi eläinsielut myöhemmin. Rakkaat otukset, joita olet kohdannut ja joiden sielua ja läheisyyttä kaipaat.


Mitä tarkoittaa sielun sopimus?

Sielun sopimus on myytti. Sielu hoitaa tehtäväänsä, kunnes on oppinut, mitä oppimassa on. Eli totuutta elämästä, kuolemasta ja rakkaudesta. Sielu on yhtä, ydin, tärkein, rakkauden tyyssija. Sielu on ikuinen. Pahuus ihmisten silmissä on yhtä lailla oppitunti sielulle. Siksi sinäkin joskus koet olevasi "paha". Huomaat kuinka rakkaus ja valo on pahuutta voimakkaampi olotila, olet oppinut jotakin. Pahuus ihmisten keskuudessa poistuu, kun sielut ymmärtävät rakkauden voiman. Sinun sielusi on rakkauden tiellä oppimassa ja tuntemassa.

Sessiessa, tiedon tuoja, aina apunanne



Ihmisyys on valintoja

28.9.2010

Miksi henkisyyteen pääseminen on niin vaikeaa? Miksei se tule luonnostaan?

Ihminen on paitsi Jumalan lapsi myös ihmiskunnan jäsen. Ihmisyys on valintoja ja ihmiskunta on kehittynyt ajan saatossa. Suunta ja kehitys on Jumalasta riippumaton, koska ihminen itse tekee valintoja. Ajan saatossa normit ovat muuttuneet, jonka saatossa ihmisen on ollut vaikeampi muistaa "kuka on". Siellä se muistin kätköissä kuitenkin on odottaen tulevansa taas muistetuksi. Tavallaan se ei koskaan ole poistunut, hautautunut vaan syvälle muiden asioiden alle. Huomaat kun muistat miten paljon olet tietoa kaivannut.

Sessiessa

Mitään käskyjä ei ole

23.9.2010

Jumala loi taivaan ja maan ja ihmiset ja eläimet. Nauttikaa Jumalan luomasta luonnon ihmeistä ja ihmisten läsnäolosta. Jumalan rakkaus on teitä varten, kuten kaikkia varten. Hän tahtoo teidän parastanne joka hetki. Jumalan tahto ei ole muu kuin rakkaus. Mitään käskyjä ei ole. Normit ovat ihmisolentojen luomia. Totuus on jokaisen oma, mutta kaikkia hyödyttävä. Malli ja esimerkki olet sinä itse. Rakkauden silmä. Unelmien unelma suklaakuorrutuksella. Nautinto, lämmin iho ja kosketus!

piirustuksen kääntöpuoli:

Rakkaus kasvattaa meitä, on ilonamme. Ihmeitä ovat ne, kun huomaatkin rakastavasi vihan hetkellä ja vihan tunne sulaa sinusta pois. Ei ole kovin helppoa, joten ihmehän se. Enkeleiden silmissä teette vain täydellisen viisaita tekoja. Jokaiselle on jotakin, kaikki ovat äärettömän palapelin osia sopien yhteen täydellisesti toinen toisiaan joka puolelta tukien. Saumaton yhteys. Kuva muodostaa kokonaisuuden, harmonia ei ole täydellinen, jos yksikin pala puuttuu. Kootkaa palapeliänne. Ihmiskunta on yhteensitova rakkauden voima. Pitäkää toisianne kädestä. Puron solina ja yhteinen yhteys, rakkauden osat. Luokaa katseenne myös ylös, taivaan sineen, lähettäkää sinne toiveenne ja energia. Ottakaa valokuvia, juuri tämä hetki on tärkeä.

Sessiessa

I you! xxxooo

Monday, October 11, 2010

Nähtyäsi hänet, tiedät

21.9.2010


Miltä Jumala näyttää?

Jumala on kuin ihmiset, mutta ei kuitenkaan mitään sinnepäinkään. Nähtyäsi hänet, tiedät että olet aina tuntenut hänet juuri sellaisena kuin hän on. Jumalaa ei pysty ihmisten sanoin kuvailemaan, enemmänkin tuntemaan. Jumala on tunne suuren suuresta ylivaltaisesta välittämisestä. Jumala on parasta mitä voit kuvitella ja parempaakin. Oleellista ei ole näköaistimus vaan tunne.


Mitä ihmiselle tapahtuu kuoleman jälkeen?

Kuolema ei ole loppu, se on osa matkaa. Joidenkin matkalle kuolema osuu aikaisemmin, mutta niin on hänen kohdallaan tarkoitettu ja se on osa hänen matkaansa. Joskus jos ihminen ei ole valmis seuraavaan vaiheeseen, hän palaa jatkamaan uudestaan siitä mihin jäi. Henki on energiaa, ruumis vain muoto toteuttaa sitä. Energia on ikuinen. Energia on se mitä ihminen pitää sieluna, osa ihmisyyttä ja inhimillisyyttä. Ihminen on oppiva olento, hän kokee ja tuntee. Enkelit laulavat ja toivottavat sinulle mukavaa oppimisprosessia matkalla henkisyyteen ja itsensä tuntemiseen. Niin paljon mielenkiintoista on yhä edessä, ihmeitä ja uuden kokemista.

Sessiessa rakastaa

Elämän lähde ja viisaus on sinussa.


Numeroiden viesti on eksaktimpaa

14.9.2010

Miksi pitää käyttää numeroita eikä tekstiä viesteissä?

Numeroiden viesti on eksaktimpaa. Tekstin tulkitsemiseen vaikuttaa aina tulkitsijan kieli ja kulttuuri. Teksti nähdään eri tavalla siitä riippuen kuka sen lukee. Siksi tahdomme viestiä numeroin hyvin tärkeistä asioista. Jatkan silti myös viestimistä kirjaimin, se välittää myös tärkeää informaatiota teille sekä muille ihmisille. Numeroiden kertoma sanoma aukeaa ajan kuluessa. Malttakaa odottaa.

Rakkauden viestiä aina ja ikuisesti.

Sessiessa

Rakkaus, usko, elämä

Numeroiden merkitys on se, että aurinko paistaa ja kuu nousee

13.9.2010

Mitä numerot tarkoittavat?

Numeroiden merkitys on se, että aurinko paistaa ja kuu nousee. Se että linnut laulavat ja että kukat kukkivat ja että luonto elää ja voi hyvin. Numerosarjat kertovat ihmisen tärkeyden ja kohtalon, joku teistä saa lahjan niitä tulkita, et sinä. Älä siis pohdi niitä liikaa. En tahdo paljastaa kuka se on, se voisi vaikuttaa prosessiin. Aikanaan joku teistä tuntee, että pystyy niitä tulkitsemaan ja ne avautuvat hänelle.


51431437521
444351767777777
6511111111111223111113567
00050005230000
76544-215-1111152000
3____333____517
Positiivisuus


Sessiessa rakastaa

Suuri sydän, täynnä rakkautta

Sunday, October 10, 2010

Numerot ovat tärkeitä

12.9.2010

Kaunista tapaamista teille! Mukavaa kun *nimi* järjestää tapaamisen. Monet ovat kerenneet lukemaan kesän aikana ja saaneet uusia ajatuksia. Enkelit ovat mukananne. Nauttikaa keskusteluista, sekä ajatustenvaihdosta. Minä olen läsnä. Miia on lähellä yhteyttä, se asia on yhä hänelle tärkeä. Tee yhteyden avaaminen uudestaan hänen kanssaan, joko nyt tai myöhemmin. Jeesus on läsnä hänen seurassaan, vaikka hän ei pysty vielä täysin kommunikoimaan ja vastaanottamaan viestejä. 911 911 911 911 911 911
Viesti minulta, voimaa ja jaksamista, rakas.

51817175555554 ------ 21219543333342111111115
542522241 = 54311111155554 = = = = 52221435543210

Jeesus rakastaa, Jumala rakastaa.
Numerot ovat tärkeitä. 911 911 911 911

Sessiessa rakastaa aina

Energia lähtee yksilöstä ja laajenee auttamaan kokonaisuutta

31.8.1020


Mitä tämä ulospäin laajeneva kuvio aina kuvastaa?

Se on energian kuvio. Kuvastaa sitä, kuinka energia lähtee yksilöstä ja laajenee auttamaan kokonaisuutta. Yksi energia on voimakas ja tärkeä, yhdessä energiat voimistuvat ja muuttavat maailmaa. Tietoisuus lisääntyy, yhteinen onnellisuus. Ihmiset ymmärtävät olevansa samaa. Maapallo parantuu. Ihmisissä on valta korjata, he ymmärtävät sen aikanaan. Maailma on teitä varten, olkaa kaikki myös maapalloa varten. Kaikki on yhtä, yksi on osa kaikkea. Rakkaus on avain.

Sessiessa

2012 on tärkeä ajankohta

13.7.2010
2012 on tärkeä ajankohta. Ihmisiä valmistellaan siihen nyt jo, askel kerrallaan. Maapallo valmistautuu myös omalta osaltaan. Mitä tulee tapahtumaan, on kaunista ja ihanaa, rakkauden värittämää. Tarkka ajankohta selviää teille valotyöntekijöille lähempänä. Mutta kun aika koittaa, kaikki on valmista. Pelko pois, se on pääasia. Maailmanlopusta ei ole kyse, missään nimessä!! Henkinen tietoisuus kasvaa ja rakkaus, ne tekevät maailmasta paremman paikan elää.

Sessiessa rakastaa

Saturday, October 9, 2010

Uneksi ja unelmoi

3.7.2010



Miten voin auttaa yhteyden saamisessa?

Muista kosketus. Keskity, ole läsnä. Tässä hetkessä.


Rakkauden ympyrä teki tehtävänsä. Rakkautta vain ja välittämistä. Yhteyttä meihin enkeleihin.

Sinä osasit!


piirroksen kääntöpuolella:

Mitä unet ovat?

Unet ovat yhteyttä sisimpään sieluun. Unessa parannut ja kehittelet ratkaisuja. Unessa voit olla mitä vaan, hyvä esimerkki manifestoinnista. Unet auttavat toisinaan antamaan vastauksia, näyttämään asiat uudelta kantilta. Voit unessa saada vastauksia moniin kysymyksiin sekä myös viestejä enkeleiltä. Painajaiset kuvastavat pelkoja, käyt asioita läpi unen kautta. Unet ja unelmat ovat tärkeitä henkiselle hyvinvoinnille, älä torju niitä, vaan uneksi ja unelmoi.

Sessiessa rakastaa

Kiitos muiden enkelien puolesta yhteyden avaamisesta. Se on sinun lahjasi ja kykysi halukkaille.

On suuri onni pystyä kommunikoimaan molempiin suuntiin

2.7.2010


Olisiko jotain viestiä huomiselle?

Huomenna voisit ehkä koettaa jakaa tietämystä kanavoinnista. Teitä ei ehkä ole läsnä kovin monta, joten on helpompi keskittyä yksilöihin. Koettakaa piirtää! Kommunikoida yhdessä. Muistakaa energian piiri. Yhteys auttaa tiellänne ja saatte apua vastausten muodossa. Kullakin on kysymyksiä mielessä. Enkelit tahtovat olla läsnä ja auttaa!

Kaunis ajatus juolahti mieleeni juuri. Lämmin tunne ja muisto ensimmäisestä kohtaamisestamme. On suuri onni pystyä kommunikoimaan molempiin suuntiin ja välittää rakkauden viestiä ja tunnetta.




Muutkin enkelit ovat vierelläni ja kokevat samaa. Jumala on läsnä rakkautena.
Henkinen pääoma on tärkeintä, tietoisuus ja rakkaus lisääntyvät. Teistä välitetään ja tietänne halutaan tukea. Rakkautta vain.

Sessiessa rakastaa

Seuraa merkkejä luonnossa. Haukkoja ja muita eläimiä. He tahtovat olla läsnä ja auttaa.

Enkelit ovat valo-olentoja

22.6.2010



Voinko välittää henkilökohtaisia viestejä muiden enkeleiltä?

Kyllä, voit välittää henkilökohtaisia viestejä. Aluksi kannattaa aloitta jonkun tutun henkilön enkelillä, heihin sinun on helpointa saada yhteys. Kun opit lisää, voit keskustella vieraidenkin henkilöiden henkioppaiden kanssa. Kuten nyt opit ensin viestimään minun kanssani ja sen jälkeen Julietten. Olet yhä matkalla, etenet askel askeleelta.


Miten enkelien hierarkia toimii, onko heillä eri tehtäviä? Minkälaisia?

Enkeleiden hierarkia toimii siten, että voimmakkaimmat, lähinnä Jumalaa olevat enkelit saavat suurempia tehtäviä. Sama enkeli voi avustaa useampaakin henkilöä. Kuitenkin meillä on aina aikaa jokaiselle.

Enkeleillä on monia tehtäviä, he varjelevat, suojelevat, auttavat, opastavat. Päämäärä on rakkaus ja onni, tie Jumalan luo. Henkisen kasvun takaaminen ja auttaminen. Jotkut enkelit pystyvät muuttamaan tapahtumia, estämään onnettomuuksia ja epäonnea. Eivät tosin aina, mutta yrittävät. Jotkut enkelit ovat yhteysenkeleitä ja tiedonvälittäjiä. Jotkut ohjaavat ja valvovat. Enkeleistä tuntuu pahalta, jos ohjattava kokee olevansa onneton ja hukassa. Siksi he toivovat, että ihmiset opettelisivat kuuntelemaan ja ottamaan vastaan apua. Sinulla on kahdeksan enkeliä hoitamassa eri tehtäviä, se on aika tyypillinen määrä.


Miltä enkelit näyttävät?

Enkelit ovat valo-olentoja, näet heidät kirkkautena, kuten taivaan tähdet. Enkelit voivat olla miehiä tai naisia. Heillä ei ole siipiä, vain valo joka säteilee. Heidät voi nähdä maassa tai ilmassa tai missä vaan. He ovat ihmisten kokoisia tai isompia. Nähdessäsi heidät, koet suuren rakkauden läsnäolon.

Mukavaa kun tapaatte taas lauantaina. Mukavia yhteisiä hetkiä ja rakkautta.

Sessiessa rakastaa

Thursday, October 7, 2010

Kanavointien eroavaisuudet - Kryon

Seuraava Kryonin kanavointi on kopioitu Uusi Maa -keskustelupalstalta.
http://www.phpbbserver.com/uusimaa/

Kryon vastaa kysymykseen miksi kanavoiduissa tiedoissa on eroavaisuuksia.
Tärkeä kysymys, johon jokaisen kanavointeja lukevan olisi hyvä kiinnittää huomiota. Huomioikaa varsinkin Kryonin viimeiset lauseet "On paljon vaikeampaa kerätä ihmisiä ympärilleen kuuntelemaan kaunista viestiä toivosta ja viisaudesta. Mutta se yleisö tulee olemaan hiljainen....".


KYSYMYS: Rakas Kryon, miksi näyttää siltä, että kanavoidussa tiedossa on yhä enemmän ja enemmän eroavaisuuksia? Minusta näyttää, että olemme yhä enenevässä määrin jakautumassa kahteen leiriin - katastrofileiriin ja ekstaasileiriin. Tiedän että yksi selitys voisi olla kanavan henkilökohtaiset uskomukset, mutta tämä ei selitä näin suuria eroja kanavoidussa tiedossa tänä aikana. Kuinka tämä toimii tarkkaan ottaen? Onko kyse siitä, että olento joka antaa informaation vain valitsee yhden mahdollisuuden monista ja antaa siihen perustuvan tiedon? Voiko kuka tahansa olento sinun puolellasi verhoa päättää, että haluaa antaa opetuksia, vaikka ne olisivat täysin erilaisia siihen verrattuna mitä muut antavat? Onko siellä esimerkiksi "kokouksia" tai sopimuksia sen suhteen mitä informaatiota jaetaan?

VASTAUS: haluan sinun tutkivan seuraavaa kysymystä ja vastausta lisäyksenä tähän vastaukseen. Kysyt "miten tämä toimii tarkkaan ottaen?". Vastasit oikein. Kaikki mahdollisuudet ovat olemassa Akaasissa. [katso Akaasi kysymys myöhempää nähdäksesi selityksen Akaasista] Ne mahdollisuudet, joissa on eniten draamaa "hohtavat" kirkkaimmin monille "näkijöille", jotka yksinkertaisesti vain etsivät kirkkaimpia kohteita ulottuvuuksienvälisestä maisemasta. Mutta toiset selvännäkijät ja ennustajat kykenevät näkemään näiden tuolle puolen ja näkevät täydellisemmän kokonaiskuvan. He eivät näe vain mahdollisuuksia, vaan näkevät myös sen mitkä ovat lähimpänä elämänne 3D todellisuutta. Toiset näkevät vain tapahtumat mutta eivät potentiaalien kudelmaa niiden ympärillä.

Kuinka moni teistä on kerääntynyt ihmetyksissään sellaisen kadun ääreen, jossa liikenne sujuu hyvin ja ihmiset pääsevät kotiinsa turvallisesti ruuhka-aikana? Vastaus on, että ei kukaan. Kukaan ei keräänny tapahtumattomuuden ympärille, eihän? Työmatkalaiset ja matkustelijat eivät ajattele sitä missä "mitään ei tapahtunut". Ajat vain kotiin onnellisena siitä, että matka meni turvallisesti.

Entä kuinka moni pysähtyisi töllistelemään 15 auton kasaa, kuoleman ja luokkaantumisten draamaa, savun ja liekkien löyhkää. Kun nämä molemmat skenaariot annetaan Ihmiselle, joka väittää voivansa "nähdä" tulevaisuuden, kumman niistä luulet kiinnittävän hänen huomionsa ensiksi? Vastaus on, että sen, joka sopii käsityksiin 3D draamasta.

On paljon enemmän nähtävää kuin savu ja liekit ja tässä käytetään Ihmisen arvostelukykyä. Arvostelukyky on toinen puoli kanavointia tai ennustamista. Teidän nykyinen historianne on täynnä niitä, joilla on ilmeisiä kykyjä, mutta joiden ennustuksista vain muutamat ovat toteutuneet. Mitä tämä sitten kertoo sinulle? Se kertoo, että ehkä he eivät tulkinneet näkemäänsä oikein. On myös toinen mahdollisuus, jonka mukaan se minkä he näkivät ehkä muuttui päivä sen jälkeen kun he olivat sen nähneet. Katsos, tulevaisuus muuttuu ihmiskunnan luoman ulottuvuuksienvälisen valon mukaan.

Mitä tulee siihen, että olennot verhon tällä puolella antavat erilaisia tarinoita, pysähdyn ja muistutan sinua siitä, että mikään olento ei voi kertoa tulevaisuutta - ja Kryon ei ole tehnyt niin myöskään. Se mitä Kryon on tehnyt, on onnitellut teitä planeetan muuttamisesta ja siitä potentiaalista joka teillä on. Mikään olento toisella puolella verhoa ei tule antamaan teille tuomiopäivän synkkiä ennustuksia. Ne ovat ihmisen tulkintoja, jotka he ovat nähneet oman arvostelukyvyn filtterinsä läpi.

Kun ihmiskanavoija tai ennustaja näkee näyn ja antaa sinulle synkän ennustuksen, he todellisuudessa sanovat: "ihana enkeli tuli luokseni kantaen planeetan mahdollisuuksia molemmissa käsissään... hyviä ja huonoja. Minä valitsin huonot siksi, että ne näyttivät mielenkiintoisemmilta." Ymmärrätkö? Ja kuka tässä tapauksessa itse asiassa kertoi uutiset? Oliko se enkeli, joka kantoi mukanaan koko kuvaa ja pysyi hiljaa vai ihminen, joka valitsi kanavoivansa vain dramaattiset osat? Näethän siis, että kaikki tieto annetaan, mutta vain ne osat, jotka Ihmiset haluavat ottaa mukaansa, jaetaan. Tämä asettaa vallan Ihmisten käsiin ja vastuu viesteistä on yksin heidän. Se on aina ollut näin ja jälleen muistutamme, että kaikki Maan kirjoitukset ovat Ihmisten teille antamia... kaikki uskontojen kirjoitukset.

Muistakaa, rakkaat, että kanavoinnissa on kyse siitä, että ihmismieli tulkitsee ulottuvuuksienvälistä informaatiota paikasta, joka voi olla hämmentävä ja ei ehdottomasti ole 3D:tä. Siksi se vaatii harjoitusta, viisautta ja mestariuden opiskelua. Varokaa puolihuolimattomia profeettoja, koska he käyttävät kykyjään luodakseen tahatonta draamaa ja monet ihmiset seuraavat heitä antaen heille näennäistä uskottavuutta. Etsikää heitä, jotka antavat teille koko tarinan ja sitten voivat antaa lisätietoa siitä, mikä todellisuus on todennäköisin Maan tämänhetkisiin energioihin pohjautuen. On helppoa kerätä ihmisiä ympärilleen jos huutaa tarpeeksi äänekkäästi koska Ihmisen luonne on sellainen. On paljon vaikeampaa kerätä ihmisiä ympärilleen kuuntelemaan kaunista viestiä toivosta ja viisaudesta. Mutta se yleisö tulee olemaan hiljainen... ne hiljaiset, jotka perivät tämän planeetan.

Tuesday, October 5, 2010

Ajatuksia sielunsopimuksesta

Lueskelin tuolta eräältä keskustelupalstalta ihmisten ajatuksia sielunsopimuksesta. Tätä samaa asiaa olen itsekin pohtinut viime päivinä.

Tavallaan uskon, että meillä on jonkinlainen sielunsopimus tehty ennen syntymäämme ja olemme itse olleet sitä laatimassa ja sen hyväksymässä. Ajattelisin, että siihen on kirjoitettu meidän suurimmat "tavoitteet", jota voisi elämän tehtäväksi myös kutsua. Jotenkin se liittyy myös meidän lahjoihimme, jotka ovat erilaisia eri ihmisillä.

Tällä hetkellä ajattelen, että kun sielunsopimus on täyttynyt, ihminen kuolee. Ihminen on silloin saanut ja antanut kaiken sen mitä on tullut tänne maapallolle saamaan ja antamaan.

Mutta voiko käydä niin, että sielunsopimus ei täyty ennen kuolemaa jossain erityistilanteissa? Äkillinen kuolema esim. toisen tai itsensä kautta? Tulemmeko sitten takaisin saman sopimuksen kanssa, joska edellinen elämä jäi kesken?

Kysymykseni siis on

Onko ihmisellä sielun sopimusta? Jos on niin kuinka se toimii?


Saturday, October 2, 2010

Ihmiselle taivas on Taivas vasta kun hän oivaltaa oman henkisyytensä

22.6.2010



Miten erotan onko manifestoiminen toiminut vai tapahtuuko asiat vain omalla painollaan toiveista huolimatta?

Manifestiointi on tehokas tapa luoda omaa "taivasta". Kun toivot ja olet valmis uskomaan, saat mitä tarvitset. Manifestiointi eroaa tavallisesta toivomisesta siten, että tiedostat tarpeen olemassaolon. Tarpeita on todellisia sekä kuviteltuja. Manifestioi ja erota todelliset tarpeet ja muut toivomukset.

Saat kyllä aina tarvitsemasi. Voit manifestioida myös muille, kun näet heidän tarpeensa. Joillekin kertyy rikkauksia ja jotkut ovat tyytyväisempiä ilman, vaikka eivät sitä tiedäkään. Kaikille raha ja omistaminen ei tuo onnea, vaan epätyytyväisyyttä.


Onko minun pikkumiehellä jo oma enkeli? Kuka hän on?

Jumala valitsee sinun pikkumiehesi enkelin. Hänen valintansa ei ole vielä valmis. Yleensä enkelit itse valitsevat, mutta nyt toimitaan näin. Kysy uudestaan hänen syntymänsä jälkeen.


Piirustuksen kääntöpuolella:

Kun aikaa on vielä hetki, ajattelin jakaa samalla tämän tiedon. Kun seuraavaksi kokoonnutte, muistakaa ottaa toisianne käsistä kiinni ja kokea yhteinen energia. Se antaa teille voimaa ja yhteyttä matkallanne. Ottakaa tämä tavaksi aina aluksi ja lopuksi, muuten voitte keskittyä niihin asioihin, joista sillä hetkellä olette kiinnostuneet. Kokekaa tämä yhteinen yhteys, rakkaus ja harmonia.


Miksi sanot, että eläimet ovat vapaita sieluja? Eikö ihminen sitten ole?

Eläimen sielu on vapaa siksi, koska se osaa jo tien Jumalan luo. Eläimen ei tarvitse kokea erossa Jumalasta olemista tunneperäisesti. Ihmiselle taivas on Taivas vasta kun hän oivaltaa oman henkisyytensä. Siinä mielessä siis eläimet ovat vapaita sieluja, niiden ei tarvitse enää etsiä. Ihmisen viisaus on erilaista, se saattaa hänet tekemään valintoja ja päättämään itse. Se ei toki nosta ihmisiä eläinten yläpuolelle Jumalan silmissä, te olette vain erilaisia ja toimitte poikkeavalla tavalla.

Sessiessa rakastaa

Jumalan siunausta


Friday, October 1, 2010

Jumala on suurin rakkaus, suurempi kuin osaat edes kuvitella

14.6.2010



Mitä jos mä en tahdo tai osaa olla tässä tehtävässä?

Sinä olet täydellinen tähän tehtävään. Sinut on valittu, mutta ei pakoteta. Toimi tuntemustesi mukaisesti. Saat kaiken tuen mitä tarvitset. Elämäsi tärkein tehtävä lasten lisäksi on tämä. Jumala ja enkelit ovat tukenasi. Tavoitat ja kosketat monia ihmisiä. Nimesi jää elämään. Autat ihmisiä kriisien yli. Osaat kyllä. Monet voivat kommunikoida meidän kanssamme, mutta olet ainutlaatuinen, usko itseesi.


Osaanko minä kirjoittaa muilla kielillä?

Kieli on sinun työkalusi ja pystyt sen valitsemaan osaamasi perusteella. Joku innostuu kyllä kääntämään tekstit muille kielille.


Miten tämä voi olla kaikille taivas, kun niin monet kärsivät tavalla tai toisella?

Taivas on Jumalan valtakunta. Siksi taivas on tässä. Maailma on Jumalan luoma, siksi tämä on taivas. Kukin voi tehdä taivaasta omanlaisensa. Muista että rakkaus on suurin rikkaus. Kipua ja kärsimystä on, mutta se tekee meistä sen joka olemme. Jumala ei rankaise ketään kärsimyksillä. Hän tahtoo kaikkien parasta. Ihmisten vapaa tahto välillä aiheuttaa kärsimyksiä muille ihmisille ja eläimille. Siksi meidän pitää omalla esimerkillä pyrkiä näyttämään tietä. Oppiminen ei tapahdu yhdessä sukupolvessa. Ihmisten pitää oppia virheistään. Seuraa maailman tapahtumia ja pyri vaikuttamaan. Siten muokkaat taivasta eli maailmaa jossa elät. 2012 energia tulee auttamaan ja antamaan alkusysäyksen. Se auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin. Mutta sukupolvia tulee vielä monta ennen kuin kaikki ovat valmiita ottamaan muutoksen vastaan. Olet etujoukoissa. Nämä kanavoinnit selvittävät teille asioita etukäteen. On helpompi ymmärtää. Kun aika koittaa, tiedätte sen. Päämäärä on yhteinen, onni ja rakkaus. Ei ole pelättävää, vaikka tämä onkin erilaista kun koskaan on tapahtunut. Ihmiskunta on valmis muutokseen. Jumala on suurin rakkaus, suurempi kuin osaat edes kuvitella. Juuri sinä olet hänelle tärkeä sellaisena kuin olet.

Hän näkee sielusi ja tuskasi ja ajatuksesi ja on läsnä. Aina ja ikuisesti rakastaen. Ei tuomiten. Ketään ei tuomita. Kaikkia rakastetaan yhtä lailla. Sinulla on tukenasi taivaalliset taustajoukot ja rakkaus. Enkelit auttavat sinua matkallasi. Näytä nämä kirjoitukset ja kuvat muille, niin kuin olet tehnytkin. Muut arvostavat niitä, usko tai älä, vaikka et aina heti sitä tietoa saisikaan. Olet tärkeä tiedonjakokanava, yleisösi kasvaa. Älä pelästy kritiikistä, eiväthän nämä sanat ole sinun keksintöäsi. Sinun ei tarvitse perustella, mutta kysy aina kun tahdot tarkennusta johonkin. Sinun ei pidäkään tietää vastauksia kaikkeen, saat kaiken tarvitsemasi tiedon. Kysy, kysy, kysy!

Tässä onkin pureskeltavaa hetkeksi. Ollaan taas yhteydessä. Saat kaiken tarvitsemasi avun meiltä enkeleiltä sekä läheisiltäsi. Synnytys lähestyy, uusi rakkauslapsi tulee tähän maailmaan. Pieni pellavapäinen poika, siskonsa ja perheensä rakas.

Sessiessa rakastaa!


Taivas on erilainen kuin perinteinen kristinusko sen ymmärtää

12.6.2010




Tämä kanavointi on vastine evankelisluterilaisen kirkon tulkintaan Keskusteluja Jumalan kanssa -kirjasta, jonka voi lukea täältä.

Raamattu on oikea teos. Sitä ei missään nimessä ole tarkoitus kumota. Jumalan tarkoitus on ohjata ihmiset uuteen aikaan 2012. Sitä tarkoittaa siirtyminen uuteen aikaan. Se voidaan harhaanjohtavasti tulkita käsitykseksi kuolemanjälkeisestä taivaasta. Taivas on erilainen kuin perinteinen kristinusko sen ymmärtää. Taivas on se tila, kun ihminen ymmärtää oman henkisyytensä ja yhteytensä Jumalaan.

Kuuntele omaa sisäistä ääntäsi, kuuntele näitä viestejä. Totuus valkenee, kun aika on oikea ja olet siihen valmis. Nämä viestit sanelee Sessiessa, Jumalan sanansaattaja enkeli. Välittäjänä toimii tämä henkilö, joka on tehtävään valittu. Hän on siihen oikea ja täydellinen. Sanoma ei ole hänen itsensä sanelemaa, tätä tietoa hänellä ei ole entuudestaan. Hän on ollut kristinuskon opetuksessa, mutta ei ole aikaisemmin oma-aloitteisesti perehtynyt uskonnollisiin ajatuksiin ja teorioihin. Hänellä on kuuntelemisen ja piirtämisen lahja.

Sessiessa, enkeli, Jumalan palvelija

Eläimet lähelläsi opettavat sinua ymmärtämään universumia

11.6.2010




Onko ihminen syntinen?

Ei, ihminen ei ole syntinen. Hän voi tehdä väärin, mutta ei väärin Jumalan silmissä. Kukin tekee itse valintansa. Kukin on valinnoistaan vastuussa itselleen ja muille, mutta ei Jumalalle. Jumalan rakkaus on niin suurta, että se ymmärtää kaiken, eikä ketään tuomita hänen toimestaan. Jumala on suurin rakkaus.

Mihin eläimet menevät kuollessaan?

Eläimet menevät kuollessaan Jumalan luo. Ne ovat Jumalan luomia olentoja, kuten ihmisetkin. Eläimet ovat vapaita sieluja. Maailma ei olisi täydellinen ilman niitä. Rakasta eläimiä, kuten ihmisiä, te olette yhtä tärkeitä.


Oliko Neitsyt Maria neitsyt?

Neitsyt Maria, Jeesuksen äiti oli neitsyt. Siinä kohtaa Raamattu kertoo oikein. Joosef on silti Jeesuksen isä. Neitseellinen sikiäminen oli ainutlaatuinen tapaus, se ei tule tapahtumaan koskaan toiste. Jeesus syntyi Jumalan rakkaudesta. Jumala on kaikkivoipa, mutta ei pelottava.





You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know Dear how much I love you!

Kieli on itse valittavissa. Kukin käyttää mieluiten äidinkieltään. Eläimillä on myös oma kielensä, jota kannattaa opetella tulkitsemaan. Ne kertovat meille paljon. Koirat on täynnä rakkautta, kissat kunnianarvoisuutta, kalat elämää, hevoset rauhallista kiihkeyttä. Eläimet lähelläsi auttavat sinua ymmärtämään universumia. Ne antavat enemmän kuin ottavat. Kun ymmärrät niitä, sinun on helpompi luoda yhteyksiä. Luonto on kaunis, kuuntele luontoa. Meren, tuulen ja lintujen musiikkia. Ravun kävelyä, kotkan lentoa, ampiaisen pörinää, hiekan kohinaa. Ole hyvä luonnolle, se on hyvä sinulle.

Yhteys on lähellä, mutta kaukana. Sen löytäminen lähtee jokaisesta itsestään, sinun avullasi. Energia on ensimmäinen askel. Hyvä. Toinen askel on kokoontuminen, kahden tai ryhmässä. Piirtäkää, kirjoittakaa, kuunnelkaa. Avain löytyy. Yhteys on avain. Yhteys on tärkeä.

Kiitos kun olit yhteydessä. Olikin jo ikävä.
Sessiessa rakastaa aina.
Olen käytettävissäsi koska vaan. Rakas Rakas Rakas.